REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

MINCIUNILE lui FĂGĂDĂU au intrat în PRELUNGIRI: ne aruncă PASARELA în ochi, între Poarta 6 şi Km 4-5

MINCIUNILE lui FĂGĂDĂU au intrat în PRELUNGIRI: ne aruncă PASARELA în ochi, între Poarta 6 şi Km 4-5

Replica API 4 septembrie 2020 | 00:00 2502

Primăria Constanţa face o consultare a pieţei privind achiziţionarea serviciului de elaborare documentație tehnico-economică Studiu de Fezabilitate pentru obiectivul de investiții –”Pasarelă pietonală peste liniile de cale ferată între cartierul km 4-5 şi cartierul Faleză Sud –Poarta 6, în zona Liceului Lucian Blaga”. Astfel, locuitorii din aceste cartiere vor putea în sfârşit să traverseze calea ferată, fără a trăi cu spaima că un tren i-ar putea lovi.

Primarul Decebal Făgădău şi-a aplecat în sfârşit privirea şi spre locuitorii cartierelor Km 4-5 şi Poarta 6. După ce ani la rândul, cei din cartierele Km 4-5 şi Poarta 6 şi-au riscat vieţile trecând calea ferată peste nişte traverse improvizate, iată că lucrul acesta s-ar putea schimba în următorii ani. Aceştia vor beneficia în sfârşit de realizarea unei pasarele pietonale, chiar peste linia de cale ferată.

Ce urmăreşte proiectul

Potrivit descrierii proiectului, acesta urmărește realizarea unei circulații pietonale facile și în siguranță între cele două cartiere. Realizarea proiectului poate include și zone dedicate pietonilor și bicicliștilor, care să permită traversarea unor zone abrupteși crearea de facilități pe traseele propuse pentru persoanele cu dizabilități.

Care este grupul ţintă

Pasarela urmează a fi construită pentru a veni în ajutorul locuitorilor zonei, elevilor dar şi a angajaţilor portuari. Pasarela pietonală va traversa cele două magistrale de cale ferată a căror ampriză este de aproximativ 40m și strada Viorelelor a cărei ampriză este de 13 m.

Decebal Făgădău

Probleme vechi de mai bine de 10 ani

Problemele privind trecerile improvizate peste calea ferată există de mai bine de 10 ani, Replica de Constanţa relatând de fiecare dată nemulţumirile locuitorilor din cele două cartiere în privinţa riscurilor pe care şi le asumă de fiecare dată când trebuie săa jungă la serviciu, la şcoală sau oriunde au treabă.

Citeşte şi LOCUITORII din Km 4-5, NEMULȚUMIȚI că li s-au DESFIINȚAT TRECERILE peste CALEA FERATĂ

40 de MINCIUNI care l-au FĂCUT pe FĂGĂDĂU PRIMARUL CONSTANȚEI!

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Metalica de peste sine din dreptul parcului doraly s a demolat? Desi era functionabila multi preferau sa excaladeze calea ferata.
0
1
O sa votez ca Primar pe cel care are in program ca la preluarea functiei cheama Curtea de Conturi si va verifica si cum au fost vandute terenuri -sa-i verifice in acest fel pe toti care si-au dat acceptul sa se construiasca in parcuri,pe plaja dincolo de limita prevazuta in lege..
5
0
Toti iti spun ca esti castigator dar nici nu stii ceea ce te asteapta
2
0
...inainte de alegeri numai goange...omul este disperat...cu fel si fel de desene si machete vrea sa ne convinga sa il mai votam inca o data...DEGEABA...27 SEPTEMBRIE PUNCT FINAL !
7
2
ca mananci bors fara numar. lasa ne ba,lasa ne baa, ca ne ai albit la coae.in afara de a da contracte lu mirela matichescu babu si rasauteanu nu ai facut nimic da te n plm de fatalau.ai turnat niste asfalt pe car eoricum il turnati la doi ani ai futut toate strazile cu sensurile tale unice decizii luate doar de voi fara sa va consultati cu nimeni,si ai pus niste borduri de un sfert de m nu ai facut nimic.stefan cel mare arata ca dupa asediu piata ovidiu e o mizerie samd cartiere fara strazi ai dat autorizatii la blocuri kklau,lasa ne ba ca suntem satui.du te n pastele ma ti si ascunde te
14
2
In Constanta erau necesare multe astfel de pasarele pietonale pentru fluidizarea traficului. Voi ati montat borduri si pavaje acolo unde nu era necesar. Ba inca ati schimbat si asfaltul bun de pe bulevarde. Inclin sa cred ca lucrarile se fac cudedicatie pentru anumite firme si parandaraturi si mai putin in interesul public al cetateanului. Eu nu te mai votez.
10
0
Care 10 ani ma? Voi sunteti noi in orasul asta???
8
1
Consultate a pietei? Studio de fezabilitate? Documentatie tehnico economica? In loc sa faca efectiv pasarela.... un incompetent sluga de Mazare.
11
2
Lumea din zona cere aceasta pasarela de pe vremea lui Mazare, brusc Fagadau si a adus aminte de ea cu o luna inainte de alegeri. Minciuni
14
2
In afara de freza lui, a facut ceva? Apropo, nea felics, vezi bre ca poza lui Resit Taner, e mai mare ca a lu matale. Pai? Un fost sofer de autocar e mai smeker ca matale? Vezi ce faci!
15
1
F slab care vrea sa ne scoata ochii inainte de alegeri! Constxnteni ceea ce am facut la europarlamentare sa repetam! CONSTANTA ESTE A NOASTRA NU A LOR MAZARE, FAGADAU BABU
12
1
Poti sa prezinti orice proiect primare, ca nu te mai votez, si sunt pesedist. Esti moale ca primar si nu stii ce inseamna administratie.
15
2
decebale, arata pozele si de la aia de la pod butelii. sunt niste poze frumoase totusi.
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108