REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

MIȘU de la SABROSO își mai face o TERASĂ în MAMAIA

MIȘU de la SABROSO își mai face o TERASĂ în MAMAIA

Replica API 26 ianuarie 2021 | 11:55 9021

Gheorghe Mișu, patronul unuia dintre cele mai cunoscute restaurante din Constanța, și anume Sabroso, intenționează să-și mai facă o terasă, în locul unui supermarket. Lucrările vor fi edificate pe strada Itaca, numărul 2, din Stațiunea Mamaia.

Gheorghe Mișu, patronul de la Sabroso, a demarat procedurile în vederea informării cu privire la situația urbanistică a unui teren din Stațiunea Mamaia. Mai exact, societatea pe care o deține a obținut în data de 22 ianuarie 2021, de la Primăria Municipiului Constanța un certificat de urbanism pentru aceste proceduri. Aici se intenționează recompartimentarea interioară a spațiului comercial existent și modificarea fațadei, pentru ca mai apoi să se amenajeze o terasă, cu funcțiunea de alimentație publică, dar și o pergolă. Lucrările vor fi edificate pe strada Itaca, numărul 2, în Stațiunea Mamaia, în locul unui supermarket.

Date despre firma Georgio Fast

Societatea Georgio Fast SRL a fost înfiinţată în anul 2006 și are sediul social în municipiul Constanţa, pe strada Rotterdam numărul 33, ce are ca principală activitate „restaurante“. Conform datelor, în anul fiscal 2019, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 22.314.598 lei, un profit de 2.214.853 lei și un număr mediu de 199 de angajați. Asociatul unic şi administratorul firmei este Gheorghe Mişu.

Cine este Gheorghe Mișu

Gheorghe Mişu este născut în iunie 1986. Acesta este absolvent al Liceului Energetic Constanţa, iar mai apoi a urmat cursurile Facultăţii de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii „Ovidius“ Constanţa. Conform surselor, în anul 2004, acesta era ospătar, iar mai apoi a devenit Persoană Fizică Autorizată (PFA), având ca activitate „comercializare produse alimentare“ (Tabăra Năvodari) şi a deschis o terasă pe plaja din Eforie Nord. În 2006, a înfiinţat SC Georgio Fast SRL Constanţa, fiind administrator unic, iar în toamna lui 2006, a deschis primul punct de lucru cu livrări la domiciliu, în Constanţa. În 2008, a ridicat un sediu mai mare pentru livrări la domiciliu, iar în 2009, a luat fiinţă cel de-al treilea sediu. În anul 2010, a extins spaţiul şi a deschis restaurantul Sabroso, cu meniu complet. În 2011, a avut loc o nouă extindere, printr-o terasă deschisă la etaj. În 2012, Gheorghe Mişu a deschis un alt restaurant Sabroso în staţiunea Mamaia, local care a avut parte de o terasă extinsă.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
da ce ma doare pe mine de misu!!! nu v ati saturat sa sa scrieti mizerii fara nici un sens? daca patiti ca Charlie Hebdo?!!! poate se gaseste un tampit sa va faca o vizita!
0
0
o sageata naiva a lui Mazare
3
0
Si cu nicusor cum ramane? Cat cotizeaza drept de smecher la puscariabili? Daca nu era nicusor, acum cara pizza cu bicicleta
4
0
Probabil pe aia o va numi Scarboso...
8
0
Cine mananca de la spelunca aia e tampit sau retardat!
16
1
Daca ai lucrat acolo gandacule, inseamna ca ai luat parte la toate neregulile. Sa nu spui acum ca ai semnalat nereguli si ei te-au dat afara. Ai fi vrut sa lucrezi dar nu mai poti ca nu esti serios. Asta e adevarul Vali!
14
5
Sa vezi gandacii carcalaci acolo la noi in bucatarie si cum fura bucataresele la gramaj sa le iasa si lor de tigari ! Sa vezi fsina mucegaita veche cum o foloseam la blaturi de pizze .
17
0
Misuleee.... Faci tu dastea? Cum ma sa fi tu in regula? Pai tu stai in blocul ala de pe Primaverii..in spate la MegaGym si Petrom, fara autorizatie de constructie , si faci tu in Mamaia? Ce dracu mai taliban mic... In loc sa fi nesimtit, asa cum esti si in bloc, tu de dai cu acte? Nu se poate. Ce daca ai facut tot felul de tampenii in blocul in care stai.. Ai obturat toate aerisirile fara nici un proiect, si acum ce faci, muistule...
13
1
eu nu i inteleg pe astia. Parca Horeca murea de foame. Oricum asta cred ca se va intampla, horeca va muri, pandemia mai tine cativa ani
16
4
Mai copii...poti investi si 10 miliarde de euro intr o pizzerie, dsr dc nu au avize....ti se inchide pravalia. A fost ajutat de batrani, el a dat doar bine pe hartie..era virgin, curat la.cazier. pizza este naspa iar localul este.mizer.
23
1
Umbla vorba, acum cativa ani, ca a fost foarte mult ajutat de Radu Mazare. Stie cineva mai multe detalii? Fiind atat de tanar, mi-e greu sa cred ca s-a descurcat singur, fara sustinere.
23
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108