REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Murad l-a criticat pe Făgădău și a anunțat că va candida la Primăria Constanța: ‘Primarul arată foarte bine, aș vrea să arate și orașul la fel de bine ca el!’

Murad l-a criticat pe Făgădău și a anunțat că va candida la Primăria Constanța: ‘Primarul arată foarte bine, aș vrea să arate și orașul la fel de bine ca el!’

Replica API 28 iulie 2018 | 00:00 430

Mohammad Murad, președintele Federației Patronatelor din Turismul Românesc, a afirmat, în cadrul unei conferințe de presă la care a participat cu ocazia semnării unui protocol de colaborare cu Ministerul Turismului, în vederea promovării imaginii României, că se simte nevoia unui om din mediul de afaceri în fruntea administrației locale. Ba mai mult, acesta a arătat că ar candida la Primăria Constanței. Acesta chiar i-a transmis un mesaj primarului Decebal Făgădău, prin care îi atrage atenția că ar trebui să se preocupe mai mult de felul în care se prezintă, astăzi, Constanța.

Mohammad Murad, Bogdan Trif, Horia Ţuţuianu

Operatorii economici din turismul românesc se confruntă, la ora actuală, cu numeroase piedici în dezvoltarea investițiilor lor. Pe primele locuri, după cum a punctat Mohammad Murad, sunt birocrația și lipsa forței de muncă. Iar aceste aspecte contribuie la faptul că turismul din statele vecine este mult mai dezvoltat.

Mohammad Murad a exemplificat prin faptul că, în prezent, obținerea unei autorizații de la Primăria Constanța durează și un an și jumătate! Drept pentru care, Murad i-a transmis un mesaj primarului Decebal Făgădău: „Cu acest prilej, îi transmit un mesaj: arată foarte bine, m-aș bucura să arate și orașul atât de bine ca el! Trebuie să ne ocupăm mai mult de problemele oamenilor, de problemele celor care investesc și doresc să schimbe ceva. Avem deja aproape 30 de ani de când ne-am asumat capitalismul. Nu poate fi doar declarativ. Mă bucur că avem deschidere din partea ministerului, din partea consiliului județean. Trebuie să producem. Dar cu cine? Românii nu mai au încredere în România și pleacă în afară. Cu oameni care, pentru a face un dosar pentru o persoană pe care o aduci din afară, la muncă, dureazaă 30 de zile, alte 30 de zile și alte 30 de zile, pentru fiecare semnătură.

Astăzi, statul pierde 3 miliarde de euro din cauza lipsei forței de muncă.

Cu toate acestea, investim în continuare. Singura soluție pentru creșterea economică într-un mod sănătos, este reprezentată de investiții, publice și private. Când vorbim despre investiții, vorbim despre taxe, despre atragerea de capital străin și de taxe care ajung la buget”, a afirmat președintele FPTR.

Mai mult, acesta a adus în discuție și faptul că, deși în prezent oamenii de afaceri nu au interese politice, poate ar trebui să se implice mai mult, ba chiar să ajungă în fruntea administrațiilor locale.

În consecință, Mohammad Murad a afirmat că va candida la Primăria Constanța. Iar pentru că intenția lui a fost privită, inițial, drept o glumă, iar cei prezenți, respectiv ministrul Bogdan Trif și președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, i-au dat asigurări că vor fi găsite soluții la nivelul administrației locale pentru remedierea celor sesizate de afacerist, Murad a ținut să sublinieze că nu tratează candidatura sa ca o glumă.

„Da, vă anunț că voi candida la Constanța, indiferent ce se va întâmpla. Dar voi candida pentru că am ajuns la concluzia că nu se poate altfel. Constanța era pe locul 4 economic și astăzi a ajuns pe locul 11, într-un clasament al județelor. Constanța are un potențial fantastic.

Nicăieri în Europa nu există un oraș cu deschidere la mare să aibă o economie atât de slabă. Nu atac PSD-ul, să mă scuze cei prezenți. PSD a făcut trei - patru lucruri foarte importante de la TVA la 9%, la impozit specific, la vouchere de vacanță. Nu am glumit, sunt convins că dacă am susținere putem schimba lucrurile”, a afirmat afaceristul Mohammad Murad.

Florentina BOZÎNTAN

Vezi şi:

