rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 3 martie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

NEPOTUL Sirmei Caraman NU vine la MUNCĂ, dar încasează 10.000 lei pe lună de la STAT?!

Pe vremea când Sirma Caraman era secretar de Stat la Ministerul Dezvoltării a avut grijă să le găsească apropiaților săi poziții bune în instituțiile statului. De exemplu, Mihai Caraman, nepotul ei și fratele primarului din Babadag, a ajuns mare expert la Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice Sud Est, având ca atribuții, printre altele, verificarea proiectelor pe Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) implementate de primarii din județul Constanța. Potrivit unor surse, Caraman nu a mai trecut pe la serviciu de săptămâni bune, în schimb și-a încasat salariul, care nu este deloc modic. Șeful său, Stercu Tănase, directorul ANRSC, spune că angajatul se află în concediu de luni, 25 ianuarie. Nici nu ar avea cum să-l dea de gol, atâta timp cât cei doi sunt și parteneri de afaceri, nu numai colegi, fiind asociați într-o societate înființată în anul 2019.

Mihai Caraman

Caraman, fratele primarului din Babadag și nepotul Sîrmei Caraman

Mihai Caraman este fratele primarului din Babadag, Georgian Caraman. Tatăl lor este frate cu fostul soț decedat al fostului secretar de stat din MDRAP, Sirma Caraman. Mihai Caraman este încă angajat pe un post creat chiar de Sirma Caraman, de când era secretar de stat, și are biroul în Prefectura Constanta.

Sirma Caraman și Cristian Caraman

Este expert la Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice Sud Est și încasează în jur de 10000 lei/lună, ca să verifice proiectele PNDL implementate de primarii din județul Constanta. Acesta nu a mai fost văzut la serviciu de câteva săptămâni, invocând că stă mai mult pe teren, în schimb salariul l-a încasat. Am încercat să află și noi motivul pentru care Caraman nu s-a mai prezentat la serviciu, așa că l-am contactat pe șeful Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice Sud Est, Stercu Tănase. ”Este în concediu de azi”, ne-a spus Stercu Tănase.

Tănase și Caraman, asociați la o firmă înființată în 2019

Să-l credem pe cuvânt pe Stercu Tănase, în condițiile în care cei doi sunt asociați la o firmă înființată în anul 2019?! Este vorba despre Stena Biofarm Cooperativa Agricol, cu sediul în Poarta Albă. Societatea are domeniul de activitate și are ca domeniu de activitate Comerț cu ridicata al cerealelor, semințelor, furajelor și tutunului neprelucrat. Asociați sunt Caraman Mihai, 0%) Stercu Tanase, Pistalu Mihai Costin și Pufleanu Aurica, cu câte 20 % din acțiuni, și PFA Caraman George Cristian (fiul Sirmei Caraman), cu 20 %.

Precizăm că soția lui Mihai Caraman este angajata la Asociația pentru Dezvoltare Regionala și Parteneriat (ADRP). Este agenția unde înainte lucra fiica Sirmei Caraman, Tania Vătășoiu, înainte de a fi numită director la Agenția Națională pentru Achiziții Publice (ANAP)

