REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Nicușor Dan își trimite elevii în excursie la mare, la hotelul lui Mazilu din Costinești

Nicușor Dan își trimite elevii în excursie la mare, la hotelul lui Mazilu din Costinești

Andreea VREJOIU 28 martie 2023 | 00:00 2542

Primăria Municipiului București și Consiliul General al Municipiului București își trimite elevii eminenți în tabără la Costinești. Astfel, în cursul zilei de 16 ianuarie 2023, Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive București – PROEDUS, aflat în subordinea primăriei, a lansat o procedură de licitație ce vizează achiziționarea serviciilor de organizare de tabere pentru elevii de gimnaziu și de liceu din unitățile de învățământ ale municipiului. Contractul a fost împărțit în 2 loturi, contractul subsecvent 1 al lotului 2 a fost adjudecat de societatea Vila Regal SRL, deținută de cunoscutul om de afaceri Adrian Mazilu.

Nicusor Dan isi trimite elevii in excursie la mare, la hotelul lui Mazilu din Costinesti

Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive – PROEDUS, aflat în coordonarea Direcției de Cultură, Învățământ, Turism – CulTurEd, din cadrul Primăriei Municipiului București, a lansat o procedură de licitație în vederea achiziționării serviciilor de organizare tabere și excursii de weekend pentru elevii de gimnaziu și liceu din unitățile de învățământ din capitală. Acordul cadru a fost împărțit în 2 loturi, contractul subsecvent 1, lotul 2, fiind adjudecat de societatea Vila Regal SRL din Costinești, deținută de cunoscutul om de afaceri Adrian Mazilu. Vorbim despre contractul subsecvent 1 al lotului 2 – Acord cadru privind serviciile de organizare de excursii de weekend pentru elevii de gimnaziu și de liceul din unitățile de învățământ ale Municipiului București, valoare acestuia fiind de 157.680 de lei, fără TVA. Programul este dedicat exclusiv elevilor bucureșteni de gimnaziu și liceu care își doresc un sejur în vacanța de vară, petrecut în cele mai bune condiții alături de echipa PROEDUS.

Nicusor Dan isi trimite elevii in excursie la mare, la hotelul lui Mazilu din CostinestiZvetlana Preoteasa

Centrul educațional din capitală este condus de o profesoară de engleză din Vâlcea

Centrul educațional din subordinea Primăriei Municipiului București a fost înființat în anul 2009 de primarul Sorin Oprescu. PROEDUS a devenit cunoscut în mandatul Gabrielei Firei, ocupând în 2022 locul 2 în topul bugetelor acordate de Primăria Capitalei instituțiilor de cultură și educație din subordine.

PROEDUS este condus încă din mandatul Gabrielei Firea de către Zvetlana Preoteasa, o profesoară de engleză din Vâlcea care a avansat în carieră după ce în ultimii 20 de ani s-a dedicat politicii, la PNL și ALDE. Zvetlana Preoteasa a devenit cunoscută mai întâi pe plan local, în jurul anului 2007, ca șefă a Organizației Naționale a Femeilor Liberale și consilier județean PNL. Aceasta a râvnit la un post de parlamentar și a candidat la alegerile din 2008 pe listele PNL, dar nu s-a calificat printre câștigători.

Adrian Mazilu s-a războit cu Ministerul Turismului pe schema HoReCa

Adrian Mazilu, administratorul societății Vila Regal SRL, devenit cunoscut pentru multitudinea de contracte bănoase cu statul, s-a luptat cu Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului pentru ajutorul de stat, oferit prin schema HoReCa. Inițial, societatea a obținut suma de 1.179.252 lei, 362.701,8 lei solicitată pentru codul CAED 5510 ,,Hoteluri” și suma de 778.844,6 lei pentru codul CAEN 5610 ,,Restaurante”. Agenția pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii – Atragere de Investiții și Promovarea Exportului Constanța, a procedat la modificarea unilaterală a sumei solicitate, de la 1.179.252 lei la 362.701.8 lei, excluzând suma de 778.844,6 RON solicitată pentru Codul CAEN 5610 "Restaurante”. Adrian Mazilu a fost implicat inclusiv în scandalul contractelor atribuite de către fostul ministru al Tineretului, Monica Iacob Ridzi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Proedus este moarta la costinesti. cazarea de nota 10 dar spre ghinionul lor hotel regal se afla langa Vlad Arena unde sunt ''spectacole'' de la ora 22.30 pana la 5 dimineata astfel incat iti trepideaza geamul de la camera si nu poti dormi deloc. Pe ecena urca tot felul de antisociali care urla cuvinte obscene iar in sala se distribuie ''stimulente''. Nu mergeti acolo.
0
0
erea la Mazare, erea perfect. Isi trimite copii dar neica, sunt copiii lui???
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218