REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.6° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Morţi suspecte în secţia ATI a Spitalului Sfântul Pantelimon din Bucureşti

Morţi suspecte în secţia ATI a Spitalului Sfântul Pantelimon din Bucureşti

Virgil STOIAN 11 aprilie 2024 | 14:38 2377

Este anchetă la Spitalul Sfântul Pantelimon din Bucureşti, după ce procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au primit, astăzi, o sesizare cu privire la un val de morţi suspecte la secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI).

Morti suspecte in sectia ATI a Spitalului Sfantul Pantelimon din Bucuresti

foto cu rol ilustrativ

Potrivit unor surse citate, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au primit o sesizare cu privire la moartea suspectă unor pacienţi internaţi pe secţia ATI de la Spitalul Sfântul Pantelimon, astfel că o anchetă a fost demarată.

Conducerea spitalului a confirmat faptul că procurorii au primit o sesizare şi, totodată, a declarat că se va pune la dispoziţia organelor de anchetă. Mai mult, reprezentanţii conducerii spitalului au anunţat că vor demara şi o anchetă proprie pentru a afla ce s-a întâmplat cu exactitate în secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă.

Morti suspecte in sectia ATI a Spitalului Sfantul Pantelimon din BucurestiSpitalul Sfântul Pantelimon

De asemenea, ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila a confirmat că ştie despre ancheta de la Spitalul Sfântul Pantelimon, dar şi că va trimite Corpul de Control la spital pentru a verifica toate acuzaţiile.

Informaţiile au fost publicate de cetateanul.net într-o investigaţie realizată de Cătălin Antohe şi Sorin Ghica. Articolul în urma căruia a pornit ancheta autorităţile face referire la mai mulţi pacienţi care ar fi murit în condiţii suspecte, după ce le-ar fi fost redusă în mod intenţionat doza de noradrenalină, un medicament utilizat pentru creşterea şi menţinerea tensiunii arteriale, pe termen scurt, în situaţii deosebite, precum stopul cardiac, septicemie, transfuzii de sânge sau reacţii la medicamente, conform antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fac ce vor medicii ,că de aia sunt plătiți regește!! Asistenți își fac treaba sub presiune,iar daca divulga crime tot ei sjng cei vinovați . Mor oameni din cauza incompetenței sau a relei credințe. Nu este ok sa fie comisii de disciplină tot din colegiul medicilor!!!!! Sung destui ,alți specialiști, care pot face asta ,cu buna cred că ar trebui scoase din capul unor medici că sunt Dumnezei peste oameni. Nu doar banii ar trebui să i pasioneze!!!!
7
0
Dl Ministru Rafila, trimiteti corpul de control si la Saj Constanta, unde se sifoneaza bani publici de catre cele 2 " managerite". Raport demonstrat de catre ANI la inalta curte, iar dvs nu luati nici o masura. In ce tara traim? sub conducerea PSD ?
6
0
De ce nu scrie-ți dacă era vacinați de covid s-au nu?????
4
9
Sa va iau degetele in polaaa alea cu care dati copy paste de pe antena 3 . Baaaaaa scrieti din jegu ala de spital al nostru +!! Nu din tara ! Pisarcosi mici fara scoala ati venit de la sapa ata jurnalisti copy paste un frunte cu mancatoarea de oameni grăsuța
7
2
E vremea sa sa isi faca vaccinul efectul ptr care a fost creat in acest scop
1
11
si la ATI SCJU , spitalul mortii Constanta
12
2
Și în Spitalul Județean Constanța c am avem morți dubioase.....
14
4
Ciudat dar poate fi adevărat. Poate avem și noi un asistent criminal,ca cel din America. Ii plăcea sa pună Insulina în perfuzii,ca să moara lumea. DC?? Nu a zis niciodată
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272