REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
7.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

NEVERSEA NU îşi schimbă locaţia evenimentului!

NEVERSEA NU îşi schimbă locaţia evenimentului!

Replica API 15 iunie 2017 | 08:13 360

Organizatorii NEVERSEA lămuresc opinia publică cu privire la zvonurile cu privire la locația unde se va desfășura evenimentul de pe 7-9 iulie. Aceștia fac precizările că cererile pentru avize au fost depuse încă din luna martie, iar discuțiile purtate cu cei din administrație dau asigurări că nu vor apărea modificări în legătură cu perioada sau locația evenimentului.

„În urma unor informații eronate apărute în unele publicații cu privire la organizarea festivalului NEVERSEA, pe plaja din Constanța, organizatorii festivalului doresc să asigure publicul CĂ NU EXISTĂ NICI UN MOTIV DE ÎNGRIJORARE privind organizarea festivalului în perioada și locatia comunicată! În baza protocolului de parteneriat semnat între organizatorii NEVERSEA și Primăria Municipiului Constanța, Primăria Constanța și-a asumat responsabilitatea de a obține avizele necesare bunei desfășurări a evenimentului, asigurând că toate avizele vor fi obținute, în termenele legale, astfel încât evenimentul să fie un real succes încă de la prima ediție. În plus, organizatorii festivalului, au demarat la rândul lor toate procedurile de avizare, încă din luna martie a acestui an:

"În data de 29.03.2017 am depus o solicitare către Administrația Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral prin care solicitam acordul și documentația necesară pentru desfășurarea evenimentului. Ca urmare a solicitării emise, instituția mai sus amintită ne-a transmis răspunsul sau pe data de 03.04.2017 (documentul transmis de către Administrația Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral are NR: 5224/O.A./03.04.2017), prin care ne-au informat asupra documentelor necesare și a procedurilor de îndeplinit pentru obținerea tuturor avizelor.

Astfel, dorim să vă asigurăm că s-au purtat toate discuțiile necesare cu autoritățile competente și că nu există nici un impediment cu privire la autorizarea evenimenutului. Nu există nici un motiv de îngrijorare în privința organizării evenimentului NEVERSEA, acesta va avea loc în perioada 7,8,9 iulie 2017, în locația comunicată.

Din păcate, am trecut prin situații similare și la prima ediție a festivalului UNTOLD, când s-a încercat o discreditare a evenimentului, lansându-se diverse zvonuri nefondate dar după cum știți, festivalul a fost un real succes, ba mai mult a și câștigat titlul de CEL MAI BUN FESTIVAL DIN EUROPA încă de la prima ediție. Anul 2017 va rămâne în istorie cu prima ediție a celui mai mare festival organizat pe litoralul românesc, NEVERSEA." Edy Chereji, Director Marketing și Comunicare NEVERSEA”, se arată în informarea transmisă de către organizatorii NEVERSEA.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hotelurile si Apartamentele deja sunt la grad de ocupare maxim pentru acea perioada cu avansuri luate si preturi dublate , ar fi o "tragedie" pentru noi hotelierii daca nu se mai tine acest festival si o bila mare neagra pentru noua administratie locala ... avem nevoie de o "opozitie" a acestei conduceri care sa fie mereu cu ochii pe ei ca sa nu-si faca de cap cum isi facea vechea administratie Mazare si nimeni nu indraznea sa scoata un cuvant...
0
0
Pe de o parte sint locuitori din zona unde se va desfasuta NEVERSEA care-si pling de mila pentru ca trei zile vor avea aglomeratie si zgomot, pe de alta parte sint alti locuitori din zona care-si freaca mainile de bucurie ca timp de trei zile se vor umple de bani cit nu ar reusi in tot sezonul. Asa este in sport. Cei ce vor sa locuiasca in prima linie la mare trebuie sa stie ca doua luni pe an este sezon estival si nu mai e nici liniste sinici loc de parcare sigur. Dar sint foarte multe zone in orasul Co stanta unde vara este ca si iarna din acest punct de vedere.
1
0
Cea mai buna locatie ar fi la groapa de gunoi a societatii.
3
3
Cititi si dvs aceasta stire Dl. Primar Radu Cristian ? Ca ati adus Mangalia in cea mai jalnica stare de la Callatis incoace.
0
0
INGRIJORAREA exista tocmai pentru ca va avea loc acest eveniment. Mai exact in este vorba de locul unde se va desfasura. Si faptul ca va afecta, cu mizerie si mai ales SONOR, mii de constantateni, printre care mai ales oameni in varsta si familii cu copii mici, care nu au fost intrebati daca isi doresc asa ceva. ZGOMOT SI MIZERIE! Asta va fi. Puteau sa se desfasoare in Mamaia Nord. Ca tot a devenit ce a devenit...
5
6
Cea mai buna locatie este in cartierul Henri Coanda.Sa i distreze si pe tigani.De ce ii discriminati?
12
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212