REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Mihai Morar, scos din minți de atitudinea lui Culiță Sterp

Mihai Morar, scos din minți de atitudinea lui Culiță Sterp

Valentina CAMARA 25 noiembrie 2022 | 00:00 1222

Culiță Sterp a creat haos pe șosea, dar și în spațiul public după ce săptămâna trecută a provocat un accident rutier în Cluj Napoca.

Mihai Morar

Pentru faptele sale, multe la număr, făcute într-o singură noapte, Culiță plătește acum în fața oamenilor legii, dar este aspru criticat și de internauți ori chiar de alte persoane publice.

După Andrei Ștefănescu și Cătălin Cazacu, acum și Mihai Morar vorbește despre cazul lui Culiță.

Omul de radio nu doar că subliniază ceea ce s-a spus public, cum că manelistul s-a urcat beat la volan, dar fiind și sub influența substanțelor interzise, dar îi taxează dur și reacția avută ulterior.

Mihai Morar clasează ieșirea halucinantă avută de cântăreț pe holurile tribunalului din Cluj drept o dovadă a faptului că din peisaj lipsește buna creștere.

Dialogul dintre Culiță Sterp și reporterii aflați la fața locului a uimit pe toată lumea, iar Morar nu s-a ferit să folosească o expresie dură în acest sens, în mod public, pe rețelele de socializare.

Fostul prezentator TV spune că replicile lui Culiță la adresa jurnalistului arată, de fapt, ce fel de om este artistul, pe lângă ceea ce a dorit până acum să știe publicul despre el.

”După ce aproape ai distrus o viață în trafic (băut și sub influența drogurilor la volan), să îi răspunzi unui ziarist de la unul dintre posturile TV care te-a promovata agresiv: ”NEVASTĂ-TA MAI ÎNTREABĂ DE MINE?”… Iată definiția perfectă pentru ”NEAM PROST”, a scris Mihai Morar pe Instagram, în dreptul unor imagini ce-l aveau în prim-plan pe Culiță Sterp, surprins pe holurile tribunalului din Cluj, în timp ce le dădea replica reporterilor aflați la fața locului.

Cazacu și Ștefănescu îl taxează pe manelist

Cei doi prezentatori acuză faptul că artistul s-a urcat beat la volan și spun că astfel de gesturi trebuie pedepsite pentru că pot duce la evenimente tragice.

Și, de asemenea, sunt de părere că celebritatea, din păcate, dacă nu este gestionată corespunzător, îi fac pe cei ajunși sus să uite de unde au plecat, să nu mai țină cont de reguli și să creadă că totul li se cuvine.

„Nu poți să ai pretenția de la altcineva să-ți poarte de grijă. Dacă tu ai băut, ți se pare că tu ești Dumnezeu.  Și asta este o realitate. Asta face alcoolul. Legile sunt foarte aspre, legea îți spune că dacă te prinde la volan băut faci pușcărie”, a spus Cătălin Cazacu, urmat fiind de colegul său: „Când l-am cunoscut pe acest băiat, era cu fosta lui iubită și vorbeam despre ei, erau niște oameni simpli, niște oameni normali.  Ușor, ușor încep să derapeze acești oameni care au atenție foarte mare din partea celor din jur. Presa începe să-i urmărească și să evolueze și uită, de fapt, de lucrurile esențiale. Este o mare problemă, gândiți-vă ce se poate întâmpla dacă în locul mașinii ăsteia era un copil pe bicicletă”, a declarat și Andrei Ștefănescu, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asa se intampla cand atentie multa acestor oamenide NEAM p***t NEEDUCAT
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272