REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.3° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Medicii legiști au terminat autopsia baschetbalistei Alessia Maria Raiciu. Care este cauza morții

Medicii legiști au terminat autopsia baschetbalistei Alessia Maria Raiciu. Care este cauza morții

Replica API 16 august 2022 | 00:00 3192

Alessia Maria Raiciu, o tânără baschetbalistă, a murit chiar în ziua în care a împlinit 18 ani. Alessia a jucat pentru mai multe echipe din Bucureşti, printre care CS Olimpia Bucureşti sau Agronomia Bucureşti.

Alessia Maria Raiciu, sursa foto: Facebook - Federația Română de Baschet

Medicii legiști au făcut lumină în cazul dispariției șocante a baschetbalistei Alessia Raiciu, care a decedat chiar în ziua în care a împlinit 18 ani, scrie antena3.ro.

Sportiva a fost găsită moartă în propria casă, fără urme de violență pe corp.

Tânăra ar fi murit în somn, ea fiind găsită fără suflare duminică dimineață. Fata nu avea o problemă de sănătate care să îi pună în pericol viața.

Potrivit medicilor, cauza decesului este edem pulmonar acut. Nu se știe ce a cauzat acest edem pulmonar, se mai așteaptă rezultatele de la examenul de anatomo patologie și cel toxicologic.

Edemul pulmonar acut, EPA, este afecțiune caracterizată de acumularea de fluide la nivelul alveolelor pulmonare, îngreunând respirația, prin alterarea schimburilor gazoase la nivelul membranei alveo-pulmonare, ce are că rezultat scăderea saturației oxigenului în sângele periferic.

De cele mai multe ori, edemul pulmonar are la bază o afecțiune cardiaca și poartă denumirea edem pulmonar acut cardiogen.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai baiete esti atat de prrost ca pute locul sub tine! Du-te la ma-ta si roag-o sa te primeasca inapoi unde ai stat 9 luni fara chirie, poate iti vine mintea la cap, rahat avortat!
0
0
drogata beata!
0
0
eu pe toti idiotii care nu credeti ! Cu poola-n coor !
1
0
dar cand toti mortii erau declarati ca au murit de covid nu era acelasi lucru ma imbecilule? Te-ai vaccinat? O sa te convingi. Tu sau rudele tale!!
0
1
ale idiotilor carora le est eperims sa practice liber arta de pretinde ca stiu totul sunt pretutindeni. Avem astfel de idioti ajunsi la guvernare, in institutii, chiar si in spitale. De aceea traim in aceasta lume perfecta.
0
0
Orice moarte are acum legatura cu vaccinul bai fatalailor? Unde sunt mortii aia fara numar de care vorbesti prostane de la 21:43? Poate in mintea ta bolnava si cretina!
0
0
Nu Re deloc legatura cu vaccinul, Nu?
0
0
Dar despre faptul ca era vaccinata cu "zeama" experimentala numita vaccinata anti covid , nu vorbeste nimeni ? Mor copii , tineri , sportivi ... inexplicabil , in somn , pica ca mustele pe terenurile de competitie si mai marii OMS stau precum strutul cu capul in pamant ! ASASINILOR , va veni vremea cand veti fi trasi la raspundere ! Ai auzit Arafat , Citu , Voiculescu , Sica Mandolina ?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212