Mirela PASCAL

marţi, 26 ianuarie 202110970
Comentarii

01mergeti la eforie(1 feb 19:31)
si verificati vara salvamari fictivi in acte care primarul si gasca incaseaza bani de la fonduri europene se face magaria asta de cel putin 10 ani si nimeni nu ia masuri sunt mana in mana cu cei de la protectia munci au fost facute multe sesizari dar degeaba !!
02roman(1 feb 15:59)
ne meritam soarta- toti analfabetii, agramatii, cretinii si idiotii, la propriu, ce incaseaza fara a cunoaste locatia serviciului si functia pentru care primeste banii, bani din lipsa carora mor copii, dorm flamanzi- imbuibatii, CCR cu pensii speciale- au pus stapanire pe tara, pe popor. Nu avem sansa sa mai apucam o normalitate
02neamu(1 feb 15:12)
neamu e reprezentat de acei inaintasi care au facut sacrificii pt a mentine traditiile, astia de acum sunt niste bagabonti care alearga numa dupa lovele furand pana si drepturile fartilor si a surorilor avand in spate avocati celebri, tot make si aia!
02nae(1 feb 09:38)
au facut neamul de ras.
19rusine(28 ian 11:03)
makedonii se judeca pt mosteniri, mint, prostesc rudele si judecatorii avand avocati celebri, au ajuns cu muuult sub mucani, sunt mai rau ca tiganii...
08jeguri(27 ian 14:38)
sunt makedoni care in anii 50 au trimis oameni in puscarie, si copii lor sunt tot asa, trimit oameni nevinovati in puskarie, nu asa spune parinteasca demanadare, tradatorilor, va stiti voi bine!
017make(27 ian 09:00)
makedonii is baieti buni pana la lovele... pt bani isi pacalesc pana si familia, surorile... nu mai e ce a fost candva... banii le au luat mintile...
09Brut??(26 ian 22:12)
10000 brut sau net??? Si eu castig 5000 brut dar net, in mana am 2500 lei....
121Prostii prostilor(26 ian 20:50)
Ciobanii parveniti
326Pute(26 ian 18:56)
Pute a machidon peste tot, dar va veni schimbarea !
138Chitra(26 ian 17:54)
Asta e un betiv ordinar. Nu rateaza nici o petrecere, niciun gratar, mananca si bea pana cade jos.....nu degeaba i se spune chitra
321cetatean(26 ian 17:38)
rar ai sa vezi makedon stilat, eu unu mare avocat care se imbraca ca de la second hand si arata ca un sobolan oparit.
327Mihai Suflau(26 ian 15:49)
In concluzie,sa ne suga sfirca toti machedonii!
227aroman(26 ian 15:32)
feriti va de avocatii makedoni, astia n au mama n au tata, au in skimb un frate bolnav si n rest ard in carne vie, kiar si in familie! nu dau nume, dar deja v ati prins!
425Mumu el che(26 ian 15:00)
Macar noi stim ce e apa si sapunul...doamne fereste sa ne trezim din prostia noastra intr-o zi...zboara si machedoni si tigani si bozgori...tot...il veti dori pe Antonescu...
137www(26 ian 14:24)
sint si eu aroman, nu ii iau apararea domnului de care se discuta, dar:Florin Gheorghe;Florin Serghei;Eugen Caruntu....etc etc tot machidoni imputiti sint ????? intreb si eu !!!!!
3512el che(26 ian 14:20)
din pacate bai romanilor noi machidonii stapanim Dobrogea in totalitate. Ca va place sau ca nu va place voi romanii sau mucanii cum va numim noi peiorativ sunteti slugile noastre. Asta este, voi romanii v-ati nascut slugi si o sa muriti slugi pe mosiile noastre ale machidonilor. Sunteti atat de prosti bai romanilor ca idolii tot din randul nostru al machidonilor vii alegeti, asta e natie de sclaveti, nici ca meritati mai mult. Va pizmuiti unii pe altii si noi machidoni destepti ne facem treaba in liniste si va calarim bai prostilor. La orice primarie dati de noi, peste tot.
324Asa este(26 ian 13:33)
