REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° ConstanÈ›a Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.6° ConstanÈ›a Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Mihai Tudose, europarlamentar PSD:

Mihai Tudose, europarlamentar PSD:

A.F. 17 august 2023 | 00:00 488

Mihai Tudose, europarlamentar PSD:

„PSD È™i mai ales domnul prim-ministru Ciolacu È™i-a asumat să facă curat, să aprindă lumina, le punem pe toate pe masă È™i facem curat. Aici este atitudinea partenerilor noÈ™tri de coaliÈ›ie pe care, nu È™tiu, eu personal nu prea o înÈ›eleg sau îmi vine foarte greu să o înÈ›eleg, fiindcă ei practic se luptă cu propriul lor PNRR, pe care ni l-au prezentat acum trei ani ca fiind cel mai bun proiect, ca fiind cel mai bun PNRR care există pe planeta asta.”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tudose este cel care a mânjit cu ccăcat și a deteriorat iremediabil imaginea r*mâniei atunci când era prim ministru și a evitat să se întâlnească cu regretatul Shinzo Abe fiindcă avea o treabă de rezolvat la partid. Acum a ajuns europarlamentar pe sinecură politică. Sper să apuc să-l văd la pușcărie pe bivolul ăsta cocălar și bețivan
4
0
Indivizii ăștia, căci politicieni nu pot fi numiți deși ei își aroga acest termen. au impresia ca toți suntem asistați sociali și ne bucuram de un mic și o găleata, ca pe timpuri. Toți, fără excepție, sunteți o apa și un pământ, singurul scop al vostru este acela de a va îmbuiba, atât voi cât și familiile voastre, și a va asigura acele pensii nesimțite. Poporul, în concepția voastră, este o adunătură de supuși, fără drepturi și arteptari. Toți sunt băgați în aceiași oala, nu exista diferențe între noi. Budai nu mai putea de grija bunicilor, de mai bine de doi ani a lătrat seara de seara și ne asigura cum vor indexa ei pensiile și ce bine o vom duce. Voi, fără excepție, ați vândut tara, bucata cu bucata pentru șpagă proprie. Din respect fata de noi, indicat ar fi, sa numai lătrați și sa demonstrati
4
0
Omul ăsta uită că în parlament au votat toți la fel indiferent din ce partid sunt. Știe că opinia publică uită repede și acum se dau zmei.
3
0
buhaiul isi alege cireada, le miroase coada si apoi zdup ,se arunca!
3
0
vad ca din vorbe ii face-ti pe toti! chiar daca nu se realizeaza, sperati la voturi in plus.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272