REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Ministrul Sorina Pintea: „Mai este nevoie de medici în județul Constanța, inclusiv la Centrul de Sănătate Năvodari!”

Ministrul Sorina Pintea: „Mai este nevoie de medici în județul Constanța, inclusiv la Centrul de Sănătate Năvodari!”

Replica API 23 martie 2019 | 03:13 983

Centrul medical multifunțional Năvodari urmează să fie inaugurat la începutul lunii iulie. Dar, așa cum a arătat ministrul Sănătății, Sorina Pintea, cu ocazia vizitei în județul Constanța, mai este nevoie de medici în toate unitățile din județul nostru, inclusiv pentru acest centru de sănătate.

Proiectul privind realizarea Centrului medical multifuncțional Năvodari sunt în grafic, astfel că în vara acestui an acesta va fi funcțional, au anunțat atât ministrul Sănătății, Sorina Pintea, cu ocazia vizitei de săptămâna aceasta, la Techirghiol, cât și președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu. Dar, așa cum a arătat ministrul, mai este nevoie de cadre medicale. Resursa umană este insuficientă în unitățile sanitare din județul de la malul mării, iar centrul care urmează să fie inaugurat la Năvodari nu face excepție.

„Centrul multifuncțional Năvodari este unul dintre proiectele desfășurate de Ministerul Sănătății în județul Constanța. Va fi deschis cu 1 iulie, pentru a avea și contractul cu Casa de Asigurări de Sănătate. Dar, în afară de investițiile pe care le facem noi aici, este nevoie și de resursă umană. Pentru că mai este nevoie de medici în județul Constanța, inclusiv în acest centru multifuncțional din Năvodari, care va funcționa ca un ambulatoriu, o secție exterioară a Spitalului Județean Constanța. De aceea, Ministerul Sănătății promovează și anul acesta programe de specializare a resursei umane în sănătate”, a afirmat ministrul Sorina Pintea.

Reamintim că în structura centrului vor fi cabinete de Pediatrie, Microchirurgie, Obstetrică-ginecologie, Interne, Neurologie, Gastroenterologie, Cardiologie, Imagistică, Laborator de analize medicale, Stomatologie.

CJC a alocat suma de aproximativ 1,6 milioane lei Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța pentru dotarea centrului cu echipamente moderne.

F.B.

Citește și: Centrul Medical Multifuncțional Năvodari: ministrul Sorina Pintea a propus să existe și un cabinet de stomatologie!

Centrul sanitar multifuncţional de la Năvodari va funcţiona, de la anul, ca o secţie exterioară a Spitalului Judeţean Constanţa. FOTO

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Unde pot depune sv
0
0
La Slaba- Grasa. Luna aceasta nu stim cat e tarifu. Poate ne spune cat a fost pt postu de farmacist din judetean de sapt trecuta. Si numele si gradul de rudenie cu baietii cu ochi albastri. DNA nu te autosesizezi?
0
0
Unde putem depune cv pt angajare?
0
1
am vrea un cabinet unde sai operam pe consilieri de averile furate
3
0
Pentru postul de medic gradul 1 Buco Maxilo Vaginal unde se depun CV-urile? Intreb pentru un prieten .
2
0
Unde pot depune CV ul de angajare la Centrul Medical Navodari, vreau sa aplic pt postul de expert vagino- ginecologie. Posed calificare la locul de munca, piata centrala.
1
1
la angajare e nevoie si de diploma daca am experienta nu e de ajuns? ca pana acuma nu am omorat pe nimeni
2
1
unde putem depune cererile de angajare pentru Centru Medical din Navodari, ca asistent medical?
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614