REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Mariana GÂJU e prea OCUPATĂ cu coafura ca să vadă ce se întâmplă în COMUNĂ

Mariana GÂJU e prea OCUPATĂ cu coafura ca să vadă ce se întâmplă în COMUNĂ

Replica API 18 decembrie 2020 | 18:24 3129

Nu mai este o surpriză pentru locuitorii din Cumpăna să găsească în fiecare dimineaţă platformele de depozitare a gunoiului vandalizate, iar gunoaiele menajere împrăştiate peste tot, fără a descoperi măcar o singură dată cine este făptaşul. Primarul Mariana Gâju este foarte ocupată cu şedinţele din primărie pentru a băga acest aspect în seamă, iar subalternii săi nu cunosc situaţia. Cetăţenii tot speră, în continuare, ca primarul să instaleze camerele de supravegheat promise cu ceva timp în urmă.

Locuitorii din Cumpăna încă au speranţe de la Gâju

Nu de puţine ori s-au trezit locuitorii din Cumpăna cu gunoiul menajer trântit în faţa scării, împrăştia în parcare sau pe mijlocul drumului. Nici Primăria nu le-a venit în ajutor. Cu toate că autorităţile locale ar fi promis în urmă cu doi ani montarea unor camere de supraveghere în aceste zone problematice, iată că locuitorii încă aşteaptă. “Această problemă este de ani de zile. În zilele de colectare a deşeurilor, înainte să vină maşina de la salubrizare, trec tot felul de indivizi care răscolesc gunoiul. Degeaba făc curat angajaţii firmei, că în următoarea săptămână e aceeaşi situaţie”, a declarat o locuitoare din comună. Un alt cetăţean a precizat că “educaţia, civilizaţia şi respectul sunt cuvinte necunoscute. Parcă era vorba despre instalarea unor camere video pentru a vedea făptaşii”. Conform informaţiilor oferite de locuitorii din Cumpăna, Primăria le-ar fi promis de vreo doi ani că va instala camere de supraveghere.

Mariana Gâju este ocupată cu şedinţele

Reporterii Replica au încercat să afle mai multe detalii cu privire la acest subiect, însă primarul Mariana Gâju nu a fost de găsit întrucât a fost ocupată toată ziua cu şedinţele din primărie. În schimb, la telefonul primarului a răspuns secretara, cea care nu ne-a putut oferi lămuriri referitoare la situaţia camerelor de supraveghere şi a platformelor de gunoi devastate de diverşi indivizi, din necunoştinţă de cauză.

Diana MAXIMIUC.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
S-o pupati in cur !
1
2
cum nu au reusit PSD sub conducerea detinutului draknea- alegerea primarilor pe viata?
3
0
Mai este un primare pesede la fel in Navodari. Spalatori de bani publici.
8
0
Nu primarul arunca gunoiul in halul acesta. Sunt niste fiinte care poarta ilegal titulatura de oameni si care traiesc undeva in perioada cavernelor. Gunoiul se strange in Cumpana mult mai des decat in alte parti. Nu vreau eu sa-i tin partea doamnei Gaju, chiar deloc. Dar femeia chiar se implica in ceea ce face. Cum o face, este altceva... Sunt mai multe categorii de cumpaneni, din pacate. Impartiti pe ani. 2020 si neolitic...
6
8
Nu vrea sa arate a bosoroaga !
8
0
blestemele alora care nu s au putut angaja la primarie la Cumpana, pentru faptul ca venea secretarul comunei si le lua interviu candidatilor? Poate faceti amandoi o sedinta de chimioterapie, ca aratati ca dracu si tu si el! Poate va mai linistiti oleaca, ce zici?
4
1
Nu v-ati saturat sa o denigrati!? Cainele latra, ursul merge. Dna Primar este o femeie respectata in comuna, pentru tot ceea ce face, de majoritatea oamenilor. Bineinteles, "frustratii" care tot vor schimbarea, nu conteaza cand va fi, dar ei o doresc, tot o sa latre..... Multa sanatate, fericire si putere de munca, dna Primar.
5
14
Corect,mult mai bine sa-si dea demisia si sa vina cineva de la USR plus minus sa faca treaba buna,asa cum face geniala Clotilde in Bucuresti. Gata ,nu mai tine,sa vina cei doriti de trupele iohanniste. Gaju,acasa!
6
3
AU TRECUT 2 ZILE IAR NU ESTE APA !
2
6
Sa si-o pupe in cur cine a votat-o!!!
18
2
Ai tu ceva cu coafura ei. Invidie...
2
12
Cred ca v-ati dus la usa ei sa-i cersiti ceva, ea v-am refuzat si cum faceti voi Replica de obicei, incepeti sa scrieti nasoale.. sunteti niste latrai, ziar de 2 bani, nimic altceva.. ce treaba aveti voi cu coafura ei, asta ne doare pe noi oamenii din Cumpana? Curat este, alta este problema, nu rezolva cu tiganii din D. Spirii care intra peste oameni in curte cu tupeu in mijlocul zilei.
16
6
Redactia replica s-o lingeti fix in pizda pe asta
15
13
Pe bune...este si asta machidoanca?ca la cum se comporta zici ca a avut si asta mosteniri prin toata dobrogea...pe bune acum,,,, n-are si ea vreun tere cat de mic prin eforie...poate sa fie si extravilan ca il face imediat intravilan.....zic si eu.....
13
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272