REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Minorul care a lovit o femeie în curtea Colegiului de Arte, ÎN AREST LA DOMICILIU!

Minorul care a lovit o femeie în curtea Colegiului de Arte, ÎN AREST LA DOMICILIU!

Replica API 3 noiembrie 2018 | 00:25 334

Incidentul de la Colegiul de Arte Regina Maria, din data de 31 octombrie, a stârnit un val de controverse în rândule levilor. În timp ce unii susțin că elevul care ar fi agresat-o pe tânăra de 25 de ani trebuie aspru pedepsiți, alții îi iau apărarea și susțin că, de fapt, fosta elevă ar fi fost drogată și ar fi abordat un grup de elevi pentru a le cere droguri.

Polițiștii constănțeni au mers joi, 1 noiembrie, la unitatea de învățământ pentru cercetări. Conducerea Liceului de Arte Regina Maria a pus la dispozitia politiștilor constănțeni imagini de pe camerele de supraveghere ale unității de învățământ.

După vizionarea imaginilor a fost identificat un elev al liceului în cauză, care lovește o tânără, de 25 de ani, ce se află în curtea liceului respectiv. Politiștii constănțeni au început cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe. Persoana vătămată nu a depus plângere, însă are termen trei luni s-o facă. Până atunci, polițiștii s-au autosesizat!

Tânărul, care are 17 ani, iar luna aceasta împlineşte 18 ani, este cercetat acum sub aspectul săvârşirii de infracţiuni de lovire sau alte violenţe. El a ajuns şi în faţa magistraţilor Judecătoriei Constanţa, care au dispus în cazul lui măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile!

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/marturii-incredibile-dupa-incidentul-de-la-colegiul-de-arte-nimeni-din-conducerea-scolii-nu-a-intervenit-nici-macar-asistenta-371634/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cred ca isi cumparase drogurile de la traficantii din mangalia fratii Lepadatu, apropos ce mai fac dealerii din mangalia ?
0
0
Si mata cand a facut un bou ca tine, era drogata....ce mortii matii ai cu copii de acolo? Ca in orice scoala din Romania exista si uscaturi...ii cunosti tu pe toti copii de acolo ca sa vorbesti asa , prostule?
1
0
minorul nu poate fi arestat baiu labagiilor si ca fapt divers in cazul; de fata minorul era in legitima aparare el fiind cel agresat - pt 21:16 spune-i asta cu atingerea fara acord panaramei care la 25 de ani cersea droguri in scoala
1
0
Ciutanii astia injectati cu steroizi , niste malaci care fac sala si se dau smardoi , daca-i pui sa impinga o masina le iese limba de un cot ! Sunt eroi cu muierile dar daca isi iau un cap in bot scelalaie ca potaile !
2
2
Poate ca primul a exagerat in limbaj, dar nu exista justificare pentru violenta fizica! Idiotul care a lovit sa plateasca!!! Trebuie inasprite pedepsele la infractiunile cu violenta! Trebuie masuri drastice impotriva violentei. Protejarea individului impotriva violentei de orice fel. S-a ajuns prea departe. Cetatenii trebuie sa constientizeze faptul ca nu ai voie sa atingi semenul tau fara acordul acestuia!
7
2
tipa aia ce cauta in curtea scolii? E posibil sa fi fost drogata si sa-l fi provocat pe elev. Nu cred ca ala e nebun, s-o loveasca fara niciun motiv...
2
4
De arta. Lume de proasta calitate, multi drogati, multe dezaxate, multa promiscuitate. Ar trebui desfiintat acest asa zis liceu, iar o buna parte din elevi trimisi direct la re-educare. Gunoaiele dracului.
9
2
A scris in dobitoc deviat sexual, care are fetishuri cu catushe roz si sobolani in camera. Bine, sobolani in camera deja are....poate de la asta I s-a si tras.
4
11
Puscarie , pacat ca nu avea 18 ani, un dement care trebuie f.tut in puscarie in cur
11
5

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212