REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Mircea Banias și-a dat demisia din Pro România

Mircea Banias și-a dat demisia din Pro România

Replica API 20 decembrie 2019 | 01:04 292

Mircea Banias

Este oficial! S-a rupt "lanțul de iubire" dintre Daniel Constantin și președintele Pro România, Victor Ponta.

Șase deputați și mai mulți lideri de organizații, între care și Mircea Banias (toți din "aripa Constantin") au demisionat din Pro România. "De principiu, ne vom afilia, la Cameră, la grupul PNL", a declarat deputatul constănțean Mircea Banias. El a adăugat că nu este exclusă varianta înscrierii în PNL, dar că acest aspect va fi discutat împreună cu colegii, zilele următoare.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum de il mai suporta lumea pe TRASEISTUL asta. Banias 6 partide. Cum de mai are tupeul sa vina si sa zica ca este ompolitic. Este un oportunist si un turnator la noua securitate. A scapat de dosarele penale pentru ca a turnat tot. RUSINE !!!
0
0
este un mare pacat daca premierul Orban ingite asfel de cameleoniii.
4
0
Si acum unde o sa aterizezi , secatuara ! Parjolesti pamantul pe unde calci . Hai sictir !!!
4
0
Acest domn traieste de 30 de ani din banii statului, are masina cu sofer la scara si se pisa pe toata lumea. Singura activitate pe care o desfasoara pentru acesti bani de 30 de ani incoace este mancatoria de cacat si dormitul prin parlament sau pe unde dracului o mai freaca. Aferim bre!
5
0
Eu sunt o mizerie din politica romaneasca
6
0
Niste traseisti nenorociti care se plimba din partid in partid! Pentru salarii si pensii speciale! Iar acest tradator abject care nu a realizat nimic pentru orasul lui ar trebui sa aiba bunsimtul sa se retraga definitiv din politica.
8
0
Sunt curios, daca s ar vota uninominal, oameni, nu liste de partid, cati oxiuri si limbrici ca asta ar mai ajunge parlamentari
9
0
Astia s psdisti mascati. La ce esti suparat cand ce s a promis asta se face. Recursul compensatoriu anulat, pensiile speciale sunt pe duca, alegerile in doua tururi sunt aproape, sectia speciala desfiintat.
3
3
vai, nu ma asteptam.. asa un on integru...
11
1
Un om cu un caracter abject, molusca
9
0
Tipic politicianului corupt din Romania. Grav e ca PNL primeste traseistii astia in partid. Dupa aceasta perioada scurta PNL deziluzioneaza. Face lucruri cu efecte negative chiar mai mari ca masurile pesediste.
18
0
bravo mircea ,treci la PNL ,un partid care stie sa stranga cureaua externalizeaza sucursala nave tehnice portuare ,si adu bani statului roman
7
6
Ponta s-a crezut mare scula, acum ii dau toti cu flit... Pisicul cacacios a luat-o-n mana....
12
3
Un jeg de om pupator de cururi pe timpul lui basescu. Multa muie sa iei mai libidinosule, tradator ordinar.
33
1
Parazitul asta tot timpul alerga dupa lozul norocos.
27
0
Atentie colegi din PNL asta vine la noi sa ia un loc de parlamentar.Ce va face conducerea judeteana?
27
0
Bai, astia nu au cazier politic?Chiar asa, ca o traseista sare din poola-n poola? Noi suntem prosti, sa moara mamaia. Pai una care a avut vreo 5 barbati cum se numeste?
31
0
Cameleon, nu gluma!
31
0
Mare gainar e marfotoiul asta. Oare v-a mai fi vreun constantean care sa-l voteze. Daca da, inseamna ca si aia sant la fel ca libidinosul asta.Niste tradatori ordinari care nu fac nici cat negrul de sub unghia de la picior.
30
0
Banias,4 oamenii nu te- au votat pe tine ca esti destept si frumos, au votat partidul pe a carei lista ai fost . Asa ca mandatul nu este al tau sa faci ce vrei tu ci este al partidului. RUSINE!!!
33
0
Din partid in partid. Fripturistilor
36
0
asta ar trebui bagat langa fasole si porcul. ce mai vrea?
36
0
Din cate imi aduc aminte acest specimen a tradat cand a fost daramat guvernul pdl.istilor. Apoi a tradat ALDE acum a tradat ProRo, urmeaza tradarea PDL.ului si asa mai departe....
42
1
Un cameleon politic cum rar mai intalnesti.
46
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272