REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Ministrul Justiției: 'Cred în nevinovăţia Simonei Halep faţă de acuzaţiile de dopaj'

Ministrul Justiției: 'Cred în nevinovăţia Simonei Halep faţă de acuzaţiile de dopaj'

A.F. 24 octombrie 2022 | 00:00 584

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a scris duminică, pe Facebook, că, deși nu o cunoaște personal pe Simona Halep, crede în nevinovăţia ei faţă de acuzaţiile de dopaj.

Cătălin Predoiu

”Nu o cunosc personal pe Simona Halep, dar i-am urmărit cariera şi comportamentul atât pe teren, cât şi în afara arenei. Cred în nevinovăţia Simonei Halep faţă de acuzaţiile de dopaj. Prezumţia de nevinovăţie este valabilă şi în astfel de situaţii. Succes în acest „meci”, Simona Halep!”, a scris ministrul Justiţiei pe Facebook.

Simona Halep, fostă număr 1 WTA, a fost suspendată temporar, sâmbătă, pentru dopaj, a anunţat Agenţia pentru Integritate în Tenis. Halep a fost depistată pozitiv la Roxadustat, o substanţă interzisă, în urma unui control efectuat la US Open.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dle Min al Just Predoiu Catalin,mai sunteti Min Just al Ro Nu o cunoasteti personal pe S.Halep.Dar dsv ati auzit de cand sunteti Min Just al Ro,cate plangeri si sesizari am facut eu la aceasta institutie,a Ro,care o reprezentati cu mare succes,sau sunteti tinuti de sub alterni de papagali.Unde vam sesizat cum clanul de interlopi organizat in grup infractional,de la PCA C-ta,Avocati, Prc,DNA,politai,Jud si campul tacati al Sri,sau urinat si facut Kaka de Kaka,cu bolta peste dunare,pe imaginea Just,statului de dreptde si al Constitutiei Ro,cu Av,lor de casa cu spagi la licitatie,martori adunati de pe strada,cu minciuni,gainari si golanii au mintit in instanta.Unde a facut seminare cu ei ce sa minta Av Grecu Filisan Cristiana,Filisan Robert Catalin avansat sefu Baroului Av, C-ta,de la casa de avocatura a alui Armenu Apostol.Chiar sunteti tupeisti sefi clanurilor de Hozii mari alesi poporului sa ne faceti p****i pe fata cu adevarul, ceranduva dreptate.Cu informati furnizate ca la resturant de 3 stele prin semnatura mea.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272