REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Nicolae Ciucă

Nicolae Ciucă

A.F. 16 martie 2024 | 00:00 214

Președintele PNL Nicolae Ciucă face turul comunităților de români din Spania. Acesta s-a întâlnit cu românii care lucrează în una din cele mai mari fabrici din Barcelona și le-a promis că problema dublei cetățenii se va rezolva până la finele anului. Nu credem că românii din Spania interesați de dubla cetățenie, ci mai mult de faptul că nu s-a schimbat nimic de când au plecat de acasă. De ce au plecat acești români în afară interesează pe vreun politician?

 Nicolae Ciuca

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Foarte corect domnule Gavrila!! Bagati O DATA LA KP: O TARA DE CONDUCE PRECUM O AFACERE KLAR??! cu profit pierderi cheltuieli S.A.M.D.
0
0
Cimpalacu s-a dus la intalniri organizate de pnl, oamenii au plecat din tara din cauza jegurilor politice, daca nu era nimic organizat isi lua niste flecme pe obrazul gros si nesimtit
1
0
statisticile de incredere au facut o analiza procentuala privind forta de munca calificata, disciplinata, pusa pe treaba pentru asi asigura un prezent si viitorul familie ,,cinzeci si opt la suta ,, dintre tinerii nostrii pleacati in afara reusesc in viata, prospera facandu si un rost, se intorc sau nu ,restul e pleava, o imprastie vanturile vestului, nordului etc.
1
0
In istorie au fost perioade de mari emigrari din cauza saraciei si promiscuitatii,a lipsei de orizont. Milioane de irlandezi,rusi,evrei,chinezi si altii,au debarcat in America si azi avem statul American cu origini de prin toata lumea. Romanii emigreaza masiv in zillele noastre din aceleasi motive. Pana nu va incepe ca tara sa fie organizata civilizat,condusa de lideri,nu lichele si democratia sa nu fie numai un cuvant fara sens in realitate,exodul va continua.
2
0
pentru...DL...ION....CARE TINERET SA MUNCEASCA ????ASA CUM SPUI DTA.???? TINERII DE ASTAZI SUNT F. OCUPATI CU ...SALOANELE DE INFRUMUSETARE...PENTRU...PENSARE...TATUARE...PICTARE ....PLETOSI...BARBOSI...CUM DRACU SA MEARGA EI LA MUNCA???CINE MAI RUPE USA CARCIUMILOR...???AUZI????MUNCA ???LASA GLUMELE...
5
1
de ce nu si vad ei de ,,pensioara,, lor oamenii astia care au ...muncit o viata!s a lase tineretul ...educat in fata tarii ,a neamului, cu idei, fapte si actiuni concrete, oare nu se poate sau e alceva....!
5
1
un buhai tradator de tara si de camarazi. huooooo!
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272