REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

MESAJ DUR al unui constănțean legat de starea podului dintre Midia și Corbu: „Poate nu o să fiți chiar voi ghinioniştii ce veți apărea la ştiri cu un elicopter SMURD pe fundal și cu Arafat la telefon”

MESAJ DUR al unui constănțean legat de starea podului dintre Midia și Corbu: „Poate nu o să fiți chiar voi ghinioniştii ce veți apărea la ştiri cu un elicopter SMURD pe fundal și cu Arafat la telefon”

Replica API 12 martie 2018 | 23:57 511

Foto: Facebook/ Poteleanu Vasile

Starea podului dintre Midia spre Corbu se degradează de la o zi la alta, iar un constănțean a postat pe pagina sa de Facebook imagini proaspete și un mesaj de avertizare pentru alți participanți la trafic care merg pe acolo. Acesta pune accent pe riscul de zi cu zi pe care și-l asumă sau nu șoferii când aleg să traverseze un pod care mai stă puțin și cade de la starea jalnică în care se află.

„Când circulați pe podul de la Midia spre Corbu sau invers, spre Navodari, ar fi bine să stiți şi ce se află dedesubt. Şi că fiecare traversare este de fapt un risc pentru voi si cei din mașină. Am fost curios sa văd şi vă arăt şi vouă. Aşa că, uşor,uşor, fară să țopăiți, mergeți încet, poate nu o să fiți chiar voi ghinioniştii ce veți apărea la ştiri cu un elicopter Smurd pe fundal si cu Arafat la telefon. Şi dacă vedeți maşina din fața voastră dispărând brusc, când sunteți pe pod... nu este de la vedere ci o găsiți jos pe calea ferată. Ei vor fi la stiri nu voi”, a scris Poteleanu Vasile pe Facebook.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si la C-ta, la putere este PS Dragnea! Ce va e rusine sa-i cereti acestui nou partid socoteala pt cum cheltuie bugetele de la Corbu, Navodari, C-ta si mai stiu eu care dracu?
2
1
Mai bine sa nu se apuce ca nu mai termina si il strica mai tare
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367