REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
12.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Ministrul Sănătății denunță un 'fenomen' al drogurilor, după scandalul Ana Morodan

Ministrul Sănătății denunță un 'fenomen' al drogurilor, după scandalul Ana Morodan

A.F. 30 martie 2023 | 23:25 930

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila a declarat joi, la Timişoara, că consumul de droguri şi de substanţe stupefiante afectează foarte serios viaţa, mai ales a copiilor şi a tinerilor şi a arătat că el personal este foarte îngrijorat de fenomenul pe care l-a observat în ultima vreme şi speră într-o abordare coordonată, a autorităţilor şi a societăţii în general pentru ca acest fenomen să fie adus sub control.

Ministrul Sanatatii denunta un 'fenomen' al drogurilor, dupa scandalul Ana MorodanAlexandru Rafila

Declarația a fost făcută în contextul în care miercuri, 29 martie, influencerița Ana Morodan a fost prinsă în timp ce conducea beată și drogată, însă vedeta susține că ia somnifere și că acestea conțin substanțe similare drogurilor.

”Există o agenţie specializată, Agenţia Naţională Antidrog, dar în mod evident, consumul de droguri şi de substanţe stupefiante afectează foarte serios viaţa, mai ales dacă discutăm de copii, de tineri. Aici cred că trebuie să fie un efort comun, nu numai al acestei agenţii, al ministerului Educaţiei, al Ministerului Sănătăţii, încât să avem campanii de conştientizare şi de informare atât pentru copii cât şi pentru părinţi”, a spus ministrul Sănătăţii, scrie stiripesurse.ro.

Alexandru Rafila a arătat că ”discutăm de foarte multe ori cu mare uşurinţă şi sunt oameni care nu îşi dau seama de consecinţele consumului de droguri mai ales asupra copiilor”.

”Eu personal sunt foarte îngrijorat de fenomenul pe care l-am observat în ultima vreme şi sper să avem o abordare coordonată, conjugată, a autorităţilor şi a societăţii în general pentru ca acest fenomen să fie adus sub control. Nu ne ocupăm, nu pot să dau detalii despre curricula de pregătire (..) am chiar un consilier personal care se ocupă de această problemă, domnul doctor Gabriel Diaconu, pot să ne furnizeze informaţii”, a completat el.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Traficul de droguri s a intensificat si este foarte controlat asadar nu mai dati vina pe elevi profesori luati tziganii care sunt implicati in acest trafic si pe cei ce ii coordoneaza de multe ori persoane din institutiile statului
2
0
Ceapa s a scumpit cum sa o pui ... in sosete ! drogurile, bautura, jocurile de noroc, sunt pe primul loc, tineretul merge pe ... exemple concrete, cei in varsta pe...ceapa goala ca brnza i si mai scumpa!Munca cinstita,educatia, sanatate e la coada ...clasamentului!
0
0
Astea sant modelele din ziua de azi, Ana Morodan , ce face fufa asta de are atati bani, nu munceste si este bogata si copii o iau drept model
2
0
Dar fenomenul LGBTQ nu l vedeti? Ala nu creeaza probleme? Dar fenomenul Uniunea Sabotati Romania nu l vedeti? Dar fenomenul ma.chi.donilor nu l vedeti? Fenomenul ti.ga.nilor nu l vedeti? Fenomenul un.gu.rilor nu l vedeti? Fenomenul ucrainienilor mai nou nu l vedeti?
4
0
OMS-ul ce zice? Adica zici bine sau au fost perturbări fe la masca( nu stiu de care de Diicot sau ffftp ×)
0
0
Cred ca e de la multe doze anri covid ? Ingrijoratilor care sunteti voi ingrijorati...nu cautati mai bine o retea sa va faca reducere? Ca cica trece cu iarba toate ingrijorarile....
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369