REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

MELCEA, de la MEGALOS, s-a băgat în societatea care l-a ȚEPUIT pe COPOS

MELCEA, de la MEGALOS, s-a băgat în societatea care l-a ȚEPUIT pe COPOS

Replica API 27 ianuarie 2021 | 22:35 5998

Marina Travel SRL, firma care l-a ţepuit pe afaceristul George Copos, în urmă cu câţiva ani, cu peste un milion de lei, are un nou acționariat. Societatea deținută de familia fostului primar din Grădina, Ioan Melcea, a fost cooptată în Marina Travel. Este vorba despre Atinimul SRL, care deține 7 % din acțiuni.

Gheorghiţa Cîrjă, patroana societății, împreună cu soţul ei, Vasile Cîrjă, păreau să fi dat lovitura, după ce au închiriat hotelul de la George Copos, dar nu avea să fie decât o mare ţeapă pentru proprietarul imobilului, o ţeapă în valoare de 1,1 milioane lei, reprezentând datorii şi valoarea bunurilor scoase ulterior din firmă. În acest condiţii, creditorul Ana Hotels SRL a dat în judecată Marina Travel SRL, iar Tribunalul Constanţa a dispus pe 04.09.2015 deschiderea procedurii insolvenţei asupra debitorului, numind totodată ca administrator judiciar pe DM Insolv Consult IPURL.

Culmea, la masa credală se înscrisese și societatea Atinimul SRL, care cerea de la Marina Travel peste 10.000 lei. Cum, necum, reprezentanții celor două societăți au ajuns la o înțelegere, ajungând, în prezent, să fie asociați la firma falimentară. Societatea deținută de familia fostului primar din Grădina, Ioan Melcea, a fost cooptată în Marina Travel, deținând 7 % din acțiuni. Totodată, s-a retras din societate mama Gheorghiței Cîrjă, Dumitra Nazarenco ce deținea un număr de 20 părți sociale. Acestea au fost cesionate către fiica ei.

Ion Melcea

Acționari la Atinimul SRL sunt Melcea Gabriel, cu 60 %, și Tăbiță și Ion Melcea, cu 20 %. Marina Travel SRL a fost înfiinţată în 2004 cu denumirea iniţială de Gold & Platin Turism SLR, fiind parcă predestinată escrocheriilor. Fondatorul firmei din Eforie este turcul Hatinoglu Yavuz, proprietarul celebrului dealer auto Gold & Platin, dispărut în 2017 fără urmă după ce a ţepuit sute de societăţi şi statul român cu câteva zeci de milioane de euro. Ulterior, societatea a fost preluată de soții Cîrjă, care au ”moștenit” de la turc și obiceiul de a da țepe colaboratorilor.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oamenilor Jeni duta sunt chiar eu Costel
0
0
NATIE DE IDIOTI, NE ARDEM CA GASCANII PE BALTA!!!
0
0
ar trebui sa le dea reducere din pedeapsa.
2
1
Gabi este poponar. L-am ars eu la gaoaza
2
0
Melcea asta e un mare sarlatan. Familie de hoti. Nevasta sa e contabila, evaziuni la greu si fiisu Gabita, un poponar care si a facut hotel Megalos prin evaziuni si neplata impozitelor. Mai au o fata, in Franta, la produs.
5
0
grup infractional organizat de machedoni
5
2
Ce fete de boschetari au
6
0
ceva normal la mechidoni.traiesc numai din infractiuni.ca tiganii. mekedonii sunt tiganii balkanilor.neam fara tara,nomazi hoti
10
3
BRAVOO Melcea Gabriel unul dintre principalii cotizanti ai primarului Serban Robert din Eforie primarule se stringe latul cineva nu o sa mai poata sa ti tina dosarele
6
3
E nevasta lu' Melcea ! Astia , de pe vremea lu Ceausescu invarteau banii ca responsabili de laboratoare de cofetarie ! Dar banii gros i-a facut fii-su Gabriel cu discoteca Megalos unde este de notorietate ca se vand ... prafuri !
9
0
Iar revin ....cum pana mea sa te cheme Tabita si sa fi si actionar...ca aia de ieri sirma...este prima oara cand aud numele asta....mare gradina...lui Dumnezeu....
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108