REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Metoda ”FOTOMODELUL” face iar VICTIME pe LITORAL

Metoda ”FOTOMODELUL” face iar VICTIME pe LITORAL

Replica API 11 iulie 2020 | 00:45 9622

Metoda ”Fotomodelul„ și-a făcut din nou apariția la mare. Locul de racolare a potențialilor ”clienți„ este zona de la Cazino Mamaia unde reprezentanții firmei More Models Agency îi păcălesc pe cei naivi că le pot introduce copiii în sclipitoare lume a televiziunii și a reclamelor. La prima vedere suma de înscriere este una destul de mică, 200 de lei, câștigurile urmând a fi fabuloase, între 150 și 300 euro ședința de pozat.

Orice părinte este mândru de copilul său astfel că, atunci când i se spune că odorul lui ar putea ajunge celebru și că ar putea câștiga și bani buni, o taxă modică de înscriere nu mai înseamnă nimic. Venită în Constanța în vacanță, o familie din vestul țării a fost păcălită de acest așa ziși promoteri.

Astfel, aceștia au fost acostați de reprezentanții acestei firme cu sediul în București și, contra sumei de 200 de lei, li s-a propus ca fiul lor de 16 ani să fie protagonistul unor reclame sau prezentări de modă, urmând a fi remunerat cu sume între 150 și 300 de euro. Cu toate că inițial au fost încântați de această propunere, următoarea i-a făcut să se gândească mai bine. Pe lângă cei 200 de luați ca taxă de înscriere, pentru a putea fi introduși în baza de date și a avea un album foto profesionist, ei ar fi trebuit să scoată din buzunare încă 380 de euro. Suma, una destul de piperată, i-a făcut să dea înapoi și să reconsidere viitoarea carieră de fotomodel profesionist a copilului lor rămânând cu o pagubă de doar 200 de lei.

Horia Constantinescu

Metoda „Fotomodelul„ este prezentă în fiecare an pe litoral

Conform șefului CJPC Constanța, Horia Constantinescu, în acest moment există un dosar penal care este încă în cercetare pentru cei care au încercat această înșelăciune anul trecut, această metodă fiind una care este prezentă în fiecare an pe litoral.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Buna sesra. Abia in aceasta seara dupa 3 saptamani de la intoarcerea din vacanta de la Mamaia, mi-am dat seama ca am fost escrocata. Am fost curioasa sa vad daca aceasta firma exista si astfel am dat peste aceste articole care m-au ingrozit. Sunt victima si eu si cei doi baieti ai mei a acestei nenorociri care ne-a saltat de 2200 lei. Sunt foarte hotarata sa actionez pe toate caile ca sa ii pedepsesc pe nemernicii astia care ne-au furat banii ce trebuiau sa aiba ca tinta cumpararea unui laptop, acum in prag de incepere a anului scolar si pe care i-am strans cu greutate un an intreg.
1
0
O prcarie o excrocherie cand incep sa ceara bani e clara e simpla
1
1
Impozit pe prostie.Daca n-ar exista prostii desteptii ar muri de foame!
4
0
Romanii sunt un neam de futomodel.
9
2
Eu am ajuns diva de Monaco si de Plescoi datorita lor escrocilor. Dar acum m-am retras la vila mea din Acapulco.
5
1
Arde-i COMISARE
2
2
Daca mai scrie vreunul excroc in loc de escroc dau drumul la caini
10
2
Nu sunt adunati acesti excroci ?
5
3
La romanika mama prostilor e mereu gravida
6
0
Cel in costum e excrocul
7
1
Si cum.prosti sunt fara numar asa fac bani unii
6
0
Inselaciune !! Este infractiune prevazuta de Codul Penal si Politia ce face ?!! In vazul lor si .... nimic !!
8
2
Bai gigi poporul este tot atat de prost cat le da voie politisti ecscrocilor sa profite de el,pentru ca politia pentru asta este platita de la bugetul de stat"adica de toti romani"sa ii apere pe cei care ii platesc de tot felul de hoti,sa apere si romani si Romania asa cum au jurat pe steagul tari care ii plateste,ii imbraca,le-a construit spitale doar pentru ei si le-a mai creat si alte privilegii pe care nu le au toti muncitori din Romania si nu au drepturile astea pt.ca este greu sa devii politist drept dovana sta numarul mare de candidati pentru un post cu dosare valabile in fiecare an.
5
1
Nu mai merg pe litoral din cauza lor! Chiar sunt stresanti si mereu sa te traga in teapa se baga cu japca.
6
0
Nu ne mai stresati cu poza astuia care agresa turistii pe plaja.
7
1
Metode tiganesti de inselaciune, sarlatanii marsave
13
0
Cum naivi si prosti sunt cu duiumul,e normal sa prospere smecherii.
11
1
greu de gasit popor mai prastanac decit romanii.Paote ciorile din africa. Voteaza pesede,iau teapa dupa teapa si Nu invata nimic.Daca au capatinile goale!
11
5
cinstit de ce nu se inscriu, fotomodel, droguri,prostitutie, alea ,alea e mai simplu si ajungi ...videta!
4
0
Se face ca este aspru si neiertator ca sa-l vedem noi....Nimic nu este posibil fara bunavointa,obladuirea si complicitatea autoritatilor locale inclusiv a celor de la CJPC Constanta.Articol platit.
12
1
SUNT AICI DE CEL PUTIN 5ANI DE ZILE ITI IAU COPILUL CU JAPCA DEPE STRADA CA ARATA BINE SA AI FACA NISTE POZE PTR NUSTIU CE CASTING MULTA VRAJEALA TE PUNE LA SF SA SEMNEZI O HARTIE ITI DA POZELE SI AI DE ACHITAT 500LEI MARE ATENTIE IN EFORIE NORD IN COMPLEX LANGA VODAFONE AU SEDIUL
12
1
acea metoda e o escrocherie, si a picat taman bine pentru un alt escroc precum Horia Constantinescu ca sa-si faca reclama de luptator in slujba dreptatii, si nu o face de geaba, are sa aibe nevoie de voturile voastre pentru Primaria Constanta, un alt jegos escroc precum bobul de mazare venit tot de la Bucuresti si fiind omul de casa al lui Adrian Nastase care i-a promis Primaria Constanta
10
5
Sunt agent la o firma de distributie, un mare complex turistic cu peste 100 de angajati si-a schimbat firma, stiti ce inseamna asta? Inmultiti 100 angajati cu 1000lei, puneti 5 luni, taxele tva, de profit, o paguba de peste 1milion de euro cel putin si afacerea asta e la moda, pana si cei cu magazine alimentare , paiserii etc isi schimba firma, pe litoral e la moda, schimbi firma si platesti NIMIC la statul roman si la prostii de angajati care habar nu au
19
2
,,Fotomodel" ,,Alba-Neagra" ,ponei,porumb fiert,ce de distractii pe litoral!
29
0
Si pe noi ne-au acostat, an de an, iar de fiecare data le-am spus ca ei trebuie sa plateasca, nu noi, daca vor sa faca o reclama cu copilul nostru. Punct.
15
1
Metoda portofele nare moarte, veniti la mare cat mai multi, Este nevoie de fraieri
17
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920