REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Nicușor Constantinescu, poprire pe conturi la solicitarea Consiliului Județean

Nicușor Constantinescu, poprire pe conturi la solicitarea Consiliului Județean

Replica API 9 ianuarie 2020 | 00:08 457

Situația lui Nicușor Constantinescu, fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, nu este tocmai roz. Aflat în spatele gratiilor de câțiva ani, fiind condamnat în dosarul Centrului Militar Zonal la cinci ani de închisdoare, iar alte condamnări l-au ajuns din urmă, iată că fostul șef al CJ este și bun de plată. Acesta a pierdut mai multe procese cu Consiliul Județean, care l-a dat în judecată pentru recuperarea unor prejudicii constatate de Curtea de Conturi.

Fapt pentru care, anul trecut, în noiembrie, au fost înființate nu mai puțin de 10 popriri pe numele lui Nicușor Constantinescu, la cererea Consiliului Județean Constanța. Trei popriri au fost instituite pe 25 noiembrie, 3 pe data de 26 noiembrie și 4 pe data de 27 noiembrie.

De altfel, consilierii județeni PNL solicitau, în octombrie anul trecut, președintelui CJ Horia Țuțuianu să ia măsurile necesare în vederea executării silite a debitorului Nicuşor Constantinescu, în contextul celor constatate de Curtea de Conturi în cadrul unui raport privind activitatea fostei conduceri a CJC.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
manca-mi-ati cacatul de hoti !!! Dupa ce v-a dat spaga si si-a mutat conturile in brazilia hotului mazare !!!
3
0
N-a crapat asta,pentru ca am si uitat anul in care a declarat ca trebuie sa mearga la tratament in SUA pentru ca avea cancer in faza terminala,adica atunci mai avea de trait maxim un an de zile.
5
0
ce se futea inainte codruta , dar surse zic ca mai dor de sula i se face acum cand imbecilul este departe... de fapt , este o moldoveanca rea de musca care testeaza placerile sexuale din frageda copilarie... cei din Piatra Neamt stiu cam despre ce este vorba...
3
2
O poprire pe frigider era mai eficienta in cazul grobianului personaj.
3
0
Are grija nevasta...are gradinita particulara...si cate altele
3
0
un porc un porc un porc si sa ma ierte porcii daca i am jignit
6
0
Pana la rudele de gradul 5 baga si ar pula in inimile lor
7
0
S-a gandit sa-i ascunda in curte,da' de unde excavator! Stati linistiti,aveau informatii,si-au luat masuri!
3
0
eu sunt sarac dar am banii la rude
4
0
Din acest motiv nu este bine sa pastrezi economiile in conturi.Basca dobanzile sunt mici si retragi mai putin decat ai depus datorita taxelor de administrare a contului.Asa ca economiile la scorbura ca in caz de situatii de daune sa nu fii prins cu bani in conturi!
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272