REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Muncitor mort pe șantier, după ce i-a căzut o cărămidă în cap. Video

Muncitor mort pe șantier, după ce i-a căzut o cărămidă în cap. Video

V.C, A.L 22 martie 2023 | 12:04 7791

Un muncitor a murit în urma unui accident de muncă, în Piața Ovidiu. Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, miercuri, 22 martie, în Constanța, în zona Peninsulară, acolo unde a avut loc un accident de muncă.

Muncitor mort pe santier, dupa ce i-a cazut o caramida in cap. Video

Potrivit primelor informații, un bărbat, în vârstă de 59 de ani, a fost rănit grav, după ce o cărămidă i-ar fi căzut în cap. La fața locului au fost solicitate două echipaje SMURD B2 și un C2. S-au efectuat manevrele de resuscitare, însă fără rezultat. A fost declarat decesul acestuia.

Muncitor mort pe santier, dupa ce i-a cazut o caramida in cap. Video

Este vorba, mai exact, despre clădirea situată în Piața Ovidiu nr. 4-5, respectiv clădirea de sticlă din fața Muzeului Național de Istorie și Arheologie. Clădirea este deținută de SC Oro Invest SRL. Societatea este controlată de grecul Gioxas Antonios, alături de Ioannis Skantzikas. Societatea are sediul pe Bulevardul Aurel Vlaicu numărul 191. Principalii asociați sunt Gioxas Antonios, alături de Ioannis Skantzikas. ORO INVEST SRL a raportat în anul 2021 o cifră de afaceri de 774.418 de lei, nu are niciun angajat, are datorii în valoare de 15.051365 și a înregistrat un capital negativ de -2.484.835.

Video:

Ce spune IPJ Constanța

”La data de 22 martie a.c., în jurul orei  09.40, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 3 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, în Piața Ovidiu, s-a produs un accident de muncă, în urma căruia un muncitor a fost rănit.
Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 59 de ani, ar fi fost lovit de o bucată de BCA, care ar fi căzut de la etajul 6 al al unei clădiri aflate în construcție. Asupra bărbatului au fost efectuate manevre de resuscitare, în urma cărora a fost declarat decedat.
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de neluarea măsurilor legale de securitate în muncă, nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și ucidere din culpă.”, transmit reprezentanții IPJ Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hai las-o bala, l-a nimerit direct in cap... A aruncat cineva in mod sigur. Sunt sanse 1 la 1000000 sa-ti cada asa ceva in cap... O fi fost vreo gluma sa-l sperie pe bietul om. Exact ca in bancurile cu p****i
4
0
Directorii sau patronii , nu conteaza ca sunt la stat sau privat cumpara toate jegurile de căști și echipamente de protectie , tot ce este mai ieftin pe piata ,sa fie la nr . Muncitorii romani care sunt cei mai destepti din EU nu.poarta nimic din ce ar putea sa le protejeze viata .Nu vor ,nu ai intereseaza , au semnat de primire si gata Vedeti zecile de santiere din oras in care o sa vedeti de la slapi la bermude .
5
1
La noi în r*mânia nu s-a auzit de protecția muncii. Nu am văzut un șantier pus la punct cum ar trebui, cu echipament de protecție muncii individual, lateralele cladirilor protejate de plase, safety harnes sa nu cada muncitorul. La noi o gluma protecția muncii și vina o poarta autoritățile ca nu fac controale. Dacă iar controla și ar opri șantierul plus amenda s-ar schimba ceva
14
0
Cati angajati avea firma ? Aveau contracte individuale de munca ? Cu cate ore ? Ca noi ne-am facut " ghiocei " la toti cei straini care vin cu 1000 de euro si construiesc blocuri . Daca se vrea se poate afla in cat timp se construieste un bloc ? cau cati muncitori ? si ca norma de 2 ore ? Hai sa fim serioasi la un cutremur e vai si amar .... Sa ne fereasca cel de sus.
10
5
In titlu scrieti ca ia cazut o caramida , in articol ati scris ca ia cazut o bucata de becea .. mai copiati mult de pe alte siteuri ?? Site de c***t ce sunteti
13
1
Constanta este un imens santier , cu lucrari ce par a nu se va mai termina nicicand . Strazi , bulevarde , trotuare ..... totul este distrus ,lucrari incepute si neterminate . Oriunde intorci capul sunt cladiri ale caror contruire a inceput de ani de zile total nepotrivite locului . Se lucreaza fara cap , se dau autorizatii (stim cum ), nimeni nu se revolta , nu-i ia de guler sa mature cu ei pe jos ! Injuram si trecem mai departe . Iar legat de subiect : MORTUL ESTE DE VINA DE FIECARE DATA !
14
0
La muncitori cand le zici de casca parca ii injuri .
23
1
Poate ca grecul nu lucra in regie proprie si avea angajata o societate de constructii , in acest caz , toate responsailitatile cad in sarcina constructorului , in orice caz , acest eveniment tragic nimeni nu si l-a dorit , pacat de victima , Condoleante familiei ! Dumnezeu sa-l iertre si sa-l odihneasca in pace ! Cei responsaili de accident vor avea mari probleme , fiti siguri de asta , cineva va fi tras la raspundere pentru acest accident .
11
1
Tara de bosketari.
7
4
justitiei super korrupte si uite cum scapa grecul !!! Iar daca lucra la n***u nu se pune. Fapta nu exista !!! Mwie cu kkt grecului si justitiei. In avans !!!
12
2
Grecul nu a auzit de casca de protecție
12
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367