Asa este . E toata ziua in oras. Daca il intreaba cineva ce face la munca nici nu stie sa zica . Nu o sa il dea afara nimeni . O sa vedeti . Mafia psd este puternica
131Geo(26 ian 12:58)
Un trantor platit din banii nostrii o lichea clientelara politic un machedon calic care isi doreste si el un serviciu sanchi ca asa da bine ti va sa dzica lumea ca nu are baietu situatie ce daca are bloc si pute de bani calicul si neamul prost sa va dau la.muie banii inapoi
640Berty(26 ian 12:13)
Vesnica problema a urbei, capusarea cu machedoni imputiti a tuturor posturilor caldute. Cand veti realiza cat rau aduce aceasta subspecie primitiva, o sa fie prea tarziu.
117replica(26 ian 11:38)
lii suge puloiu.
131Pentru Tescaru Ionel(26 ian 11:27)
Presedintele ANRSC, ec. Tescaru Ionel sa ceara raport de activitate pe ultimele 2 luni acestui individ care incaseaza exorbitantul salariu de aproximativ 10000 lei pe luna. Sa vada ce activitate reiese conform fisei postului. In luna decembrie se fac programarile pentru concediile de odihna pe anuyl urmator. Chiar avea programat concediu la sfarsitul lunii ianuarie 2021? Sau cum a sunat Replica la sediul institutiei imediat seful asociat in firme a bagat vrajeala cu concediu. Exista o cerere spre aprobare a efectuarii concediului de odihna pe numele individului cu numar de inregistrare?
220guta(26 ian 11:25)
noi in armania o ducem fb,de ce am merge la munca daca avem telemunca,adica stam acasa si ne uitam la televizor,daca apar probleme ne pensionam cu pensii de serviciu,asa ca avem o munca de raspundere
1128Hitler(26 ian 10:54)
stati linistiti mai romanilor ca o sa vin inapoi si o sa va scap si de tigani si de evrei si de makidoni. Dar sper ca de data asta nu o sa mai ma tradati cum ati facut-o in 1944 si v-ati dat cu rusii bolsevici. Asa ca pana atunci cand voi veni inapoi nu va mai plangeti ca va meritati soarta !!!
1237@09.31(26 ian 10:50)
Daca nu va aduceam din Bulgaria,Grecia,Albania sau Serbia va beleau aia pe toti...iar in 1940, dupa plecarea nemtilor din M.Kogalniceanu ati venit din Cadrilater si va dat statul casele lor...voi dormeati afara in corturi si oile le tineati in case, ca nu aveati ce manca...va faceti ca ati uitat, panaramelor!
420Escu(26 ian 10:38)
Asta-i Romania,caci in cazul asta dar si il altele unde se sifoneaza bani si mai multi de la stat,pilosul,ruda,amanta,ect daca este dat afara pentru ca nu face nimic sar imediat PSDisti cu gura,epurare politica,epurare politica.
024Criss(26 ian 10:20)
Ce usor fac unii bani?!
335Stat capturat(26 ian 10:10)
Ce pregatire profesionala are maimutoiul asta?! De la facut branza a ajuns bugetar! Habar n-are sa puncteze o balanta analitica cu o balanta sintetica. Ia bani pe degeaba plimbandu-se prin oras la cafenele. Beneficiaza de privilegii datorita gradului de rudenie cu fosta secretar de stat.
1130machedoneli(26 ian 09:53)
machedonii sunt infractori in familie. Mici copii parintii ii invata sa fura sa minta sa insele.Cei mai respecati makedoni sunt cei care au furat mai mult.Se mandreste mechedonimea cu hoti lor .
038cezara(26 ian 09:50)
asta e caz penal cu inchisoare, nu se sesizeaza nimeni?
3411Ala cu oile(26 ian 09:31)
Cu oile in casa stai tu, oligofrenule...si nu i-ai adus tu dupa razboi, iar daca nu veneau...erati mai rau ca tiganii...asta sa o stii de la mine.
235Un obicei f vechi(26 ian 09:29)
La toate regiile si societatile de stat exista acei angajati "din obligatie", care nu fac altceva decat sa aibe un salariu, fara a veni vreodata la munca!
1143stefan(26 ian 09:25)
