REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.9° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.9° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Moțiunea simplă împotriva lui Vlad Voiculescu a PICAT

Moțiunea simplă împotriva lui Vlad Voiculescu a PICAT

Replica API 18 februarie 2021 | 00:11 1587

Votul final pe moţiunea simplă iniţiată de PSD împotriva ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a picat în Camera Deputaților. Moțiunea a picat cu 140 pentru, 161 împotrivă și 2 nu votez.

Este prima moţiune simplă depusă de opoziţie în această legislatură.

Potrivit regulamentului, moţiunea simplă se aprobă cu votul majorităţii deputaţilor prezenţi.

Procedural, o moţiune simplă împotriva unui ministru nu are efect juridic şi, chiar dacă este adoptată de Parlament, acesta nu este automat demis.

Moţiunea simplă intitulată "Incompetenţa şi lipsa de asumare ucid! Vlad Voiculescu, un pericol pentru sănătatea şi viaţa românilor", semnată de 109 social-democraţi, a fost dezbătută de deputaţi în şedinţa de luni. Cu acest prilej, reprezentanţii PSD au venit la şedinţa de plen purtând pancarte negre prin care se solicita demisia lui Vlad Voiculescu.

În favoarea adoptării moţiunii simple s-au exprimat, alături de deputaţii PSD, şi reprezentanţii AUR.

În moţiune, deputaţii PSD cer demisia ministrului Sănătăţii, motivând că în timpul care s-a scurs de la învestirea lui au văzut "atât de multă incoerenţă, lipsă de profesionalism şi de asumare cât nu s-a văzut în ultimii 30 de ani".

Ministrul Vlad Voiculescu a declarat, la dezbaterile de luni, că autorul "direct'' al ''dezastrului" din ultimii 30 de ani din sistemul de sănătate din România este PSD. "Vorbesc despre asumare oamenii partidului care, de la Revoluţie încoace, a avut 12 miniştri ai Sănătăţii. Vorbesc despre asumare colegii de partid ai ultimilor trei miniştri ai Sănătăţii - toţi anchetaţi de DNA. (...) Am găsit sistemul de sănătate din România mult mai rău decât l-am lăsat. V-aţi bătut joc de aproape tot ce am făcut în 2016 şi era un început de reformă reală", a afirmat ministrul, scrie ştiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
tot nu ne lasati sa comentam cum vrem ? aveti prea mult de munca !!! RUSINICA !!!!!!!!
0
0
Vladut un porc ordinar. Imi e scarba si de presa, care trebuia sa il caute in chiloti cum au cautat pe toti pesedeii hoti. La astia nu, nu deranjam ca sunt oameni noi. Eu sunt curios, unde sunt fondurile Magic Camp? ultimii 3 ani Magic Camp a iesit pe profit, fiind ONG. Banii nu s au cheltuit si au disparut. Sa iisi mai fi luat Vladut un apartament la Viena?35 ani, nu am reusit cu 4000 lei salariu sa imi iau un apartament aici, altii reusesc, fara facultate, la Viena!
8
1
Nu va mai lamentati ca niste spalatorese in calduri, ceea ce ati votat aia aveti! Nu urlati pe strazi PSD- Ciuma Rosie? Ii aveti acum pe PNL-isti, USR-isti, UDMR-isti, sa va traiasca si sa Dea Dumnezeu macar 4 ani sa va bucurati de ei, toti ce care i-ati votat!
9
0
14 24 macar esti platit bine ca tot o sugi la astia de dreapta.la cate postari ai,cred ca ai stomacul plin de sloboz
2
2
Ce calitati de ministru are un basinos cu pile politice, care nu a muncit nimic in ultimii ani si care are o diploma cu suspiciuni facuta publica la presiunile presei!!! Nici portar nu l as pune la o stana de oi. Rusine tinerii frumosi, rusine diaspora, asta ati ales, de asta va mor parintii, bunicii!
10
2
Babuinilor a-ti luat-o in ciok.Mars in junghla si faceti o laba lu ursu Baloo.
8
3
Si daca ar fi trecut ? Ce se intampla ? Nimic. Plavanul si gasca lui de la butoane tot acolo ar fi ramas. Prostii au votat degeaba pentru ca primul castigator nu se pune. Se pune coalitia nazista condusa de neamt. Scarba si muie pentru toti incompetentii din guvern
18
3
Era de inteles ca individul ,reprezentant al hoardelor hastag rezist o sa ramana pe functie. E bine asa. Sa ramana toti astia din guvern,sa termine cu tara asta. Daca mai sunt naivi sa creada ca Romania va fi in secolul altfel decat in urma cu absolut tot ce inseamna drumul spre civilizatie,e trist. E imposibil sa faci ceva bun cu conducere in halul asta de proasta si cu o populatie blocata in mentalitati medievale si total dezmembrata ca natie. Ne place sa dam calailor credit si apoi ne plangem ca idiotii. Ei bine,tot asa va fi si peste cincizeci de ani,daca va ramane ceva pe aici.
20
4
Securistul asta in primul rand nu are studii de medicina. Pentru studiile facute la Viena a prezentat o simpla adeverinta, nu o diploma... In schimb propaganda securista il prezinta ca pe un salvator pe tolomac, chiar apare si in filmul Colectiv.
22
4
Suntem o gasca de BORFASI si DERBEDEI ajunsa la boootooone
18
4
asta-i mai prost decat prevede atasul,dar daca usereul la promovat ministru al sanatatii,inseamna ca este peste media din partid ba chiar unul din fruntasi,inca doi ca el si cu citu-n frunte vom ajunge repejor groapa de gunoi a europei
18
4
Normal. Dictatura PSD e inlocuita de cea cu PNL-usr. Nici macar o motiune nu va mai trece. Abia acum are cineva toata puterea . Nu cand erau pesedeii. In rest daca era un ministru pesedist, erau deja mitinguri, lanterne, lasere, huiduieli. Daca e de la ei e corect. Bleah.
25
4
Imi vine sa vomit cand ii vad fata de avorton.
19
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272