REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Monica Gabor, „Cenușăreasa“ de la Bacău, a devenit profesoară de engleză în Beverly Hills

Monica Gabor, „Cenușăreasa“ de la Bacău, a devenit profesoară de engleză în Beverly Hills

Replica API 28 mai 2019 | 00:00 390

Monica Gabor

De cinci ani a părăsit ţara pentru America, sau ”Tărâmul Făgăduinţei”, cum i se mai spune. Fix cu ideea de a avea un viitor mai bun a plecat şi Monica Gabor şi iată că i-a surâs norocul. Cu ambiţie multă fosta soţie a lui Irinel Columbeanu a devenit profesoară suplinitoare la o şcoală din Beverly Hills. Ea le predă limba engleză copiilor de imigranţi.

Este dovada vie a faptului că dacă îţi doreşti cu adevărat ceva, reuşeşti! Din ”Cenuşăreasa” de la Bacău, Monica Gabor trăieşte visul american, la 10.000 de kilometri de ţara natală. Nu este vorba despre o reuşită pe plan amoros, chiar dacă unii s-au grăbit să creadă că milionarul chinez Mr. Pink îi asigură traiul de prinţesă, motiv pentru care Moni nu ar trebui să mai muncească. Iată că, din contră, este vorba de o performanţă chiar în plan profesional, întrucât fosta soţie a lui Irinel Columbeanu şi-a dorit să fie independentă şi să îşi câştige singură banii de buzunar. Ea a dat podiumul de fotomodel, pe catedră, întrucât Monica Gabor a fost acceptată ca profesor suplinitor la lecţiile de limba engleză a imigranţilor, la ”Beverly Hills Unified School District Instructional Center”.

“E un sentiment foarte plăcut să predai. În primul rând, predau din inimă pentru că mă identific cu imigranţii şi, în al doilea rând, predau ce ştiu din cărţi. Mă determină pe mine să învăţ pentru mine însămi din ce în ce mai mult, pentru că vreau să împart cu ei cât mai mult din ce studiez. Este obositor, dar foarte satisfăcător. Sunt multe ore de pregătire înaintea cursurilor propriu-zise. Mă simt foarte bine în această postură, mi-e drag să fiu la şcoală.

Am început să învăţ engleza din clasa a cincea, mereu mi-a plăcut. În clasa a 11-a deja am primit diplomă de competenţe lingvistice excelente în limba engleză. Când începi să călătoresti, înveţi cu adevărat orice limbă străină, nu numai limba engleză. Când te muţi într-o altă ţară te obişnuieşti să vorbeşti în ritmul şi dialectul lor.

Este greu la început, ţi se pare că toată lumea vorbeşte prea repede, pentru că până traduci în română ce ţi s-a spus, ei trec deja la propoziţia următoare”, a declarat Monica pentru perfecte.ro. Deşi locuinţa ei se află în Malibu, relativ aproape de Beverly Hills, bruneta ajunge la Mr Pink doar în weekend.

”În timpul săptămânii stau în Beverly Hills pentru că merg la şcoală, weekend-urile le petrec în Malibu. Când sunt în Beverly Hills încep cursurile de la 9 dimineaţa şi termin la ora 4 după amiaza. Acest lucru îl fac de trei ori pe săptămână, în zilele libere mă văd cu prietenii, merg la întâlniri de afaceri cu Pink şi mă duc cu Anthony (fiul lui Mr. Pink – n.n.) la karate. În weekend-uri stăm, în general acasă, gătim, avem grijă de casă (curăţenie, etc.) şi ne uităm la filme cu Anthony. Alte dăţi mergem la tot felul de locuri de joacă sau la Santa Monica Pier, unde este un parc de distracţii”, a mai povestit Monica pentru aceeaşi publicaţie.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu nu i.am supt o niciodata lui Irinel si sunt pe primul plan in inima lui muhaha
0
0
N-a plecat chiar de jos ci de la nivelul genunchilor!
2
0
deci concluzia pt tineret daca sugeti puli de bosorogi cu bani puteti deveni stiri in presa fesenista . e doar un borfet asta nu stie nici limba romana dar barem engleza
6
0
daca ai fi supt si tu la fel de bine ca ea ai fi ajuns la fel de departe. Dar tu nu stii stilul. Apropo ! poti s-o sugi fara s-o uzi ???? Pai vezi . . . . .
2
2
Eu sicer o admir ! A plecat de jos si a reusit sa ajunga la un nivel pe care multe persoane il viseaza !
1
5
Probabil a gandit corect in engleza , caci in romana a demonstrat un vocabular limitat.
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272