REPLICA ONLINE CONSTANTA

15° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
15° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Mariana Petruț, schimbată de PSD din cursa pentru Primăria Adamclisi, candidează de la Forța Dreptei

Mariana Petruț, schimbată de PSD din cursa pentru Primăria Adamclisi, candidează de la Forța Dreptei

Virgil STOIAN 28 martie 2024 | 00:00 2717

De mai bine de 2 ani, comuna Adamclisi din județul Constanța nu are primar. Dorina Cicilia Șerbănescu, primarul ales la alegerile din 2020, a decedat în urma unor probleme cardiace, pe 16 noiembrie 2021. În urmă cu 2 luni, Replica scria că Mariana Petruț, responsabilul tehnic pentru muzeul „Tropaeum Traiani“, este candidatul PSD la primăria Adamclisi. Între timp, mai marii PSD s-au răzgândit și au decis ca Ionuț Floca să fie candidatul partidului la primăria comunei. Mariana Petruț speră însă în continuare la scaunul de primar, din partea Forța Dreptei, partid căruia i s-a alăturat.

Mariana Petrut, schimbata de PSD din cursa pentru Primaria Adamclisi, candideaza de la Forta DrepteiMariana Petruț

Mariana Petruț a povestit cum a fost înlăturată: „Am schimbat partidul că m-au schimbat ei. Mi-au zis că sunt candidatul PSD până acum o săptămână și jumătate, mi-au spus să mă apuc de treabă, să îmi fac echipa, să vorbesc cu oamenii și pe 13 martie m-au schimbat cu Ionuț Floca. La baza schimbării a stat sondajul făcut de PNL în care el a ieșit mai bine și eu trebuia să îl susțin, să facem echipă pentru că partidul nu își permite să piardă.

Mariana Petrut, schimbata de PSD din cursa pentru Primaria Adamclisi, candideaza de la Forta DrepteiMariana Petruț

În privința modalității în care a fost schimbată, Mariana Petruț se declară dezamăgită însă crede că poate ajunge primar alături de Forța Dreptei: „Eu cred că pot să câștig primăria la Adamclisi. Le-am promis oamenilor că voi candida, sunt un om de cuvânt și îmi voi respecta promisiunea. Am fost primită foarte bine în Forța Dreptei și oamenii chiar m-au sunat și m-au încurajat după această schimbare și ei mi-au dat motivația să merg mai departe. Inițial am fost foarte dezamăgită, pentru că puteau să mă cheme să vorbim. Am vorbit cu deputatul Bogdan Bola și a fost foarte deschis. Nu vreau să vorbesc despre contracandidat, el a mai candidat și acum patru ani din partea PRO România.“

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108