REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Mario Iorgulescu a încins ringul de dans înainte de accident. Imagini cu el de la botezul nepotului lui Romică Ţociu

Mario Iorgulescu a încins ringul de dans înainte de accident. Imagini cu el de la botezul nepotului lui Romică Ţociu

Replica API 16 septembrie 2019 | 00:00 763

Mario Iorgulescu și iubita lui

foto: captură video Antena 1

Mario Iorgulescu se află de o săptămână în spital, unde se zbate între viaţă şi moarte. Fiul lui Gino Iorgulescu este în stare critică după accidentul pe care l-a provocat pe Şoseaua Chitila. Cu puţin timp înaite să intre pe contrasens cu o viteză ameţitoare şi să curme viaţa altui şofer, care circula regulamentar, Mario s-a distrat la botezul nepotului lui Romică Ţociu. Au apărut imagini cu el dansând alături de iubită la petrecerea de weekedul trecut.

Înainte să fie implicat în teribilul accident, Mario Iorgulescu a petrecut împreună cu iubita la botezul nepotului lui Romică Ţociu. Imagini cu el în timp ce se afla pe ringul de dans şi îşi o sărută cu patos pe tânăra cu care a venit la petrecere au fost difuzate la "Acces Direct".

foto: captură video Antena 3

Fiul lui Gino Iorgulescu a atras atenţia cu cheful de distracţie pe care l-a avut în acea seară. Testele au arătat că Mario avea o alcoolemie aproape de comă, de 1,96 grame la litru, şi a fost depistat pozitiv la cocaină.

foto: captură video Antena 3

La petrecerea pe care Romică Ţociu a organizat-o pentru nepotul său au fost invotate 300 de persoane. Mario Iorgulescu şi iubita lui, cu care forma un cuplu de ceva timp, au părut extrem de apropiaţi, ba chiar au stat toată seara pe ringul de dans.

foto: captură video Antena 3

Surse din anturajul celor doi au mărturisit că tinerii s-ar fi certat la un moment dat, Mario plecând singur de la botez spre o întâlnire cu băieţii, iar iubita lui, la club. Alşa se explică de ce Mario era singur în maşină la momentul producerii teribilului accident.

Romică Ţociu a declarat, însă, într-o intervenţie la Antena 3 că Mario Iorgulescu ar fi plecat de la botez cu şofer.

foto: captură video Antena 3

Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Gino Iorgulescu, a fost transportat duminică dimineaţă la Spitalul Elias din Capitală după ce a fost rănit deosebit de grav, într-un accident rutier în urma căruia și-a pierdut viața o persoană.

foto: captură video Antena 3

Tânărul a fost operat, dar se află în continuare în stare critică. Potrivit polițiștilor, în jurul orei 03.00, un şofer în vârstă de 24 ani, care se deplasa pe Şoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanţa, a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani. După impactul puternic, ambele mașini au ieșit de pe carosabil, iar prima din ele a luat foc. În accident a murit șoferul din cel de-al doilea autoturism, iar Mario Iorgulescu, care conducea un bolid de lux, marca Aston Martin, se zbate între viaţă şi moarte.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sper sa crape cat mai repede aceasta jigodie!!!
1
0
Cum sa ai 1.96 la mie alcool in sange sa te sui la volan si sa nu ai nici un prieten care sa iti spuna ca te sinucizi ma,pentru ca astia sunt crema societati adica oameni educati,nu ciobani din Cogealac care se duc sa vanda branza la piata?!!.Defapt marea problema in Romania este ca baiatul asta nu este o exceptie cand vorbim de copiii de bani gata.Sa spuna politia romana de cate ori a avut panarama asta permisul de conducere suspendat.
3
0
Este vinovat - sa plateasca. Nu omori un om nevinovat ca vrei sa te dat tu mare grande de Bucuresti.
6
1
Din articol ce deducem? Ca probabil la botezul nepotului lui Romica Tociu s-au consumat si droguri, nu numai alcool? Astea sunt "vedetele" pe care media corupta ni le prezinta ca pe niste modele, ne intoxica tineretul cu ei? Rusine sa va fie caci ar fi trebuit sa aveti alt rol in societate, nu de a face reclama oricarui milionar in euro, doar doar o sa va dea si voua ceva ceva?!?! Milionarii din RO sunt in majoritatea lor doar niste hoti, evazionisti, etc, care nu au muncit pt banii pe care-i au si din cauza asta ii cheltuie doar pe droguri, bautura, prostitutie. Niste oameni fara educatie, pr
7
0
un criminal betivan si om al drogurilor, iar tatal sau de unde are atitia bani pentru a cumpara masini de lux , plus intretinerea acestui golan . Bineinteles din spagi. Traiasca liga .
8
0
se acopera intre ei. A plecat cu sofer...
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212