REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Mihaela ANDREI, CONSILIER municipal PNL: Mă AȘTEPTAM ca lucrurile să se DERULEZE mai REPEDE în CONSTANȚA

Mihaela ANDREI, CONSILIER municipal PNL: Mă AȘTEPTAM ca lucrurile să se DERULEZE mai REPEDE în CONSTANȚA

Replica API 15 ianuarie 2022 | 00:25 5507

Consilierul local municipal PNL, Mihaela Andrei, s-a aflat vineri, 14 ianuarie, în studioul REPLICA. Cu această ocazie, alesul local a vorbit despre activitatea sa în Consiliul Local, despre proiectele personale dar și despre proiectele administrației locale. Totodată, Mihaela Andrei a mărturisit că nu-i place haosul din Constanța, dar, spune ea, este de înțeles, dacă vrem un oraș normal și dezvoltat.

Mihaela Andrei a vorbit, în cadrul interviului, despre proiectele viitoare, a făcut un bilanț al activității, dar și-a arătat și dezamăgirea de modul în care arată Constanța. Însă, spune ea, este normal, dacă vrem o altfel de Constanța.

”Anul 2021 a fost un an al «plantatului», dacă pot spune așa. Anul acesta vom culege roadele. Am avut un an cu multe provocări. Am reluat proiectele care nu au fost concretizate în celălalt mandat. Avem pasajul de la Gară care deja a prins un alt contur, avem pasarela din Km 4-5 – Poarta 6 care este în lucru, proiectul cu scările de la Plaja Modern ce are deja un tronson finalizat. Sunt niște proiecte de bun simț, de normalitate. Sunt niște proiecte care nu ar trebui nici măcar să fie îmbrăcare în forma unui proiect de hotărâre. Constanța a rămas în urmă și noi a trebuit să facem aceste proiecte de normalitate”, spune Mihaela Andrei.

Mihaela Andrei: ”Și eu sunt nemulțumită”

Cât despre proiectele viitoare ale administrației locale: ”Un spital nou, un pasaj supraetajat la Casa de Cultură, camere video la școli și licee, construirea de școli și creșe, reabilitarea unor unități de învățământ. Sunt multe proiecte”.

Întrebată cum i se pare Constanța și cum comentează imaginea negativă creată administrației locale, consilierul a declarat: ”Știu că sunt mulți constănțeni nemulțumiți, și eu sunt nemulțumită pentru că mă așteptam ca lucrurile să se deruleze mult mai repede. Mi s-a explicat și știu care sunt pașii și de ce nu se poate mai repede. Într-adevăr, orașul arată a șantier, însă, și acasă când ne facem casa tot șantier este și e un disconfort creat”, a spus Mihaela Andrei.

”E normal atunci când traficul creează disconfort și eu înțeleg, mai ales când sunt o persoană care întreb și sunt pusă la curent cu toate. Se creează un disconfort în Constanța când înlocuiești țevi ce sunt foarte vechi. Toată lumea face comparația cu vestul, dar acolo țevile au fost schimbate acum 10 ani, termoficarea la fel, iar Constanța este la nivelul la care era Oradea acum 10 ani. Noi schimbăm țevi acum. Sunt lucruri de bază pe care Constanța trebuia să le aibă de foarte mult timp. Trebuie să facem infrastructura din pământ, apoi asfaltare și spațiile verzi și, în paralel, proiectele de dezvoltare. Orașul arată așa și da, e o campanie în care oamenii își spun nemulțumirile și nu le place că orașul Constanța este un șantier. Însă, fără un astfel de disconfort nu putem ajunge la Constanța pe care ne-o dorim cu toții”, a continuat ea.

Ce proiecte viitoare are Mihaela Andrei!

”În 2017 am depus proiectul privind reabilitarea Parcului Tăbăcărie și acum l-am reluat. Este foarte important ca parcul și malul lacului să fie reabilitate. Tăbăcărie este cel mai frumos parc pe care îl avem. Este parcul care ne poate reda o pistă de biciclete și una de alergare. Noi putem să alergăm pe plajă, însă, mie, de exemplu, îmi e frică să alerg pe plajă iarna și seara. Intervenția omului este esențială în Parcul Tăbăcărie. Sunt multe lucruri pe care parcul trebuie să le aibă dar trebuie să se rezolve mai întâi situația malurilor. Acolo e un pericol public. Un alt proiect, un proiect de suflet, este ca pe plaja Modern să se ajungă și cu cărucioare, dar nu pot spune mai multe acum”, a precizat consilierul local.

Interviul îl puteţi urmări mai jos:

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218