Stimati domni propun ca ziarul REPLICA sa editeze o lista cu persoanele ce lucreaza in institutiile statului ,ve ti avea surprize sa constatati ca aceste putori de machidoni sunt covirsitor numeric incadrati in aceste institutii ,cu salarii imense si oameni pregatiti profesional au luat munca si resturi de salarii care au mai ramas.Toate institutiile de stat sunt capusate de aceste putori .Ce spui Replica esti in stare sa faci acest sondaj?
242Tersi(26 ian 08:29)
Bai fratilor, daca vor sa fie bugetari de lux sa renunte la mediul privat. Oare de ce toti bugetarii care se plang de salarii mici, au masini si case, mai multe, demne de bogatani? Vezi politisti , vamesi care au averi imprrsionante. Hai unul, doi sa zica ca le-au mostenit, dar restul? Majoritatea au firme pe numele unor interpusi dar controlate de ei. Mai grav, firmele au contracte cu statul si sunt controlate tot de ei. Pai unde ajungem frate in situatia asta? Nu mai exista rusine si bun simt, si ei mizeaza si pe acceptarea noastra tacita. Lasa-l domne sa fure, dar sa faca si pentru noi ceva
2435machedonii natie de escroci(26 ian 08:21)
rasa machedoneasca trebuie starpita precum musulmanii in srebenica-fosta iugoslavie. o natie de taraturi si escroci. o natie cu indivizi care sa escrocheze tot ce prind in cale.
425Marian(26 ian 08:14)
Asta umbla cu primarul din Stejaru !
1735nicu(26 ian 08:10)
ce au facut turcii e minciuna pe langa ce a facut natia asta in ultimii 20 ani! echivaleaza cu tot tributul dat catre turci in 500 ani! Suntem o natie slaba, daca aveam oua, eram uniti cum sunt de altfel otomanii sau francezii, grecii, pai ieseam in strada pentru asa ceva! pana nu ii dadeam pe toti jos, cu numel lor pe pancarte, nu plecam din strada! din pacate pe voi v a manipulat hashtag si ati iesit pt uncle sam.
748ANAFUL(26 ian 07:44)
Plin de machidoni SPAGARI!Aviz autoritatilor
1046fulgerica(26 ian 07:38)
Nu se poate ca unde sa se intimple vreo furaciune sa nu fie si machidoni.
1853Cu oile in casa(26 ian 07:33)
Numai machedoni imputiti...ne-a pus dracu sa-i aducem in Dobrogea dupa primul razboi mondial si acum capuseaza tot...
260Gigel Frone(26 ian 06:42)
Agentia aia e o vrajeala facuta ca sa aibe unde sa mai lucreze mizeriile astea....si din cinci angajati toti sunt rudele sirmei. Ca nu merge asta la munca e adevarat ca asa se lauda prin oras.
773Gore(26 ian 06:00)
Unde se invart bani, hop si machidonii. APIA, fonduri europene, Apele Romane, Fisc, DSV, AFIR ... Familii intregi, mari specialisti in plimbat hartiile. Daca i-ar duce capul ar fi ceva, dar saracii, multi au Spiru facut la ff. Beleaua e ca unii ajung doctori sau in justitie si pot nenoroci oameni
8427ADEVARU(26 ian 02:11)
Sa o sugeti la makedoni betivanilor si gunoaielor turnatori si hoti
1752Dorel(26 ian 00:48)
Asta, de la ce partid este? Este de la ciuma rosie, cu siguranta! Numai aia de la ciuma rosie sunt asa gunoaie!!!
1782paraziti(26 ian 00:46)
este incredibil cum parazitii astia au patruns in posturi de frecat menta si de facut invarteli. Nu mai avem nici o sansa ca natie!!! makedonii astia sint ca lacustele , o sa distruga tot, parjolesc.
1651Coloana vertebrala(26 ian 00:27)
Fwtere intre machidoni....nu ne bagam....revin cu intrebarea...cum poate sa te cheme sirma...numele asta rivalizeaza cu alte nume gen muia,sulica,ambasadors.a.m.d....nu pot sa spun dar am o unda de soc in mine...in rest sa fie sanatosi si sa nu aiba probleme cu legea.....Da,da,.....
mai mult...Anchete
9 feb 00:05AncheteVIDEO! Afaceristul Stelian TOCIA, SĂLTAT pentru CONTRABANDĂ cu ȚIGĂRI

