1.6° Constanța Sâm., 4 Feb. 2023
Anul XX Nr. 6264
1.6° Constanța Sâmbătă, 4 Februarie 2023 Anul XX Nr. 6264

Nepotul Sirmei Caraman și-a luat zborul... după ce a luat banii degeaba de la stat!

Mirela PASCAL 6 decembrie 2022 | 00:00 3449

Mihai Caraman, nepotul fostului secretar de stat Sirma Caraman, a ajuns mare expert la Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice Sud Est, având ca atribuții, printre altele, verificarea proiectelor pe Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) implementate de primarii din județul Constanța. În urmă cu ceva timp, Replica semnala faptul că încasează salariul degeaba, întrucât Caraman nu a mai trecut pe la serviciu de săptămâni bune. Iată că afaceristul nu mai papă bani de la stat, întrucât și-a luat zborul de la Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice Sud Est.

Mihai Caraman

Când era secretar de stat la Ministerul Dezvoltării, Sirma Caraman a creat un post, cu biroul în Prefectura Constanța, la Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice Sud Est. Coincidență sau nu, funcția a fost ocupată de nepotul ei, Mihai Caraman, fratele primarului din Babadag, Georgian Caraman. Tatăl lor este frate cu fostul soț decedat al fostului secretar de stat din MDRAP, Sirma Caraman. Astfel, Caraman s-a bucurat de un salariu de aproximativ 5.000 de lei la Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice Sud Est, având ”menirea” să verifice proiectele PNDL implementate de primarii din județul Constanta.

Sirma Caraman

Magnum BET - Ad.
Magnum BET - Ad.

La finalul anului trecut, sursele Replica ne-au declarat că afaceristul nu a mai fost văzut la serviciu de câteva săptămâni, invocând că stă mai mult pe teren, în schimb salariul l-a încasat. Șeful Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice Sud Est, Stercu Tănase, ne-a declarat, la acea vreme, că ”este în concediu”.

Nu știm dacă are legătură cu dezvăluire făcute de Replica, cert este Mihai Caraman nu mai este angajat în cadrul instituției de la finele anului trecut. Se pare că își vede de afaceri în continuare, controlând, alături de alții, firma Stena Biofarm Cooperativa Agricol, cu sediul în Poarta Albă. Societatea are domeniul de activitate și are ca domeniu de activitate Comerț cu ridicata al cerealelor, semințelor, furajelor și tutunului neprelucrat.

Interesant este că, în societate, apare asociat un anume Stercu Tănase, însă, se pare, nu este fostul său șef de la Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice Sud Est. Cel puțin, asta înțelegem din declarația de avere a lui Tănase, în care nu ne precizează că ar fi acționar la vreo firmă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

Tatăl lui Stercu Tanase este fratele d-nei.Sirma Caraman!
0
0
Mergeti si verificati ! Sunt tinute la dos 70 dosare la talibanasi cu taurii ! Oamenii dau spagi pe la procurori , pana si p********l N**a de plange ca o femeie i a tocat de bani pe berbecuti , le ia dosarele si le pune la dos ! Cand ca izbugni pe acolo scanteia sa iasa la suprafata , sa vezi distractie ! Ne e posibil asa ceva , batranii nu si primesc pensiile , medicamente , si ei fac vagabonteala cu banii statului ! Ce exemplu de corectitudine de p********l N**a , cand el le aranjeaza la oieri toate furaciunile ! Daca nu se ia atitudine aici la constanta , voi merge la toate teliviziunile din bucuresti !
0
0
Mancatu multu piperchi targasitu si zbura-i cu fecioriile
0
1
Primaria, spitul,anaful...și multe alte instituții sunt pline cu asemenea exemplare.Chiar nu se sesizează nimeni ca să ia o măsură ???
4
0
"Noi românii suntem niște rațe care măcăne "P. Tutea
1
1
Un alt machedonas incompetent, scuzat fie-mi pleonasmul. Au capusat absolut orice institutie de stat.
11
0
Ce fata de lake are Ciobanica asta, oricum el saracul n are nici o vina, matusi sa e ……
10
1
La toti flaushatii le spuneti "afaceristi" hahahahaha
8
0
Ca sa te angajezi la stat, trebuie sa treci de proba eliminatorie, cunoasterea limbii armane. Nu sti makedoneste, nu poti sa fi angajat. Daca mergi la spit, numai minoritati. Nu uitati, astia au inventat spaga, si cu complicitatea tacita a voastra, se 3,14sha pe voi cu bolta. Nu ghiari!
15
3
Voi nu vedeti ca nu mai avem loc de caramani, de sterci , de sirme si de chiratze ??? Ti ai drk cu neamu vostru cu branza intrr dinti !
18
2
Pt cel de sub mine-romanii neaos cei mai buni,corecti,muncitori dar lipsesc cu desavarsire cu zicea maestrul Caragiale.f**u-va in gura de romani ati dus tara asta la coada Europei.Mama voastra de hoti si boschetari votati PSD de 32 de ani.Foarte bine va fac machidonii ca sunt descurcareti,voi asteptati socialu.
10
13
Talibanii armâni sunt paria societății din România. Trebuie decapitați cu tot cu urmași
18
5
Nu mai generalizati . Nu exista padure fara uscaciuni.
9
6
Bravo ! Foarte bine spus. Niste taranoi .
15
2
Nu e nicio deosebire între obiceiurile musulmane și obiceiurile m*******i lor. Bârfe, intrigi, conflictuali, derapaje de adulter, opulență, epatare. Toată viața m*******i lor este un șir lung de infracțiuni. În e t n i a lor ești considerat șmecher dacă furi, dacă prostești pe cel de lângă tine sau pe partenerul de afaceri, dacă eludezi taxele și impozitele, dacă ai proprietăți din venituri ilicite, dacă, dacă, dacă... Nu se schimba nimic la. m*******i nici în 50 de ani sau 5 generații. Totul se transmite din tată în fiu, sau din mama în fiică. Totul se rezumă la snobism și curvăsăreală. Discuțiile lor se opresc la sex și bani. Nu contează ca femeia de lângă ei are scăpări la alți bărbați din cauza conflictelor din familie, fala este virtutea machedonilor. Extrem de intriganți. Cu ani în urmă blamau romanii pentru faptul ca ele, româncele, sunt c u r v e. În zilele de azi, ele, machedoancele au întrecut orice urma a bunului simț și al dedicării față de umanitate. Pentru ele, machedoancele, totul se rezuma la sex, silicoane, ser în buze și tatuaje.
22
7

REPLICA

LOTO

6/49
104533292544
5/49
17632273113
joker
161323715