REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Mesajul înspăimântător primit de Theo Rose: "Vei muri în seara asta"

Mesajul înspăimântător primit de Theo Rose: "Vei muri în seara asta"

Replica API 14 februarie 2022 | 00:00 939

Theo Rose a primit un mesaj extrem de straniu ce conținea o previziune sumbră. Vedeta nu a fost deloc amuzată și i-a adresat vorbe dure acelei persoane.

Theo Rose este o cântăreață foarte îndrăgită, iar prezența ei plină de energie și voie-bună este apreciată de fanii ei, care îi urmăresc fiecare mișcare pe social-media, scrie click.ro.

Artista a avut parte și de un moment mai puțin plăcut, care a scos-o din sărite. În timp ce împărtășea fanilor, în postările de Story, de pe Instagram, că este în drum spre Somara, unde urmează să aibă un concert, la o pensiune, unul dintre fani i-a trimis un mesaj cumplit.

Individul a făcut o glumă extrem de neinspirată, apropo de faptul că Theo Rose călătorea în mașină noaptea. Persoana i-a scris un mesaj, în care făcea o previziune sumbră.

"Presimt că o să faci un accident auto și vei muri în seara asta", era scris în mesaj.

Theo Rose nu a fost câtuși de puțin amuzată, iar gestul i s-a părut de-a dreptul inadmisibil și a avertizat persoana în cauză, că este gata să ia măsuri împotriva unui astfel de comportament.

"Dacă nu mor, vin după tine și te bat cu coșciugul ăla? Doamne, toți nebunii. Vă dați seama că acum mă duceți cu panică până la Bucovina. Să mă ferească Dumnezeu de astfel de oameni", este replica pe care i-a dat-o Theo Rose persoanei.

Theo Rose, surpriză de proporții cu ocazia onomasticii

Supărarea i-a trecut imediat lui Theo Rose în momentul în care a ajuns teafără la destinație, la o pensiune foarte primitoare, unde vedeta a fost întâmpinată cu mâncare bună și veselie.

De fapt gazdele de la pensiune și prietenii lui Theo Rose, care se aflau deja acolo, i-au pregătit o petrecere surpriză cu ocazia zilei de nume "Sf. Theodora", fapt care a luat-o total prin surprindere pe artistă.

Vedeta a fost în culmea fericirii când a văzut cât de frumos au primit-o cei dragi și s-a desfătat cu mâncărurile ei preferate, apoi s-a distrat pe cinste și a cântat alături de prietenii ei.

Toți cei prezenți i-au cântat "La mulți ani" sărbătoritei, i-au adus un tort cu lumânări, precum și un buchet enorm de flori, moment care a lăsat-o pe Theo Rose aproape mută de uimire.

Theo Rose a avut parte de o petrecere minunată, fapt care a făcut-o să treacă peste toate supărările.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212