I-a ieșit aroganța pe nas! Afaceristul Stelian Tocia a fost săltat de oamenii legii. Parchetul General și Poliția...9366

11 feb 00:14AncheteFamilia Chicheanu REVINE în FORȚĂ în AFACERILE cu Portul Constanța9054
6 feb 00:18AncheteRAFTE își face, din nou, de cap: NU putem să-l oprim!16190
13 feb 00:13AncheteVÂNĂTOAREA CONTINUĂ: Încă un ZMEU a fost DOBORÂT de POLIȚIȘTII RUTIERI

Polițiștii rutieri din Constanța continuă seria de încătușare a ”zmeilor” din trafic. De data aceasta e vorba...19281

19 feb 00:10AncheteTomis Marina PIERDE contractul de concesiune al PORTULUI Tomis?!7792
9 feb 00:07AncheteO FIRMĂ din grupul UTI a PUS mâna pe un CONTRACT fără LICITAȚIE de la PORTUL Constanța4678
8 feb 00:08AncheteTAPANGEA, regele JOCURILOR de NOROC, LOVIT de CRIZA ECONOMICĂ!

Afacerile familiei Tapangea se prăbușesc încet, dar sigur! Și nu de ieri, de azi, ci încă din 2019, când firmele...21576

5 feb 00:09AncheteAȘA CEVA!? Un FERMIER a ajuns ADMINISTRATOR la ȘANTIERUL Naval 2 Mai MANGALIA8684
4 feb 00:10AncheteUn TRAFICANT de DROGURI a vrut să păcălească DIICOT, mutându-se de la Constanța, la Tulcea10657
3 feb 00:11AnchetePrimăria MANGALIA a OFERIT un CONTRACT de CONSULTANȚĂ propriului ANGAJAT

Primăria Mangalia a contractat pentru serviciile de consultanță necesare extinderii spitalului municipal firma...5601

2 feb 00:03AnchetePREMIERĂ în ‘istoria` DNA Constanța: Investigatorului i s-au OFERIT DROGURI!24942
2 feb 00:03AncheteFRAȚII PALADE din CERNAVODĂ, DEALERI de DROGURI!15600
Vremea
5.6°5.1° - 5.6° miercuri, 3 martie 2021
ConstanțaUmiditate: 74%
Vânt: 4.01 m/s
Presiune: 1029 milibari

Loto
6/494045639914
5/40221628111530
joker34452037218
Horoscop
mai mult...SPSportRT
3 mar 00:00SportGeorge Pușcaș is back! Atacantul român a înscris la primul meci ca titular la Reading după 3 luni de pauză

George Pușcaș a revenit cu gol la primul meci ca titular în formația lui Reading - atacantul român a deschis scorul...464

3 mar 00:00SportFostul președinte al FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, a fost eliberat din arest

Josep Maria Bartomeu, fost preşedinte al clubului spaniol de fotbal FC Barcelona, a fost pus în libertate provizorie,...674

3 mar 00:00SportMihaela Buzărnescu a fost eliminată de la Lyon de Kristina Mladenovic, favorita numărul 4

Mihaela Buzărnescu a fost eliminată de la turneul de tenis feminin WTA250 de la Lyon, de favorita numărul 4 Kristina...383

3 mar 00:00SportCristina Neagu şi Kristina Liscevic, cele mai bune handbaliste din România în 2019-2020

Handbalistele Cristina Neagu (CSM Bucureşti) şi Kristina Liscevic (SCM Rm. Vâlcea) au primit premiul pentru "cea mai...321

Local
3 mar 09:39LocalLa Ovidiu, morții RĂSCOLESC prin tomberoane!

Cetăţenii din Ovidiu sunt “la cuţite” din cauza situaţiei în care se prezintă zona aflată în apropierea...1420

3 mar 11:44LocalMOȘTENIREA părintească, MOTIV de CEARTĂ într-o familie din județ

Prima lecție de rivalitate între frați sfârșită tragic, printr-un fratricid, a fost oferită de Cain și Abel....1477

3 mar 00:05LocalRegulamentului de Organizare și Funcționare a Parcărilor Publice din municipiul Constanța se află în continuare în consultare publică

962

3 mar 00:05LocalAtenție! Se oprește apa în localitățile Ștefan cel Mare, Saligny, Făclia și în zona centrală a orașului Cernavodă

În vederea executării lucrărilor de remediere a unei avarii înregistrate pe conducta de alimentare cu apă, cu...573

3 mar 00:06LocalUn bărbat, REŢINUT pentru FURTUL a 3 telefoane mobile

Polițiști din cadrul Secției 4 au reținut un bărbat, urmare a cercetărilor privind comiterea infracțiunii de furt...800

3 mar 00:06LocalATENȚIE! Poliția RUTIERĂ, RAZII în tot JUDEȚUL

2247

Politică
3 mar 00:00PoliticăDeputat USR face țăndări coaliția: acuză Guvernul și Parlamentul că procedează ca PSD, Dragnea, Nicolicea, Iordache

Deputatul USR Tudor-Vlad Benga a acuzat, marți, la finalul dezbaterilor pe legea bugetului de stat pe 2021, unde...533

3 mar 20:52PoliticăDan Barna, după votarea bugetului în Parlament: Din acest moment începe activitatea de execuție, începe marea provocare

Dan Barna, vicepremier în guvernul Florin Cîțu, spune că de abia de acum încolo începe marea provocare pentru...427

3 mar 00:00PoliticăSurse: Avocatul Poporului merge la UDMR

471

Interviuri
26 feb 00:06InterviuriCHELARU, primarul din Năvodari: NU avem BUGET, dar toată lumea vrea proiecte NOI! Video!

