REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Municipalitatea pune biciul pe cei care murdăresc orașul și imaginea orașului

Municipalitatea pune biciul pe cei care murdăresc orașul și imaginea orașului

Replica API 26 aprilie 2018 | 00:42 385

Municipalitatea nu va neglija curățenia orașului Constanța. De aceea edilul Constanței, Decebal Făgădău, a precizat că intrarea în oraș dinspre Valu lui Tarian și până în stațiune se află în plină campanie de amenajare și curățenie, urmând ca să fie blocat praful care intră din acea zonă în centrul orașului.

De altfel, toți care nu se îngrijesc de aspectul curat al orașului vor fi sancționați prin acțiunile polițiștilor locali, care împrăștie amenzi în stânga și în dreapta pentru orice abatere disciplinară de la buna conduită. Sute de amenzi sunt aplicate săptămânal pentru aruncarea mucurilor de țigară, a gunoiului pe spațiu public, pentru consum de alcool în locuri publice, dar și pentru multe alte abateri.

De asemenea, în cadrul ședinței de Consiliu Local a continuat seria de supraimpozitare a proprietățiilor neglijate care dau un exemplu negativ celor care iau la pas orașul, iar aceste acțiuni vor continua, după cum a precizat primarul.

„Vă invit să mergeți pe traseul începând dinspre Valu lui Traian – bulevardul I.C. Brătianu – intrarea pasajului – Aurel Vlaicu – stațiunea Mamaia și veți vedea că ușor-ușor cam toți proprietarii au început să se conformeze. Își vopsesc gard, își pun gard. Acolo orașul investește, în primă etapă în trotuare, astfel încât să nu sufocăm și mai mult circulația pe Aurel Vlaicu, după care vom asfalta bulevardul, dintr-un motiv extrem de simplu: zona Aurel Vlaicu reprezintă poarta de intrare a prafului în orașul nostru. Acolo ne propunem să asfaltăm trotuarele, să igienizăm accesul către curțile platformelor industriale sau de depozitare, astfel încât să nu mai avem tot praful care ne vine în centru”, a spus Decebal Făgădău.

„Alte vești mai puțin bune pe care le vom aduce în ședințele următoare de Consiliu Local sunt în concordanță cu noua abordare a municipalității, care prin Poliția Locală și prin Direcția de Servicii Publice își propune să încurajeze curățenia și să descurajeze dacă se poate extrem de sever pe oricine încearcă să ne murdărească orașul și imaginea orașului nostru”, a zis edilul.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa fie mai activi paznicii din parcuri
0
0
de curatenia orasului se ingrijesc politia locala si directia de servicii publice.Bun,dar linga ei pe str.stefan mihaileanu nr4 colt cu str.cuza voda nr.66 curtea e plina de hoarde de tigani cu gunoaie cit casa si urina,fecale de-ti muta nasul cind treci prin zonna.Ce fac cele 2 institutii carea au sediul alaturi in conditiile in care proprietarii ii accepta acolo pe tigani nu stim din ce motive?
2
0
municipalitatea NU pune biciul pe cei care murdaresc orasul, ci pe locuitorii onesti care sunt amennintati cu amenzi drastice daca nu curata ce murdaresc altii de care ar trebui sa se ocupe politia locala prin politia de sector. Apropos, astia ce fac si unde sunt ca nu-i vede nimeni prezenti pe sectoarele lor. Golanii fac galagie si mizerie NESTINGHERITI!
4
0
cind se reabiliteaza str. Baba Novac. este vai mama ei, iti rupi masina in doua
2
0
Sa vina si pe str. Baba Novac. Stergem praful zilnic in case. Sa mai zic de inexistenta trotuarelor, pe anumite portiuni, pe str. Baba Novac? Sau de lipsa cosurilor de gunoi? Sau de ambalaje aruncate pe spatiul public? Despre problemele acestea de ce nu faceti articole?
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367