REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Ministerul Muncii face o nouă mutare-surpriză! Se aplică de la 1 decembrie

Ministerul Muncii face o nouă mutare-surpriză! Se aplică de la 1 decembrie

Replica API 8 noiembrie 2018 | 00:41 365

Ministerul Muncii și Justiției Sociale, în fruntea căruia se află Lia Olguța Vasilescu, face o nouă mutare-supriză, care va bucura mii de salariați.

Concret, în urma unei solicitări trimise către Ministerul Muncii, instituția a dezvăluit, pentru Bugetul.ro, că salariul minim diferențiat, în funcție de studii superioare și pentru cei cu vechime în muncă de peste 15 ani, va fi introdus odată cu majorarea salariului minim pe economie.

Mai precis, salariul minim diferențiat va intra în vigoare de la 1 decembrie 2018, mutare anunțată deja de redacția noastră.

„În urma solicitării dumneavoastră, înregistrată la MMJS cu nr. 266/SCMM/31.10.2018, facem următoarele precizări:

Majorarea salariului de bază minim brut pe ţară garantat în plată la 2.080 lei se va aplica lunar începând cu data de 1 decembrie 2018;

Majorarea salariului de bază minim brut pe ţară garantat în plată la 2.350 lei se va aplica lunar începând cu data de 1 decembrie 2018 pentru personalul încadrat pe funcții cu nivel de studii superioare cu vechime în muncă de cel puțin un an și pentru personalul cu vechime în muncă peste 15 ani”, a dezvăluit, pentru Bugetul.ro, MMJS.

În legătură cu salariul minim diferențiat, pentru cei cu studii superioare, vă reamintim că acesta se va face în funcție de COR (n.r. – Clasificarea Ocupațiilor din România).

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta a servit din plin, in continuare le da pe saturate PSD_UL la fraierii care casca gura la latrina 3 si-i voteaza ca oile! GOGOSI. Valize de GOGOSI va serveste dracnea, acum olguta cu rovana plumb, maine veorica cu al ei guvern docil si mincions! Pe saturate, are valiza plina de gogosi PSD-ul! Si la da ieftin: DOUA GOGOSI UN VOT.
3
1
asta-i cretina face mutari si schimbari in fiecare zi abureala de 3 lei termina doamne o data cu timpeala asta dati demisia si pleaca ca are cine sa conduca ministerul esi ursoaico
4
1
Stiti doar ca eu sunt o tarfa proasta!
5
1
Mincinosa penala, o vulpe roscata sireata, care-i pupa papucul lui Dragnea! Ne-am saturat de VRAJELILE TALE! Cine te mai crede ??
10
1
Ati marit salariul minim cu nimic, la prostime iar preturile la unele alimente crescand de trei ori, ca in codrul salbatic, hotie la drumul mare. Decat sa mai creasca salariul minim cu 18 lei si sa creasca iar toate preturile cel putin cu 10%,dupa legea junglei, mai bine sariti-ne
9
1
pensionarii care vrea sa munceste sa fie dati afara din tara! mama lor ....
5
1
Saraca, ce mandra e de ea! Alta varza, ca si Legea salarizarii!
9
0
Pensionaru care vrea sa munceasca sa-i tae pensia ,,,sa sature sa ocupe locu uni tanar,
8
1
Ministerul Muncii sa mearga la DAJ Comstanta Directia Agricola pt necunoscatori sa vada cum s-au facut angajarile pilosilor si va vedea mutari surpriza sau tinerea pensionarilor tot pilosi pe scaune caldute sa traga si ei un pui de.somn ca de doar sunt la pensie. Sa vina sa verifice cum Sonica si Iulica stau pe niste scaune puse de futacii lor. Cum elibereaza diplome pe baza carora sau luat fonduri europene. Le semneaza in alb diplomele si primesc spaga mizeriile . Cer cota parte ca sa tina posturike ocupate de pensionari. Va vad zdrentelor
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212