Ce spun liberalii despre eventuala candidatură a lui Mohammad Murad la Primăria Constanţa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Poate candida...cine il alege?
1
0
Am ajuns de tot cacatul daca un libanez jegos va ajunge primar. Sigur ca va fi sustinut de PNL -ul tuturor si nu va ajunge nimic. Oricum este un arab idiot ca toate capatanile de oaie pripasite pe la noi prin tara si casatoriticu parasutele romance dornice sa suga la arabi.
2
0
deplasat complimentul facut de un barbat unui barbat.. cat despre candidatura, asta ar mai lipsi Constantei
4
2
o alta smecherie de a-l scoate primar tot pe Fagadau, adica pui o sperietoare ca acest arab si ghici pe cine aleg constantenii intre arab si Fagabou? prosteala pana la capat
6
0
Balaurul asta seamana cu Siminica de la Circul de Stat,cine si-l mai aduce aminte?
10
1
forta de munca a plecat din romania din cauza unor arabi idioti ca tine, ridicat pe spaga la fostul fsn
9
1
Murad bey da cu pla in ei. Si asa in primaria aia sunt numai uscaturi si makedoance incompetente. Si unde ziceai ca faci tabara se sirieni ?
5
2
Murat for mayor. Mooye la moldo hoti si koorve
4
4
Decat un primar romin care fura mai bine un musulman cu frica lui allah
6
15
Ce atata si cu murat asta
8
4
Bv bv Bv !!!
4
5
Trebuie salvata!
8
4
Bai cacat de arabitoi, ai venit si pe te ai pus pe ciordelos pe aici. Calitatea constructiilor si aspectul lor - JALNIC
14
6
POATE VERIFICA CINEVA PE SPAGARUL SI EVAZIONISTUL DE MURAD , UN BISNITAR CARE VINDEA CINGO SI ACUM A DEVENIT MARE HOTELIER . Domni se compromit stand la masa cu nespalatul asta !
20
3
daca candideaza rapanosu de murad ,,Fagadau castiga cu 80%.
14
8
Si implicit musulman dar nu l as vota pe arabitoiul asta coclit in veci oricum in Cta nu se.schimba nimic nici daca vine Emil Boc care e un primar capabil pt simplul fapt ca noi constantenii nu avem calitate civica si nici nu dorim schimbare!
17
3
Sa spuna clar si raspicat daca da ceva ajutoare,si daca da,ce si cat anume!Sa stim si noi cu cine votam!
14
4
angajatii si fostii angajati cu siguranta nu il vor vota
15
4
in tara lui papura voda e posibil orice. Toti apatrizii au devenit boieri. Mai vrea sa fie si primar
12
6
De cand aplici pentru un certificat de urbanism si pana vei obtine eventual o autorizatie de construire pentru o amarata de casa de familie deja dureaza jumatate de mandat. Inca putin si vom ajunge la performanta de 4 ani, un intreg mandat. Performanta si Potenta. E horror, dar oricum nu voi ajunge sa votez vreodata un nebun cu creierii paraditi de curmale.
12
3
Un om vizionar!Este omul care ne trebuie!
10
26
o sa arate orasul ca si investitiile arabului din sudul litoralului : amfiteatru , belvedere , panoramic si ca multe altele
10
7
Jegul de arab bulangiu, care se macheaza la ochi ca o curva, s-a folosit de cei doi fraierici de la PSD si le-a atacat atat colegul cat si partidul, chiar la conferinta organizata de ei. Iar ei in loc sa-l dea afara pe jihadist il pupa in continuare in cur. Pai tocmai si-a facut omul cazino, ca sa-si spele banii negri si sa-si scoata profiturile pe persoana fizica... puteti sa-i puneti catusele oricand, sa candideze ca prim-rozeta la Jilava.
25
5
asa asa ,bagati sharia ,toate curvele din cluburi sa poarte burka ,hehe
16
7
Mai murate sau cum iti zice, despre faptul ca, conferinta incepea la 10 fix si tu ai catadixit sa ajungi la peste 10 jumate denota caracterul tau . Asadar daca vrei sa ai reputatie, cladeste-o . Si cred ca ai fost bagat prea mult in seama si ti-ai luat grade. Si voi rumaniilor, cu complicitatea voastra si banii pe care i-ati primit spaguta, a ajuns beduinul asta sa se creada sultan. Cand a venit in Romania era descult ! Hai pa!
25
9
pe asta il votez. decat ratatul de fagabou. si un extraterestru e mai bun
18
13
Batut in cap . Daca futegadau nu face nimic bun pentru Constanta , de ce am alege un etnic arab care ar curata orasu si ar functiona turismu cum ar trebui . Bai tantalailor , alegetil pe futegadau pana pa va sangele pe nas si sa va tot plangeti ca orasu si statiunea arata vai de mama lor .
13
10
clar.....in fruntea orasului tb.un om de afaceri.....ara,turc,machidon ....chiar nu conteaza etnia.....important este sa faca ceva pentru oras.......si sa aibe destui bani.....ca sa nu mai fure......orasul arata JALNIC......primarul si a lui ceata......nu fac nimic ptr.oras doar pentru ei.....
18
16
Il sustin omul a demonstrat ca poate face ceva --la fel ca si arafat cu smurdul --un romin nu e in stare sa conduca acest oras--ne innecam in mizerie si kisch si cladiri darimate ez cazinoul
18
20
a facut ceva in mamaia dar fagadau numai paguba ..asa ca mucles
20
16
... primar nu mai avusesem !
15
9
Daca Tutuianu si cu Trif se fac slugi la arabitoi, asa le trebuie , sa le dea la cioc
15
8
Si la Mangalia primarul arata imbracat dupa ultima moda, iar orasul e in curul gol.Pe plaja dintre Saturn si Venus de cateva nopti decibelii au ajuns pana la bulgari, contra cost bineinteles, iar primaria este in colaps financiar si primeste pomana de la CJC. Tradus: ia pe caiet , ca se practica la noi.
16
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614