REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Medicul Bogdan Obadă: 'Ortopedia din Constanța este un caz fericit! Este o diferență uriașă față de alte clinici!'

Medicul Bogdan Obadă: 'Ortopedia din Constanța este un caz fericit! Este o diferență uriașă față de alte clinici!'

Replica API 4 aprilie 2019 | 00:09 8512

INTERVIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ZEKRA MANAR UN MINCINOS,AROGANT ,TE OPEREAZA CHIAR DACA NU TREBUIE SI ITI FACE PICIORUL VARZA!
0
1
MAI MAI PBADA ZIC ASA DE SALUT.ALUPUGUS MAI TU TU SI MAMATA
1
2
Multumesc frumos doctorilor de acolo in frunte cu domnul doctor Borgazi.Am trei proteze puse acolo si sunt foarte bine.Multumesc si doamnelor asistente care au avut grija de mine.Niste profesionisti din toate punctele de vedere.
3
0
in spitalul cta sunt prea multe pile !
1
0
Iti spun eu care e scorul pentru sala de operatii de la Ortopedie: zero. Am trecut eu recent pe acolo. Si da, dr Obada are dreptate: Ortopedia Constanta e cu totul alta poveste fata de alte clinici. Nu cred ca oriunde vrei tu pe lume poti avea parte de o ingrijire mult peste ce poti avea aici. Felicitari doctorilor de aici, in special dr. C !
1
3
Rusine d-lui dr Zekra Manar pentru fapta sa si pentru faptul ca a incercat sa pateze imaginea dr Obada Bogdan atunci cand intr-un mod indirect a pretins o suma de bani pentru achizitionarea unei proteze de sold necesare bunicii mele care suferise o fractura la nivelul soldului,subliniind in repetate randuri ca echipa lui operatorie este mare si din ea face parte si dr Obada Bogdan. la scurt timp am fost informat ca de catre insusi dr Obada Bogdan ca in acel moment sectia dispunea de proteze de sold destinate doar pacientilor cu acest tip de fractura.drept pentru care ii port un enorm respect
4
3
e pa dracu.cine spune asta tu care esti director medical la sf Andrei?. Nu mai vb de celalalt excrement pus cu mina de PSD GRASA CATALIN.Asa zis meneger i9n fapt o sluga plitica medic nu mai e de hahahahat.
2
4
Dati-l afara pe Badauta...
7
4
Tatal nostru a fost operat aici in 2014. Tot respectul pentru toate cadrele medicale . Multumiri speciale domnului doctor Borghazi.
5
2
Tipul este in politica la ALDE si vrea sa candideze la primarie. Isi face un pic de campanie. Suntem satuli de vrajeala.
5
1
Un medic extraordinar.Datorita lui mi-am recuperat piciorul
7
2
Un om si un medic de exceptie! Mama mea merge astazi datorita acestui medic, care a refuzat categoric plicul atat inaintea operatiei, cat si dupa. Respect!
9
2
Bogdan Obada este fiul lui Niculae Obada? Daca da, sper sa nu-i semene tatalui sau, poreclit de multi Nae cel Acru. Porecla spune tot.
11
0
felicitari pentru munca depusa
4
2
Daca si asta e un medic bun , atunci eu pot fi papa Francisc...
7
4
Sectia de ortopedie e la un super standard. Ar mai fi putin de lucrat la capitolul asistente, dar unii medici chiar te fac sa multumesti divinitatii ca exista si profeseaza acolo.
8
2
Oameni extraordinari!!cu ajutorul lor eu merg azi!!!multumesc ca existati!!
9
2
Nu stiu cum fac alti medici dar acest doctor s a ocupat de clavicula mea rupta si nu am dat spaga
11
4
Sa se interzica ca salariati din spitala sa aibe cabinete particulare.
21
5
CE SA CRED ,,LUNI SPUNEA CA ARE APARATELE STRICATE,
7
1
Sunt sigura ca Dr Obada este un medic bun cu idei frumoase Sper sa se bata pt schimbarea sistemului si conditiilor .Bani in sanatate sunt si au fost dar au fost gestionati in interese personale de toti cei care au fost la putere Se mai fac inca abuzuri si nereguli de unii care nu au inteles ca se cere schimbare .Dna dr Obada cardiolog este un medic de nota 10 model de medic implicat si responsabil Daca si dr Obada este la fel avem sperante de mai bine in medical Sa fiti sanatosi si sa va dea Domnul putere .
10
3
Ati distrus Spitalul de Oase SUTRM de la EFORIE SUD ! Porcu de NICUSOR CONSTANTINESCU & gashca ! Rusine !
22
5

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367