REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Nicușor Dan o invită pe Gabriela Firea la o dezbatere: 'PSD a dus Primăria în faliment'

Nicușor Dan o invită pe Gabriela Firea la o dezbatere: 'PSD a dus Primăria în faliment'

Replica API 2 noiembrie 2021 | 23:41 1077

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, răspunde afirmaţiilor oficialilor PSD care îi cer demisia, el argumentând că poate avea în orice moment o discuţie pe tema realizărilor primarilor PSD sau susţinuţi de PSD la Primăria Capitalei.

„E o formă de manifestare politică, bineînţeles. Putem oricând să avem o dezbatere despre ce a făcut PSD în mandatele pe care le-a avut, practic ultimii 12 ani: cum a dus instituţia asta în faliment, cum nu a făcut nimic pentru sistemul de termoficare, cum nu a făcut nimic pentru transportul public, pentru trafic în general. Deci, putem să avem dezbaterea asta oricând”, a răspuns, Nicuşor Dan, afirmaţiilor celor la PSD care consideră că ar trebui să demisioneze, relatează News.ro.

Primarul general afirmă că are în continuare majoritate în Consiliul General, formată din PNL, USR şi PMP.

„Am candidat împreună şi cred că mandatul nostru este împreună, mai ales în situaţia politică de acum, cu o creştere mare a intenţiei de vot pentru PSD. Avem această majoritate care funcţionează. Aţi văzut-o în fiecare din şedinţele de Consiliu de până acum. În general, ce punem pe ordinea pe zi, trece”, a explicat Nicuşor Dan.

Acesta susţine că încearcă să aibă „o relaţie cât mai bună” de colaborare cu toţi primarii sectoarelor Capitalei, scrie știripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O fosta coarda ziarista
3
0
a inceput de la psd din 90 incoace ,mahalagioaica asta n are ce cauta in politica
7
0
Domnule, Nicusor Dan! Mergeti la olimpiada de matematica! Ca primar general tindeti spre minus infinit ! Sunteti bun la afaceri in interes personal!
0
7
PSD.PSD.PSD. Este de vina
4
0
Vai mama lui! Ce dezbatere?! Insul asta abia articuleaza cateva vorbe...
7
9

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212