REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.2° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.2° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Nervi întinşi la maxim în rândul şoferilor care circulă pe podul de la Cumpăna: cozi INTERMINABILE!

Nervi întinşi la maxim în rândul şoferilor care circulă pe podul de la Cumpăna: cozi INTERMINABILE!

Replica API 9 octombrie 2018 | 15:54 671

Lucrări care nu se mai termină! Zici că-i Podul de la Agigea

Lucrări care nu se mai termină! Zici că-i Podul de la Agigea

Sursă foto: Facebook / Stiri Cumpana

Aglomeraţie mare pe podul de la Cumpăna! Săptămâna a debutat cu nervi şi haos în traficul constănţean. Mai exact, podul de la Cumpăna a fost “vedeta” zilei de luni, locul unde zeci de şoferi au aşteptat aproximativ o oră în trafic din cauza unor lucrări de reabilitare executate pe timpul zilei. Se pare că nervii s-au întins la maxim, iar situaţia a explodat chiar şi în mediul online.

Podul de la Cumpăna a fost punctul mort din judeţul Constanţa. Spunem asta pentru că săptămâna a debutat cu o surpriză pentru şoferii care tranzitează podul de la Cumpăna. Zeci de minute au stat şoferii blocaţi în trafic din cauza lucrărilor de reabilitare… neanunţate! Nercii s-au întins şi ei la maxim, iar şoferii au expus situaţia de-a dreptul hilară cu care s-au confruntat. Aceştia reclamă aceste lucrări pe motiv că se formează cozi interminabile, mai ales în orele de vârf, când cei care fac naveta în Constanţa vin şi pleacă de la muncă. Pe lângă adulţi, sute de copiii sunt nevoiţi să tranziteze podul de la Cumpăna pentru a merge la şcoală.

„Este o mare nebunie! S-a început lucrarea la podul de la Cumpăna și suntem nevoiți să așteptăm la cozi de 2 km cate 40 minute. Cum este posibil să lucrezi în plină zi când traficul este intens!? Cum este posibil să nu afișeze intervalul de ore și de ce nu se lucrează noaptea? Va bateţi joc de oameni! Poliția să vină să dirijeze cum trebuie circulația că de aceea sunt plătiţi!”, a declarat unul din şoferii care au tranzitat podul de la Cumpăna în cursul zilei de 8 octombrie a.c.

De asemenea, acesta nu este singurul. O altă constănţeancă care s-a confruntat cu aglomeraţia cauzată de aceste lucrări, fiind blocată în trafic timp de aproximativ o oră, a declarat că lucrările ar fi trebuit să se efectueze pe timpul nopţii pentru a nu încurca traficul rutier.

“Nu credeți ca era mai corect sa ne anunțați de lucrările de la pod!? Altă soluție pentru operațiuni... în weekend, pe timp de noapte... să nu fie afectat traficul foarte tare!!! Mâine dimineață ce facem? Când trei sferturi de Cumpăna pleacă spre grădiniță, școală!”, a declarat o constănţeancă.

Iată ce spun autorităţile

DRDP: "Lucrările vor fi finalizate la sfârşitul acestei săptămâni"

DRDP Constanţa a răspuns în urma solicitării transmise de către reporterii Replica de Constanţa. Aceştia au precizat că în acest moment se efectuează lucrări de reparaţii ale sistemului rutier, în vederea aşternării stratului de uzură, a stratului final.

"Aceste lucrări fac parte din obiectul "Varianta de ocolire a Municipiului Constanţa" şi sunt executate de Asocierea FCC Construccion, Astaldi Spa, Antreprenor în cadrul contractului aferent. Lucrările vor fi finalizate la sfârşitul acestei săptămâni. Se lucrează pe timpul zilei în intervalul orar 9:00 - 16:30, încercând să se evite îngreunarea traficului la orele de vârf. Traficul se desfăşoară restricţionat pe o bandă, cu semaforizare şi piloţi de trafic.", au declarat pentru Replica reprezentanţii DRDP Constanţa.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
..sta in reparatii de 1 an jumate, dupa ce termenul initial a fost de 1 an. Si nici jumate nu e gata. Cozi interminabile in toate dirrctiile la ore de varf. Iar asta e IN oras. Se pisa administratia pe noi cu bolta ca suntem prosti si inghitim Iar voi la tara, acolo, nu puteti rabda o saptamana ?
0
0
alo, incompetenta?cere-ti-va afara!
1
0
O tara , in care nu te plictisesti !!! Daca era ca-n Finlanda , era prea perfect totu...era prea monotonie !
1
0
Treaba romaneasca ca peste tot! Asta este, romanii nu se mai fac bine niciodata!
2
0
daca taceai era mai bine pentru tine....asa esti prostul satului.....decat sa stau intro puscarie de apartament ca tine , mai bine stau la casa in Cumpana....din cauza unor dobitoci ca si tine suntem unde suntem......PROSTULE....
2
5
Ii minunat
1
0
Treziti-va mai devreme cu o juma' de ora si o sa ajungeti la timp ! Cine draq v-a pus sa va faceti vile in fundatura aia de sat ?! A vandut madana terenuri mai ceva ca ala cu zmeiele ! Mergeti pe biciclete ca olandezii , e mai sanatos si face piciorul frumos !
19
7

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272