REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Ne așteaptă 4 zile de poveste la malul mării!

Ne așteaptă 4 zile de poveste la malul mării!

Replica API 3 iulie 2019 | 01:58 439

Cei care au trecut deja prin experiența Neversea știu că vor trăi și anul acesta momente de neuitat, iar cei care ajung pentru prima dată pot fi convinși că vor avea ce povesti până la următoarea ediție.

Pentru ca cele patru zile să nu fie umbrite de evenimente neplăcute, autoritățile au impus atât organizatorilor, cât și participanților reguli stricte. Printre altele, au fost luate măsuri privind accesul în zona peninsulară pentru a nu se crea blocaje.

Acces vor avea doar riveranii și agenții economici care își desfășoară activitatea în perimetrul restricționat în baza unui permis eliberat în acest sens. Tot ce trebuie să facă este să se prezinte la punctul „Acces Auto“ (Cherhanaua de Stuf, lângă bariera de la intrarea pe plaja Modern, dinspre port). Punctul „Acces Auto“ funcționează între orele 09.00 – 21.00. Menționăm însă faptul că riveranii care dețin deja permis auto de acces în zona peninsulară eliberat de Primaria Municipiului Constanta nu sunt nevoiți să procure unul special pentru această perioadă, ci doar cei care nu sunt deja în posesia unuia.

Reamintim că pentru buna desfășurare a evenimentului, începând de joi, 04 iulie, şi până luni, 08 iulie, se vor institui restricţii de circulaţie pe arterele care duc către locul de desfăşurare al festivalului, după cum urmează: strada Traian cu Valea Portului; Poarta 1; strada Traian cu strada Termele Romane; strada Traian cu bulevardul Tomis; strada Negru Vodă cu strada Ecaterina Varga; strada Yokohama, strada Salonic și strada Belvedere; strada Negru Vodă cu strada Mircea cel Bătrân; strada Mircea cel Bătrân cu strada Smârdan; strada Mircea cel Bătrân cu strada Decebal; strada Mircea cel Bătrân cu strada Eroilor; strada Bucovina cu strada Eroilor.

Parcarea autovehiculelor pe bulevardul Elisabeta va fi interzisă în perioada 02 – 08 iulie. De asemenea, se va interzice accesul taxiurilor, mijloacelor de transport particular (autoturisme, microbuze, maxi-taxi) în interiorul perimetrului de siguranță, cu excepția autobuzelor RATC autorizate să efectueze cursele speciale.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vina voastra este ca ati acceptat sa va faca ceausescu injectia cu comunism drept in creier! Colac peste pupaza v-ati contaminat grav si cu virusul ciumei rosii pesedracniste si acum va prostituati in fata unor nulitati. Generatia voastra fara de prihana a fost sluga umila a bolsevicilor, si este normal ca din mana voastra sa iasa o generatie cu multi ratati, pentru ca asa i-ati educat nenorocitilor! Voi sunteti de vina si nu altii! Dar sa spui ca intrega generatie tanara este formata numai din rebuturi,asta e semn sigur de senilitate degenerativ-schizofrenica!
4
2
vina noastra e ca am facut si crescut din astia ca tine in loc sa facem o laba!!!
2
3
Locul de adunare al multor paduchi, de la drogangii la pletosi de vama, de la tigani din piata chiliei la romani saraci si indobitociti, aici se va aduna scursura societatii.
11
2
Eveniment de proasta calitate ---nimic de invatat --Orasul Cta merita muzica de calitate nu bubuiala si atit
12
4
lasati copiii sa se distreze invidiosilor
6
5
Va promitem ca imnul festivalului va fi: MU1E P5D! Mintile voastre afectate de grav de senilitate si ciuma rosie pesedracnista nu realizeaza ca, prin postarile voastre de mai jos va jigniti copiii, nepotii si toata generatia viitoare. Uitai ca voi, perfectii, ati fost generatia care a facut cel mai mare rau Romaniei, aducand si acceptand prin complicitatea voastra, bolsevismul in Romania!
7
8
patru zile de cacat!
9
2
Oare citi bani merg la MAREA LOJA NATIONALA prin satanistii ei de credinta? La GHENA cu ei.
7
4
Adevarat, povesti cu multa poluare.Samsari si vinzatorii de droguri sa cistige.
6
4
moarte distruselor si distrusilor care vor "canta" si celor care vor participa la ceva inutil pt societate! la munca cu voi, putoi cretini!!!
7
3
Ideea nu e rea, pacat ca e facuta in romania. Sa ne intelegem, notiunea de festival nu exista, chestia asta este o adunare la care participa niste dj plus tinichelele locale, gen delia si altii. Nu te duci la neversea pentru atmosfera, te duci pt selfie uri, check in uri si sa asculti ceva care daca nu ai o idee de cultura muzicala degeaba esti acolo. Atmosfera e pur romaneasca, stai ca proasta, te uiti si dai din maini asemenea, droguri la fiecare pas..si inghitit praf de nisip la greu, o fac si altii pe ultima prin mexic dar aia e cu totul altceva. Nimic altceva, tot fete triste, acre.
15
2
Capra cu 3 iezi, mai exact. Iesii pleaca la Neversea, lupul cel rau, dupa ce si-a pilit dintii, canta cu glas mieros "ia-o pe Maria, ia-o pe Juana" si, eventual, "hop, hop... heroina". Capra pierde iezii, dar i se spune ca urbea castiga din aiureala aia.
5
2
Deranj inutil. Am asistat de la distanta anii trecuti la festival. Se promoveaza valori inutile pentru societate. Sunt cativa care profita de naivitatea tinerilor.
14
5
Vivat CORUPTIA in constanta!Patronul circului recunoaste ca nu -I este permis in alte tari asa dezmat.
9
5
Daaaa, mai ales pentru locatarii din zona imediat vecina.
12
4
Ne asteapta.. De fapt 4 zile de drogati Si 4 zile de copiii lu mamica si taticu....
16
8
da Doamne 4 zile de furtuna sa alungi gloata demonizata
19
9

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212