REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Nicoleta Luciu, primele declarații despre divorț

Nicoleta Luciu, primele declarații despre divorț

Replica API 13 decembrie 2021 | 14:06 4097

O veste surprinzătoare a apărut astăzi, pe surse care dau ca sigur divorțul Nicolei Luciu de milionarul Zsolt Csergo. Bruneta a oferit primele declarații cu privire la acest subiect care a luat pe toată lumea prin surprindere.

Surse din anturajul Nicoleta Luciu și a soțul ei, Zsolt Csergo, spun că cei doi ar urma să divorțeze. Iar actele ar fi ajuns la notar.

Momentan nu se cunoaște motivul separării perechii. Cuplul a mai fost la un pas de divorț în anul 2013, după ce afaceristul a înșelat-o pe actriță cu antrenoare de Kangoo Jumps Kinga Sebestyen. La vremea aceea, pentru binele celor 4 copii ai lor, Nicoleta i-a oferit lui Zsolt o a doua șansă.

„Am renunțat să divorțez pentru că sunt 4 copii la mijloc. Încă nu îmi e comod ce s-a întâmplat, dar relația dintre noi e foarte ok. E adevărat că dansul m-a făcut să trec mai ușor peste povestea cu soțul meu. Nu cred că m-ar mai înșela vreodată! S-ar risca prea mult! Acum va trebui să aibă răbdare, trebuie să mă recâștige. Am vorbit foarte multe ore, foarte multe zile. Orice om merită o a doua șansă. Ce a fost, a fost! Zsolt se bucură de orice moment cu mine. Încă lucrăm să reînnodam și relațiile intime” declara modelul în 2013.

Contactată de Click!, atât Nicoleta Luciu a infirmat vehement vestea unui posibil divorț. „Nu divorțez. Nu este adevărat!”, a declarat bruneta.

Nicoleta Luciu, despre infidelitățile soțului

Nicoleta Luciu a vorbit în trecut despre infidelitățile soțului și despre cum a reușit ea să treacă peste ele. Fosta actriță ar fi fost înșelată de mai multe ori de partenerul ei.

„E foarte, foarte important ca lucrurile să decurgă frumos şi normal într-un cuplu. Fetele bune au gura mai mică( şi credeţi-mă că o să fie bine. Niciodată să nu vă certaţi cu soţii. Daţi-le dreptate când au draci şi gata. (…)

La noi e invers. El e foarte calm, eu sunt mai agitată pentru că stând de dimineaţă până seara cu copiii am super energie şi câteodată mă mai şi enervez şi primul care-mi iese în cale de multe ori e el”, a povestit Nicoleta într-un interviu mai vechi, scrie ciao.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A ruginit, sa dus dreku luciu identic carmen de la salciu ori dragus-uratania si mute alte vedece spurcace
1
0
acum o sa reapara la telviziuni sa ne spune despre viata ei .O sa aiba succes daca mai are tzitzele alea .
4
0
Caracterul oamenilor este in perpetua schimbare.Un contract prenuptial va salveaza de multi bani cheltuiti cu avocatii!
6
0
gata cwrvooo ai imbatranit.... ala vrea tineret!!
9
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212