REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Milionarul Lazia, dat în judecată pentru falimentul unei firme a greilor Constanţei

Milionarul Lazia, dat în judecată pentru falimentul unei firme a greilor Constanţei

Replica API 4 aprilie 2019 | 00:00 2062

Dosar la tribunal

Dosar la tribunal

Lucian Lazia

Milionarul Lucian Lazia şi afacerista Mihaela Elvira Gherasim Tănase, au fost daţi în judecată pentru falimentarea unei firme deţinută de nume grele ale Constanţei. Numele celor doi apar într-un dosar înregistrat la Tribunalul Constanţa de lichidatorul judiciar al societăţii în cauză. Firma înfiinţată în anul 2015 a intrat în insolvenţă în 2015, cu datorii de peste 15 milioane de lei.

Rominsol IPURL a înregistrat pe 28 martie 2019 un dosar la Tribunalul Constanţa prin care cere, în calitate de lichidator judiciar al Mamaia Luxury Constuctions SRL, atragerea răspunderii pentru intrarea în insolvenţă a firmei a pârâţilor Mihaela Elvira Gherasim Tănase şi Argos SA, reprezentată de Lucian Lazia. Instanţa nu a stabilit încă un prim termen de judecată. Mamaia Luxury Constructions SRL are ca domeniu de activitate construcţia clădirilor şi a fost înfiinţată în anul 2005 cu următorul patronat: Sisteme Internaţionale de Afaceri SA (46%), Utilnavorep SA (42%) şi Cristian Ion Serghie (12%). Ulterior, locul Utilnavorep (cunoscută companie deţinută de Marian Mitrea, fostul lider PDL şi şef al Direcţiei de Apă Dobrogea Litoral, în prezent în închisoare pentru corupţie) a fost preluat de Argos SA, de asemenea constructor celebru pe piaţă, a controversatului milionar Lucian Lazia.

Nume grele

Nici Sisteme Internaţionale de Afaceri SA nu are nevoie de prea multe prezentări, firma controlată de Gheorghe Valentin Ionescu (condamnat definitiv la 5 ani de închisoare în celebrul dosar al retrocedărilor lui Radu Mazăre) fiind una de referinţă în anturajul fostei administraţii a Constanţei. La rândul său, Mihaela Elvira Gherasim, chemată acum în judecată pentru falimentul Mamaia Luxury Constructions SRL, este asociata lui Sorin Strutinsky.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Primareee, ia cioara tiganeasca de la sact ca te baga in belea. oricum joaca la cacialma, tie iti zice ca e cu tine dar el joaca cu militia la psd...bine ca a angajat o pe fata lu tata.
6
0
Fosta domnisoara Daniela Cristea, actuala doamna Daniela Lazia, este nora lui?
5
0
Sunt mana in mana cu totii nu fura de lucica de la sact fura cu totii sa se uite cineva care cunoaste meserie cate ilegalitati produce aceea persoana le nume luci dar nui nimic vin alegerile
4
0
Lucica tiganu mincinosu,jegosu devalizeaza sactu Alo, DNA, organele statului actionati de urgenta ca e grav
12
0
Are fatza de milionar porc!
5
0
ati ciugulit frimiturile lordului Lazia. Ma amaratilor, ma pauperilor, statuie sa-i faceti lui Lazia Lucian. Cat a furat el, n-o sa mai fure vreun cernavodean vreodata.
5
3
Primare ia cioara hotomana de la sact ca te tage inapoi O sa vina iarasi golania la putere Husi coara dacia
15
0
cat i-am furat eu pe lazia lucian si dorin lazia, daca ar sti si acum m-ar da afara din clubul argos unde imi fac eu veacul.cat fier vechi am vandut cu tirurile ,si in faliment eu tot ii fur.
10
2
sunteti hahalere,nu cunoasteti mare lucru , cu ei sunt altii si alti care trag foloase , spagi ,bani publici etc.
8
0
mai prost ca serif e lucica tiganul acum mare manager alt hot
19
0
Politia cernavoda sa actioneze asupra actualului vice Serif si sa constate cum acest prostanac i - si reamenajaza carciuma lui , cu salaritii din lucrarile primariei , el gandindu - se ca in curand ii va expira mandatul iar el va fi muritor de foame , ca carciumar vechea lui meserie ca puturos si hot !
18
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367