REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Maria Câmpina, dezvăluiri neştiute despre Elena Ceauşescu

Maria Câmpina, dezvăluiri neştiute despre Elena Ceauşescu

Replica API 31 mai 2022 | 22:34 2504

Maria Câmpina sau Regina Magiei Albe din România este cunoscută de o ţară întreagă. Mulţi oameni i-au trecut pragul, iar printre aceştia se numără chiar Elena Ceauşescu. Iată ce i-a ghicit tămăduitoarea.

Soția fostului președinte al României, Elena Ceaușescu a apelat la „serviciile” Mariei Câmpina. La acel moment, aceasta îşi dorea să îl facă pe soţul său să o asculte şi să nu facă niciun pas fără ştirea sa.

Invitată în cadrul emisiunii online „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, Regina Magiei Albe a făcut dezvăluiri neştiute despre întâlnirea cu Elena Ceauşescu.

Maria Câmpina a povestit cum s-a trezit la ora 23:00 cu soţia lui Nicolae Ceauşescu la ea acasă, alături de o altă femeie. Dorinţa sa era una clară şi precisă: fostul preşedinte să fie alături de ea toată viaţa.

„Elena Ceaușescu cu șoferul ei, cu femeia în mașină, la 11 noaptea a venit la mine.

– Cu ce dorești să te ajut?

– Vreau cu Ceaușescu. Să fie cu mine. Ce-oi zice eu, să zică el, după mine. Și unde m-oi duce eu, să fie lângă mine, picior la picior. Fără mine să nu facă nimic.” , a povestit Maria Câmpina, la emisiunea „În oglindă”.

Soția fostului președinte a mers să i se ghicească în tarot: „Ia-ți zborul și plecați, că e vărsare de sânge”

Elena Ceaușescu nu a avut noroc pentru că dezvăluirile făcute de Maria Câmpina nu erau deloc îmbucurătoare. Tămăduitoarea Câmpina a avertizat-o să plece, împreună cu Nicolae Ceaușescu, încât viitorul lor nu arăta deloc bine.

„Doamna Elena, ai tras cartea neagră. Ia-ți zborul și plecați, că e vărsare de sânge”, a mai spus Maria Câmpina, în cadrul aceleași emisiuni, scrie cancan.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
a**a e reclama la tamaduitore sau ce? Nu mai sunt popii cei mai buni medici ?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218