REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Ministrul Mediului: Drumurile forestiere care pot fi modernizate pe fonduri europene vor trece la administraţiile locale

Ministrul Mediului: Drumurile forestiere care pot fi modernizate pe fonduri europene vor trece la administraţiile locale

Replica API 29 februarie 2020 | 21:16 530

Costel Alexe

Ministrul interimar al Mediului, Apelor şi Pădurilor, Costel Alexe, a anunţat, vineri, că toate drumurile forestiere care pot fi modernizate pe proiecte cu fonduri europene vor fi transferate către administraţiile locale, scrie Agerpres.

El a declarat, în cadrul unei şedinţe a Comisiei pentru ape, păduri, pescuit şi fond cinegetic din Senat, desfăşurată la Botoşani, că administraţiile locale sunt eligibile pe programele europene, în timp ce actualul administrator al drumurilor forestiere, Romsilva, nu dispune de fonduri pentru modernizarea acestora.

"Astăzi, statul român, Romsilva, are drumurile forestiere, noi nu avem bani suficienţi să le modernizăm. În schimb, nu le dăm la administraţiile publice locale care pierd fonduri europene cu care ar putea să le modernizeze. Nu dragilor, am anunţat public că toate aceste drumuri forestiere care sunt solicitate de către administraţiile publice locale să treacă în administrarea primăriilor sau cine solicită şi să uziteze de aceste fonduri europene", a afirmat Alexe.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Dorin Birta, susţine că autorităţile judeţene din Botoşani au solicitat transferarea drumului forestier care leagă localitatea Baisa de "Lacul cu nuferi" din comuna Mihai Eminescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
trebuiesc inchise si pazite de armata ca si-asa freaca pula iar voi luati-mi cacatul la lins !!! Hotilor !!!
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212