REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
7.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Mutare şoc la Aeroportul Kogălniceanu: soţul unei deputate PSD, numit administrator

Mutare şoc la Aeroportul Kogălniceanu: soţul unei deputate PSD, numit administrator

Replica API 18 august 2017 | 00:00 827

Lângă el, şi un fost consilier al primarului Capitalei

Lângă el, şi un fost consilier al primarului Capitalei

Societatea Naţională Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu SA are acum un Consiliu de Administraţie (CA) în formula completă, de şapte membri, după ce, în luna mai, au fost numiţi primii cinci componenţi. Cei doi noi veniţi sunt figuri foarte interesante. Unul dintre ei este soţul unei deputate PSD din Constanţa, om de afaceri şi fost consul în Italia, iar celălalt a fost consilierul personal al primarului general al Bucureştiului, precum şi al preşedintelui Camerei Deputaţilor.

Proaspăt numit în funcţia de administrator al Aeroportului Mihail Kogălniceanu, bucureşteanul Adrian Eugen Moldovan este de meserie poliţist, fiind între 1991 şi 2004 ofiţer specialist la Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti- Serviciul pentru Combaterea Criminalităţii Economico- Financiare. În perioada 2004- 2006 a fost director de securitate la Ehol SRL, între 2006 şi 2008 a ocupat postul de director general al Global Protection System SRL, iar din 2008 până în 2012 a fost director general al Scorpion Grup Security SRL. S-a retras din afacerile cu bodyguarzi pentru a deveni, în 2012, consilierul personal al preşedintelui Camerei Deputaţilor, pesedistul Valeriu Zgonea, alături de care a fost până la mazilirea acestuia, în 2015. Ulterior, în perioada decembrie 2015- mai 2016, a fost consilierul personal al primarului interimar al Capitalei, liberalul Ioan Răzvan Sava.

Soţ de deputat, exploatat financiar de penalul Rizea

Al doilea venit în CA-ul Aeroportului Mihail Kogălniceanu este omul de afaceri George Teşeleanu, cu dublă cetăţenie, română şi italiană. Teşeleanu este, din 2013, soţul deputatei PSD Cristina Dumitrache şi trebuia să fie, la un moment dat, ambasador al României în Italia. Presa a relatat însă despre decizia lui de a abandona postul de consul onorific la Ancona, după ce ministrul de Externe de atunci, Titus Corlăţeanu, dar şi premierul Victor Ponta au refuzat să-l numească ambasador, în ciuda promisiunilor făcute. În plus, se spune că Teşeleanu a refuzat să mai fie exploatat financiar de deputatul penal Cristian Rizea, căruia i-a plătit mai multe excursii de lux.

În prezent, CA-ul Aeroportului Kogălniceanu este alcătuit din Radu Răzvan Alexandru (fost ofiţer SRI), Mirela Florenţa Matichescu (administratorul public al Judeţului Constanţa), Marin Eugen (din partea Ministerului Transporturilor), Cheţa Voicu (din partea Fondului Proprietatea), Oana Cristescu, Andrei Eugen Moldovan şi George Teşeleanu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de ce acesti parlamentari destepti in ale legilor nu dau una ce va fi primita cu bratele deschise de toti romanii si anume, ca numai ub membru al familiei sa acceada in astfel de posturi banoase, ce nu exista si alte posibilitati, musai la bani grei?, unde este adevarul, unde sunt concursurile, nu numirile? Cum isi explicsa analfabetul pop demiterea prin fax a 13 sefi de inspectorate scolare, la ordinul cui si cine trebuie sa fie numit, musai tot un analfabet de teapa lui si a penalului draknea
2
0
E innghesuiala mare deoarece remuneratia este de 800 euro pe sedinta!
2
0
Sunt aerieni!
4
0
Paduchi si zdrente de la PSD-ALDE !
5
2
Ma mira acesta numire deoarece pentru aceasta functie era alta propunere.
5
2
de ce mancati cacat ? stiti voi ca omul nu e competent ? vreti sa divorteze omul ? carcotasi jegosi cand ioana basescu a luat singurul credit existent , de 1 mil euro de la cec-banck, de ce nu ati ragait ? l-a luat ca era fata lui tata , fara garantiile cerute .
6
9
Abonatii la functii si venituri grase in schimb fac ceva pentru dezvoltarea tarii? NIMIC niste imbuibati.
10
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212