REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Nicolae Matei, fostul primar din Năvodari, a fost EXCLUS din PSD!

Nicolae Matei, fostul primar din Năvodari, a fost EXCLUS din PSD!

Replica API 8 februarie 2020 | 00:00 483

Biroul Permanent Judeţean Constanţa al PSD s-a întrunit, vineri, 7 februarie, în şedinţă, la ora 11.00, în contextul alegerilor ce vor avea loc luna aceasta la Bucureşti, pentru desemnarea preşedintelui PSD.

Astfel, la malul mării au fost desemnați 45 de delegați, care vor participa la ședința din capitală. Tot vineri, s-a întrunit și Comitetul Executiv Judeţean, la ora 14,00, după care, începând cu ora 15.00, a avut loc conferinţa extraordinară judeţeană a PSD Constanţa. Printre altele, una dintre deciziile luate a fost excluderea din partid a fostului primar din Năvodari, Nicolae Matei, care se autosuspendase din pricina problemelor pe care le avea cu justiția. De asemenea, menționăm că au fost excluși și trei consilieri locali ai PSD, din Năvodari, care, la râdul lor, se autosuspendaseră, pe modelul lui Matei.

Menționăm că şedinţa de alegere a preşedintelui PSD va avea loc luna aceasta, de la Constanța fiind delegați 45 de membri. Marcel Ciolacu este, până la acest moment, unicul candidat pentru şefia partidului.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daaa,Carnu este un muist libidinos
0
0
Acum este un alt excroc care se da fata mare...CARNU MARIAN, o panarama !!
1
0
Matei - De pwla sa ma iei.
3
1
ar fi bine sa fie atenti oamenii cind voteaza ca sa nu mai apara indivizi de teapa lor!
1
1
Ajunge cu aceste monumente de prostie care puscariasul de Matei a condus sore dezastru orasul nostru, cum dracu i-a votat lumea pe incultii astia ? Domnule primar CHELARU, speram ca nu veti pune pe lista de consilieri locali iar pe Moruti , Pabdichi
5
1
Pentru Oana consiliera lu Matei. Mai stii cand dormeai cu tricou pe care scria Voteaza Matei Primar atat de amarata erai. Ti-ai rupt fasu degeaba ca tot printre tigani ti-a dat loc de casa.
2
1
Merg doar cei corecti si nu cei nemultumiti. Matei doar sofer la Pro Romania.
3
1
Du-te la ponta , ca e acelasi kkt! Ce mare lucru.
3
1
Nuie mateiu
2
0
Matei sa is ia toti consilierii cu el : Moruzi , Pandici , Zidaru , Luana . Acesti indivizi mananca primaria de bani cu contractele lor . Afara jegosilor . Nu vrem sa va mai vedem pe lista la consilieri !
5
3
Pentru ca sunteti la capitolul asta Matei nu puteti cerceta cine ia dat terenu de casa lui Deliorga Cristi.Dl Jud la Constanta.
8
1
O sa vedeti cati trage Chelaru dupa el la puscarie !
7
3
Este un pas mic pentru PSD sa se curete de penali si de curve, dar este un pas mare pentru Navodari! Si mai ales pentru Navodareni care asa spera sa se duca usor-usor mitul ca oriunde te-ai muta, Matei va fi unul dintre vecinii tai! Sa plece cu curva aia trecuta si cu burtosii aia infecti care au coltii adanc bagati in contractele publice! Sa plece naibii sa isi pazeasca banii pe care i-au furat deja! Pe blonda aia o mai stiu baietii de la eoliene ca e artista in fela! ie dar pe grasii aia doi nu ii stie nici dracu! Auzeam de Liviu nasu lui Gelu, sau pe Ilie amantu lu Nicoleta Stoica, dar atat
8
4
Agentul de vanzari?Fatalaul ala?
5
3
La chinuit pe Raim din Mangalia la puscarie, la terorizat futui rasa lui
4
1
Hotul asta nenorocit care a vandut parcarile blocurilor catre clanuri mafiote ILEGAL,iar noi,ca si locatari nu putem parca in apropierea blocului,unde un apartament costa apx 100k.Dupa nenumarate cereri,toate respinse,pe motiv ca acele locuri "raman libere" pentru tot omul,brusc le-au acaparat hotelierii mafioti.Politia nu face nimic,primaria ne respinge orice sansa de a cumpara un loc de parcare.Constructii haotice,santiere langa bloc in care nu se respecta ore de odihna,nimic.Practic,traiesc pe santier.Indivizi care vand blocul,apoi se apuca de altul.Mortii ma-tii de nenorocit,LA PUSCARIE!
10
2
Cu fata asta de prost a furat 22 milioane de euro din terenurile primariei. A distrus doi fosti primari : raposatul Dobre si Calapod.Si-a batut joc de maoritatea salariatilor care nu-l pupau in dos si nu-i raportau tot ce misca cand se afla in puscarie. De cinci ani se tot amana procesul de la Curtea de apel Bucuresti pentru coruptie. Merita toata viata la puscarie. Putea sa-l bage Comanescu cand i-a cerut cateva sute de mii de euro ca sa nu-l amendeze.
12
5
Nu mai bagati in seama toate fosilele !
6
4
DUMITRASCU COSTEL PRIMAR !
2
21
Nu mai produce bani pt psd si gata afara
11
1
Doamne ajuta sa fie exclus si din Navodari
10
2
Afara cu hotii, trebuia dat afara de mult.
11
3
Pe 7 12 2018,domnul X in sala de judecata a tribunalului.Aveam o speta pe rol,la acelasi complet de apel.In momentul cand s-a uitat la mine,am dat din cap subtil iar el,ducand palma in dreptul inimii,a facut,tot la fel de subtil,o plecaciune in semn de respect.Ulterior X ma intreba,la cateva luni distanta,''ce-ai facut atunci?''.I-am raspuns''ce mi-a zis doamna presedinte a completului civil''.Un primar nu trebuie sa reproseze contribuabililor pe strada''m-ai dat in judecata,m-a chemat la politie''.Cand te da cineva in judecata,nu esti chemat de politie.Politia se implica doar la infractiuni.
2
2
Isi face alt partid si va fura din nou.Viata politica e plin de escroci.
10
2
Cine era Chelaru daca nu l tinea Matei langa el? Poate doar amantul consilierei lei Matei, pupatoarea de icoane Oana. In rest zero, un neputincios
8
8
aceste panarame de oameni vor pleca la pro Romania. acolo se aduna scursurile din psd.
13
3
Daca nici PSD nu-l mai suporta inseamna ca e rau de tot.
15
4
mai trebuie sa scapam de moruti si se face crat!
9
5
Nu dam cu pietre ca este pacat , sincer s-a facut dreptate in sensul ca aceste panarame numai rau a facut acestui oras , acum domnul primar Florin Chelaru poate face treaba si numai este se crde ca este sluga puscariasului Matei , al dracu el vorbea desore coruptie cel care a furat toata Tabara de copiii si care daca nu plecala puscarie ar fi vrut sa ne violeze si copii nou nascutii asa cum a facut cu fata fratelui Pocait ce locueste pe str plopilor, un animal fara sentimente fara scrupule.Doamnea juta !
9
7
Pacat , este cel mai bun si gospodar Primar pe care l-a avut vreodata Navodariul ! Asta de acum a distrus si ce a facut " penalul Matei " .
6
31
Matei, sluga Ilie, curva Lili si bulangiul Stan au luat teapa ..... Matei daca candideaza o sa i-a o mare muie ! Cei trei consilieri la fel... o mare muie ! Ce prosti !!
20
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272