REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Mircea Sandu, dezvăluiri explozive: Şeful SRI, George Maior, l-a pus pe Burleanu la FRF

Mircea Sandu, dezvăluiri explozive: Şeful SRI, George Maior, l-a pus pe Burleanu la FRF

Replica API 2 ianuarie 2020 | 00:00 501

Mircea Sandu, foto gsp.ro

Fostul șef al Federației Române de Fotbal, Mircea Sandu, susține că actualul președinte al FRF, Răzvan Burleanu, a ajuns la conducerea instutuției cu sprijinul direct al lui George Maior, pe atunci director al SRI.

„- De ce spui că Burleanu e omul Serviciilor?

- A zis-o Andronic. A zis că oricine ar fi candidat sau ar candida n-ar avea nicio șansă. Inclusiv eu.

- În contextul actual...

- Pentru că în biroul lui Maior s-a făcut totul. A fost o chestie foarte frumoasă scrisă de Andronic. „M-am dus într-o vizită la Maior, beam un pahar de whisky și apare și Coldea. Și-a pus un vin și el și l-am întrebat cine o să fie președinte. Care-i treaba cu Popescu. Coldea a zis de Chivorchian. Și a intervenit Maior, «Nu vă băgați aici, că o să fie Burleanu!»". Deci... E scrisă de Andronic.”, a spus Mircea Sandu, într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ca parca M Sandu a fost propus de Academia Romana si de Asociatia detinutior politici...M Sandu este un produs al serviciilor.
6
0
Da curva de Andronic ce facea in biroul betzivanului de Maior?
2
1
Toti o apa si un pamant . Turnatori si koorve. Wait . e acelasi lucru. Va n gat de neam de secaturi si koorve
5
2
asa e, ai deptte la ultima fraza... a intrat in tribunal, intr o cauza civila, ca parat basescu iar dupa o judecata temeinica, pe baza probatoriului existent la dosar a iesit ca informatorul petrov.
3
0
Indiferent ce face andronic ce a facut sandu adevarul este unul singur: burleanu este omul serviciilor. Doua argumente: unul ca a fost consilier prezidential al lui basescu si al doilea vezi sentinta in cazul popescu data exact inainte de ziua alegerilor! Asa s a facut justitia, in functie de interese! Dar romanul este naiv si uita si repede. Basescu e securist dovedit dar manioularea hastagista e doar cu iliescu comunist!!!!
13
1
nenea asta Andronic vrea sa si faca reclama de pe urma bautului de bauturi tari in locuri nepotrivite si Sandu vrea sa scoata carbunii incinsi cu mana altuia. Andronic doar incearca sa se agate in anumite cercuri fara sa aiba legaturi cu ele, totusi nu uitati ca este o persoana care nu prea stie sa faca nimic.
6
2
Presedinte la o federatie moarta.Cu exceptia lui Hagi o adunatura de de fotbalisti de curtea scolii.
7
2
M Sandu ii place sa bage strimbe in loc sa stea deoparte dupa ce activ care a avut-o
5
3
Spune si despre tine cine te-a pus si sustinut atatia ani sef la F.R.F.,pentru ca ai preluat Federatia cu o echipa nationala care avea foarte multi jucatori valorosi,nu mai trebuie sa spun cum ai lasat federatia pentru ca stie toata lumea.
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272