REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Monica Anisie

Monica Anisie

Replica API 12 septembrie 2020 | 16:23 1395

Un ministru care nu mai înţelege nimic din ce se întâmplă în jurul lui nu are ce căuta la Guvern. Monica Anisie s-a plâns, într-o postare, de acest aspect, ceea ce nu ne miră şi ne face să înţelegem de ce noul an şcolar a debutat în bătaie de joc.

Aşadar, vă sfătuim, doamnă ministru, să începeţi să înţelegeţi ce se întâmplă în jurul dumneavoastră şi să faceţi bine să nu luaţi în derâdere educaţia copiilor noştri. Dar, dacă este greu, lăsaţi pe altul capabil să se ocupe. Şi care înţelege...

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu sunt PNL-ist dar anisie este cu mult peste ministrii educatiei pe care i-am avut pana acum si aici nu conteaza coloratura politica, partea ei slaba e ca nu o ajuta guvernul si evident nici partidul!
1
0
Mihai Sorin ingroapa gunoiul sub pres. Avea blat cu Bercaru. Nu el a demis-o ci ea, proasta si-a dat demisia. Dar dupa aceea afcut scandal si Mihaita s-a speriat ca il cearta tanti Anisie. Un impostor pus in functie de amantul nevestei.
0
0
Ziceam ca nu e cineva mai incompetent ca Dancila. Uite ca actualul guvern are asa de multe personaje,fata de care Dancila este Academician. Asa multa nulitati la un loc nu am avut de la guvernul lui Ciolos,ceel pus cu lopata dupa ,,accidentul'' de la Colectiv,cand Ponta s-a sparcait de frica si a plecat,lasand barbarii lui Iohannis sa ia puterea in bataia de joc fata de toti romanii,fie ei de dreapta sau stanga.
0
1
NU vom vota niciodata o hoata si o impostoare. NU votam listele PSD. NU Bercaru.
1
0
Bercaru si Mihai Sorin facusera un pact. Stim noi, profesorii din 39. Un plangacios care tine de scaun. PNL este o mizerie.
0
3
Bercaru este cea mai abjecta infectie a educatiei constantene. O hoata inpotriva careia au fost formulate mai multe plangeri penale pentru furtul din sc 39. Intreg colectivul sc 39 alaruri de famiile noastre si parinti votam PNL. Niciodata psd!
3
0
Asta e creatoarea programului "Romania educata". Luati de la galbui ....
2
3
Halal limbaj si exemplu pt. elevi! Un ex de dir demis este Bercaru, se stie ca a fost cel mai bun "director" !
2
1
V a placut mmai muot abramburica care a distrus invatamantul manuale foarte proaste facultati fantoma tpptuil pe pike si examene pe bani Faceti i statuie Abramburicai
4
4
Anisie si sorin mihai sunt ombilical legati de PNL. Ambii doua panarame incompetente pusi pe furat si mincinosi. Impostori si caractere infecte. Au demis abuziv directorii cei mai buni din Constanta. Anisie o panarama si sorin mihai o prostituata proasta.
4
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212