REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.3° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Maria Grapini, ironizată. A fost inaugurată linia spre țara inventată de europarlamentar: Letiția

Maria Grapini, ironizată. A fost inaugurată linia spre țara inventată de europarlamentar: Letiția

Replica API 5 aprilie 2019 | 03:45 398

Compania de Transport Public (CTP) din Iași o ironizează pe Maria Grapini, după ce europarlamentarul român a „inventat” zilele trecute o nouă țară: Letiția.

„Sute de călători au solicitat, doar într-o zi, Companiei de Transport Public Iași prelungirea traseului 46 până în... #Letiția? Așa cum #CTPIasi primește întotdeauna cu deschidere propunerile și opiniile utilizatorilor mijloacelor de transport în comun, și de această dată, instituția noastră a luat măsuri prompte și îi invită pe ieșeni să se bucure de noul itinerariu”, transmite CTP Iași.

În urmă cu două zile, Maria Grapini a scris: „Câțiva eurodeputați inimoși din România, Bulgaria, Ungaria, Polonia, Letiția, discută cum să salveze transportul internațional pentru țările din est”.

Cel mai probabil, Maria Grapini voia să scrie Letonia. Europarlamentarul a uitat și o virgulă între subiect și predicat.

digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe noi, orice indepartare de UE o sa ne usture: avem acolo 4 milioane de oameni cu drept de munca si resedinta . Dar poate pentru Dragnea si compania ar fi mai bine fara UE. De fapt sigur ar fi mai bine: ar putea sa isi consume in liniste prada, fara sa fie deranjat de opozitie, presa sau justitie.
7
1
Sa dispara baba asta agramata, hoata si mincinoasa. Ne-a facut de ras in toata Europa si nu numai. Ascundeti-o! Este o rusine nationala.
5
0
Avand in vedere ca doamna a descoperit o noua tara in europa cred ca merita onoarea,trebuie incurajata poate ne mai invata ceva.
6
0
S-o stapiniti sanatosi pe aceasta europarlamentara care se face mai tot timpul de ris. Cu cine o fi invatat carte?
5
0
?..........
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212