MIȘU de la SABROSO își mai face o TERASĂ în MAMAIA
MIȘU de la SABROSO își mai face o TERASĂ în MAMAIA
Facebook Twitter Whatsapp Linkedin PinterestGheorghe Mișu, patronul unuia dintre cele mai cunoscute restaurante din Constanța, și anume Sabroso, intenționează să-și mai facă o terasă, în locul unui supermarket. Lucrările vor fi edificate pe strada Itaca, numărul 2, din Stațiunea Mamaia.
Gheorghe Mișu, patronul de la Sabroso, a demarat procedurile în vederea informării cu privire la situația urbanistică a unui teren din Stațiunea Mamaia. Mai exact, societatea pe care o deține a obținut în data de 22 ianuarie 2021, de la Primăria Municipiului Constanța un certificat de urbanism pentru aceste proceduri. Aici se intenționează recompartimentarea interioară a spațiului comercial existent și modificarea fațadei, pentru ca mai apoi să se amenajeze o terasă, cu funcțiunea de alimentație publică, dar și o pergolă. Lucrările vor fi edificate pe strada Itaca, numărul 2, în Stațiunea Mamaia, în locul unui supermarket.
Date despre firma Georgio Fast
Societatea Georgio Fast SRL a fost înfiinţată în anul 2006 și are sediul social în municipiul Constanţa, pe strada Rotterdam numărul 33, ce are ca principală activitate „restaurante“. Conform datelor, în anul fiscal 2019, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 22.314.598 lei, un profit de 2.214.853 lei și un număr mediu de 199 de angajați. Asociatul unic şi administratorul firmei este Gheorghe Mişu.
Cine este Gheorghe Mișu
Gheorghe Mişu este născut în iunie 1986. Acesta este absolvent al Liceului Energetic Constanţa, iar mai apoi a urmat cursurile Facultăţii de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii „Ovidius“ Constanţa. Conform surselor, în anul 2004, acesta era ospătar, iar mai apoi a devenit Persoană Fizică Autorizată (PFA), având ca activitate „comercializare produse alimentare“ (Tabăra Năvodari) şi a deschis o terasă pe plaja din Eforie Nord. În 2006, a înfiinţat SC Georgio Fast SRL Constanţa, fiind administrator unic, iar în toamna lui 2006, a deschis primul punct de lucru cu livrări la domiciliu, în Constanţa. În 2008, a ridicat un sediu mai mare pentru livrări la domiciliu, iar în 2009, a luat fiinţă cel de-al treilea sediu. În anul 2010, a extins spaţiul şi a deschis restaurantul Sabroso, cu meniu complet. În 2011, a avut loc o nouă extindere, printr-o terasă deschisă la etaj. În 2012, Gheorghe Mişu a deschis un alt restaurant Sabroso în staţiunea Mamaia, local care a avut parte de o terasă extinsă.
Diana BERECHET
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Urmareste-ne pe Google News