REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Nadine, în focurile examenului de Bacalaureat la 44 de ani. S-a mobilizat exemplar pentru probe

Nadine, în focurile examenului de Bacalaureat la 44 de ani. S-a mobilizat exemplar pentru probe

Replica API 1 iulie 2021 | 00:00 822

Zile de foc pentru Nadine! Artista trăieşte emoţiile bacalaureatului! La cei 44 de ani pe care îi are, fosta membră a Şcolii Vedetelor a terminat, după 5 ani, liceul fără frecvenţă, la seral, scrie click.ro.

Nadine

A fost un elev conştiincios, a învăţat pe rupte şi a obţinut numai note de 9 şi de 10 la materiile ei preferate. Doar geografia nu a fost punctul ei forte şi a mai scăpat pe acolo câte un 7, însă s-a mobilizat şi a mers mai departe.

“Au trecut cinci ani ca vântul şi ca gândul. De aceea îndemn pe oricine nu şi-a terminat şcoala să se întoarcă, să o ia de unde a lăsat-o, pentru că trece repede şi pentru că merită…”, scria Nadine pe pagina ei de Facebook. Artista este de apreciat pentru că şi-a dorit mereu să îşi depăşească condiţia şi să înveţe mult, pentru cultura ei generală şi nu numai. Şi asta se vede! Acum a terminat, după 5 ani, liceul.

Este în zilele de examen pentru Bac, dar curând termină şi va respira liniştită, dar cu emoţii, cu gândul la rezultatele finale pe care le va aştepta cu sufletul la gură.

Vedeta a făcut liceul la seral

“Luni am trăit una dintre cele mai frumoase zile din viaţa mea - prima zi de BAC. M-am înscris la liceu la 38 de ani, iar acum, extrem de emoţionată, la 44 de ani, alături de copiii de 18 ani, am dat şi eu una dintre probele examenului maturităţii. Pentru mine, frumuseţea acestui moment are şi un simbolism aparte, şi anume faptul că trăim într-o lume (Românie) în care un om, indiferent de istoricul său, poate reface/repara o bucată din viaţa sa, aşa încât să îi fie mai bine pe mai departe şi, totodată, să poată face pace cu ce a fost. Pentru mine asta înseamnă că trăim vremuri bune, într-o lume frumoasă. În mod neaşteptat, această zi a fost încununată de prezenţa, în faţa liceului unde dădeam examen, a profesoarei mele de română, Ancuţa Cornelia Drondoe, şi a directorului liceului unde am terminat şcoala. Aceşti oameni au venit la prima oră la locaţia examenului şi au aşteptat acolo cu emoţii, până a ieşit fiecare elev de-al lor din examen, pentru ca elevii să îi ştie alături. Probabil că mai există astfel de profesori, de directori de liceu, însă eu n-am mai auzit. Gestul lor m-a emoţionat profund. Directorul făcea poze elevilor doritori de amintiri, iar profesoara de română împărţea îmbrăţişări celor emoţionaţi, având grijă să recapituleze, în zbor, pentru fiecare dintre noi, şi curentele literare”, a fost mesajul postat de Nadine pe pagina ei de Facebook.

Nadine este un adevărat exemplu pentru fiul ei, Noah (10 ani), şi a învăţat cot la cot cu el, pe toată perioada şcolii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bagaj cu look de Caraibe si accent de Piatra Neamt.Mai baga cate unu smecher in ea isi mai ea un Submariner mai face 2 poze
0
0
Intre formele de invatamant fara frecventa si seral este o diferenta de ...frecventa. Mai documentati-va !
0
0
acum se supara si face si vreo doua facultati in tara, vreo 2 afara si isi ia si doctoratul! dupa care intra si ea in politica asa cum au facut si altii!!!
3
0
sa-ti dea DUMNEZEU...mult noroc la bacalaureat...toate cele bune...
2
1
Ca sa fii vedeta de Ro, nu iti trebuie scoala!
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212