REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Muncitorii asiatici de pe litoral își sparg banii pe fetițele de pe Aurel Vlaicu. Video

Muncitorii asiatici de pe litoral își sparg banii pe fetițele de pe Aurel Vlaicu. Video

Victor ROTARU 14 iulie 2023 | 00:00 5010

Angajatorii de pe litoral se tot plâng de faptul că românii nu se mai dau în vânt să-și găsească ceva de muncă pe litoral și pe lângă asta nici turiștii nu prea se mai înghesuie ca în alți ani să ia cu asalt litoralul Mării Negre. Pentru prima variantă, pe piața muncii din România, au apărut cetățenii din statele ce o duc ceva mai rău decât noi, care se pare că apelează și la serviciile fetițelor de pe Aurel Vlaicu, ducându-le dorul iubitelor sau soțiilor de acasă. 

Muncitorii asiatici de pe litoral isi sparg banii pe fetitele de pe Aurel Vlaicu. Video

Sezonul estival a început și nu prea. Temperaturile din termometre arată clar începerea sezonului, însă la poarta hotelurilor, pensiunilor, spațiilor de cazare în general, lumea nu prea se înghesuie, mai puțin în weekend. Referitori la angajați, rar mai vezi vreo terasă care încă nu a apelat la cetățeni din țări precum Bangladesh sau Sri Lanka, care sunt în căutarea unui loc de muncă, beneficiind și de multe avantaje precum cazare și mâncare din partea angajatorului, pe lângă salariul care nu este deloc de neglijat. 

Cu cazarea și mâncarea asigurată, străinii rămân cu ceva bani în buzunar pentru a trimite și familiilor lăsate acasă, dar mai păstrează și ei o parte din bani pentru micile distracții ale vieții. Astfel, miercuri, 12 iulie, în jurul orei 23:30, doi cetățeni străini au fost surprinși în timp ce tratau cu două fetițe de pe Aurel Vlaicu, cei doi fiind foarte destinși, părând clienți fideli ai fetelor ce-și fac veacul prin acea zonă. 

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De unde știi?
0
0
Au putza mica
1
0
Isi sparg c*****e in musatele armance.
3
0
au invatat si ei ceva ...delicat de la localnici ,colonisti astia sun tari in ci....an!
2
1
E ceva normal, asiaticii vin aici fără femei, deci.....
13
1
peste 20 de ani romania o sa ajunga o colonie de pakistanezi si nepalezi ,romanii dispar incet incet , vin straini din asia si se inmultesc pe aici , va fi jale cu viitorul romaniei .
15
2
Am văzuto pe nevasta lu mircică , cotoroanța la treabă
9
0
Statul nu are bani pentru angajații r*mâni Patru sute de euro net un roman Străinii din Asia ajung la o mie de euro bani cazare masă Ucrainenii au bani de la statul mafiot Iar r*mânii sclavii Europei se ling pe degete ca Lăbuș că le-a rămas un os de ros Ne lăsăm călcați în picioare de niste paraziți numit statul de drept
28
2
O sa vedeti peste cativa ani rezultatul aduceri acestor straini. Macar romani care au plecat in strainatate sunt de doamne ajuta.
18
6
Dar ce, ei nu au voie??? :)))
21
4
Se duc seara de seara la gratuitati pe centura desi nu au nici o treaba sa se afle acolo
16
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272