REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
15.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Ministerul Justiției se dotează. Ce achiziții face Tudorel Toader la nivelul instituției

Ministerul Justiției se dotează. Ce achiziții face Tudorel Toader la nivelul instituției

Replica API 28 ianuarie 2019 | 02:46 481

Tudorel Toader

Ministerul Justiției cumpără 241 de autoturisme în valoare de aproximativ 10 milioane de lei pentru transportul personalului și documentelor, în interes de serviciu, motivând că acestea vor contribui la creșterea calității actului de justiție.

"Achiziționarea unui număr de 241 autoturisme, pentru uzul Ministerului Justiției și al instanțelor de judecată din România. Autoturismele sunt destinate deplasării în interes de serviciu a personalului sau documentelor de specialitate din cadrul Ministerului Justiției și a instanțelor judecătorești, pe următoarele categorii de drumuri: Autostrăzi; Drumuri europene; Drumuri naționale; Drumuri județene; Drumuri comunale", anunță Ministerul Justiției, potrivit Mediafax.

Conform caietului de sarcini anexat licitației, "utilizarea acestor autoturisme la nivelul Ministerului Justiției și a instanțelor de judecată va contribui la creșterea calității actului de justiție", aducând beneficii precum "modernizarea parcului auto" și "îmbunătățirea condițiilor de lucru pentru desfășurarea activității".

"Autoturismele trebuie să fie noi, nerulate, fabricate în anul 2019, să nu fi avut alţi proprietari şi să fie în stare perfectă de funcţionare" și "ofertate în aceeaşi configuraţie (marcă, model, culoare, dotări etc.)", conform caietului de sarcini al anunțului.

Valoarea totală estimată pentru achiziționarea autoturismelor este de 10.382.766,05 lei, iar "încheierea contractului de achiziție publică este condiționată de disponiblilitatea fondurilor din venituri proprii din expertiză tehnică judiciară și extrajudiciară".

Anul acesta Ministerul Justiţiei a mai iniţiat și procedura de achiziţie publică pentru dotarea tuturor instanţelor de judecată cu echipamente de videoconferinţă, în prezent aproximativ 40% dintre instanţe nefiind dotate cu astfel de echipamente, a anunţat, pe Facebook, ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai votati penali psd ca acest condamnat penal DRACnea care pentru a-si scapa pielea si averea furata tarii, averea noastra a tuturor, penalul da foc la tara si toti banii ii baga in buzunarele SPECIALILOR cu pensii cat patru milioane de romani numai sa-i croiasca tudorel sluga si CCR sluga O lege pe masura lui si sa-l scape.. Asta-i PSD-ul actual si, mai votati PSD, hoti penali ca DRACnea, macar sa stim ca ne-a luat drkul pe toti!
5
0
Cum se face ca timp de 5 ani nu a contestat nimeni componenta completurilor ... Desigur, a venit randul infractorului-sef DRACnea sa ajunga la ICCJ si atunci jegurile politruce din CCR au executat porunca mafiotilor transmisa de menestrelul justitiei tudorel toader, SLUGA. Nu mai bine ne explica psd-eii si membrii coalitiei ai lui ALDE tariceanu, cum se face ca dintre cei 9 membri ai CCR doar unul singur este judecator, restul fiind doar niste fosti politicieni, avocati sau simpli consilieri juridici ?
8
0
in loc sa slujeasca tara, sa respecte recomandarile Comisiei Europene privind reformarea Justitiei, Toader sluga psd, face tocmai pe dos, doar pentru a servi intereselor coalitiei PSD-ALDE. Toader a tradat justitia si s-a inrolat definitiv in armata PSD&ALDE de distrugere a justitiei si a tarii. El e principalul arhitect al demolarii fragilei justitii in Romania. Acum semnalul este: Liber la furat pentru PSD si Alde. Fara slugile de la CCR Tudorica nu ar fi contat si ca orice papitoi tot pe limba lui va disparea , acest universitar ,avocat , notar si venetian , all in one , adica un nimic din
11
1
de ce caracter nepermis?- nu este corect ca puscariile sa fie dotate si incorect ca toti ciumatii si ajutoarele lor anti democratie sa intre urgent la pusacarie?
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212