Florin Chelaru, primarul orașului Năvodari, a acordat un interviu cotidianului Replica de Constanța, în care a...1711

26 feb 23:57InterviuriTeo HIRA, directorul RAEDPP: Am preluat o NAVĂ BLOCATĂ pe un banc de nisip, cu un management DEFECTUOS! Video

Încă de când a preluat conducerea RAEDP Constanța, directorul Teo Hira și-a propus să aducă Regia la un alt...2915

9 feb 00:07InterviuriDELICOTI vrea să TRANSFORME comuna POARTA ALBĂ în ORAȘ! Video

3453

9 feb 00:07InterviuriCîrjaliu, primarul din AGIGEA: Ciobanu de la USR-PLUS, un MINCINOS care a FUGIT din Ucraina! Video

La mai bine de patru luni de la alegerile locale, la Agigea lucrurile par să nu funcționeze normal. A existat doar o...4345

6 feb 00:09InterviuriSorin MIHAI, șeful Inspectoratului ȘCOLAR: Suntem PREGĂTIȚI pentru începerea ȘCOLILOR! Video

Sorin Mihai, șeful Inspectoratului Școlar Județean Constanța, a acordat un interviu cotidianului Replica de...3075

29 ian 00:13InterviuriNicoleta PLOSCARU: Dacă aș fi fost CANDIDATUL PNL sau al USR, aș fi câștigat PRIMĂRIA!

3131

Monden
Mapamond
3 mar 00:00MapamondAngelina Jolie a vândut un tablou pictat de Churchill cu peste 8 milioane de euro

Unul dintre cele mai cunoscute tablouri pictate de fostul premier britanic Winston Churchill a fost vândut luni la...360

3 mar 00:00MapamondTrei angajate ale unui post TV din Afganistan împușcate mortal, la 3 luni după asasinarea unei prezentatoare

Trei angajate ale unui post de televiziune au fost împuşcate mortal, marţi, de bărbaţi înarmaţi la Jalalabad, în...380

3 mar 00:00MapamondAustria refuză să mai coopereze cu UE pentru un nou vaccin. Va colabora în schimb cu Danemarca și Israel

338

Sănătate
3 mar 00:00SănătateLămâi vs. limete: care sunt diferențele dintre acestea?

Lămâile și limetele se numără printre cele mai populare fructe citrice din lume. Deși par să aibă foarte multe...432

3 mar 00:00SănătateCum poți îmbunătăți calitatea aerului din casă?

Potrivit Agenției de Protecție a Mediului din Statele Unite ale Americii, calitatea aerului din interior poate fi...382

3 mar 00:00SănătateOrganizaţia Mondială a Sănătăţii consideră puţin probabil ca pandemia de COVID-19 să se încheie anul acesta

302

3 mar 00:00SănătateÎnroșirea pielii: cauze, tratament, prevenire

O față îmbujorată este adesea rezultatul anxietății, stresului, a sentimentului de jenă sau chiar a alimentelor...365

3 mar 00:00SănătateMerișoarele: beneficii, întrebuințări și contraindicații

Merișoarele fac parte din familia afinelor și coacăzelor, iar cea mai cunoscută specie de merișoare este cea nord...350

3 mar 00:00SănătateValeriu Gheorghiță anunță un trend: Scade vârsta persoanelor care au avut reacții adverse după vaccinare

Coordonatorul campaniei naționale de vaccinare împotriva SARS-COV-2, Valeriu Gheorghiță, a declarat marți, într-o...336

3 mar 00:00SănătateValeriu Gheorghiță respinge categoric varianta vaccinării cu 'resturile' din doze

Coordonatorul campaniei naționale de vaccinare împotriva SARS-COV-2, Valeriu Gheorghiță, a declarat marți, într-o...332

3 mar 16:51SănătateRezistența la antibiotice se dezvoltă mai repede decât se credea

Bacteriile patogene dezvoltă rezistență la antibiotice mult mai repede decât se aștepta comunitatea științifică....499

3 mar 00:03SănătateVirusul Epstein-Barr: o nouă modalitate de a-l ține sub control

592

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT