REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Marius Paşcan (PMP): Considerăm că este nevoie de un guvern de largă majoritate şi solidaritate naţională

Marius Paşcan (PMP): Considerăm că este nevoie de un guvern de largă majoritate şi solidaritate naţională

Replica API 14 martie 2020 | 00:00 946

Marius Paşcan

Partidul Mişcarea Populară (PMP) consideră că în momentul de faţă este nevoie de un guvern de largă majoritate şi solidaritate naţională, capabil să-şi asume măsurile ferme şi necesare care trebuie luate în această perioadă în România, a declarat, vineri, preşedintele executiv al PMP, Marius Paşcan, după dialogul cu preşedintele Klaus Iohannis.

"Am avut un dialog prin teleconferinţă cu domnul preşedinte Klaus Iohnnis şi i-am transmis poziţia Partidului Mişcarea Populară legată de situaţia actuală a României. Considerăm că în momentul de faţă este nevoie de un guvern de largă majoritate şi solidarizare naţională, capabil să-şi asume măsurile ferme, necesare privitoare la această perioadă critică din existenţa ţării", a precizat Paşcan.

Liderul PMP a adăugat că "ambiţiile egoiste" trebuie lăsate deoparte şi să fie instalat un guvern de "largă respiraţie naţională, în măsură să garanteze ceea ce nu a reuşit până acum Guvernul PNL, să transmită acest mesaj de stabilitate a ţării".

De asemenea, Paşcan a făcut un apel la înţelegere într-un moment de răscruce, în care modul în care partidele politice îşi vor asuma această responsabilitate de a susţine o guvernare stabilă se va răsfrânge asupra României.

"Permiteţi-mi să fac un apel general la înţelegere, la conciliere, este un moment de răscruce în care felul în care partidele politice îşi vor asuma această responsabilitate de a susţine o guvernare stabilă se va răsfrânge implicit la nivelul României şi nu e loc de niciun fel de vanităţi, de orgolii", a încheiat Paşcan, potrivit Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce aveti toti fete de escroci?Grasi cu priviri tampe si fara caracter.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272