REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Nimic n-o sperie! SOŢIA FUGARĂ a unui DEŢINUT, recidivistă, „împuternicită” să-i coordoneze afacerile!

Nimic n-o sperie! SOŢIA FUGARĂ a unui DEŢINUT, recidivistă, „împuternicită” să-i coordoneze afacerile!

Replica API 27 septembrie 2017 | 00:00 616

Încrengături periculoase la Constanţa!

Încrengături periculoase la Constanţa!

Încrengături periculoase, cu ”tentacule” și la malul mării! Vorbim despre o grupare infracțională specializată în țepe prin metoda Accidentul, care s-a destrămat încet, încet, membrii acesteia primind pedepse la Galați, apoi și la Constanța, la mijloc fiind vorba de condamnări definitive, desigur. Numai că soția unuia dintre deținuții care coordonau afacerile, și anume Krisztina Erzsebet Nagy, a continuat să facă pe ”săgeata”, după care și-a luat tălpășița. În momentul de față este fugită în străinătate, chiar dacă pe numele ei există o condamnare de 4 ani cu executare. Și iată că au fost probate și alte fapte, ceea ce înseamnă un nou dosar!

Constanța, 5 martie 2015! În urma unei ample anchete, poliţiştii constănţeni au reuşit destructurarea “caracatiţei” care acţiona prin metoda Accidentul. Astfel, arestaţi au fost: Avram Robert Constantin, Ungureanu Valentin, Păun Laurenţiu, Dumitru Maria, pe când Ştefan Elena- Cătălina a fost lăsată în arest la domiciliu pentru o perioadă de 60 zile. Apoi, după gratii a ajuns şi Marinela Labă, iar Maria Dumitru a fost lăsată în arest la domiciliu. Numai că în dosar erau mai mulți suspecți, inclusiv Krisztina Erzsebet Nagy, care era de negăsit. Apoi s-a dispus extinderea urmăriirii penale pentru săvârşirea, pe lângă cele 6 fapte stabilite iniţial, a altor 17 infracţiuni de înşelăciune, comise în perioada 11.01.2015 – 04.03.2015, toate pe raza municipiului Constanţa, dar sub coordonarea unor deținuți din Galați.

Prejudiciul total creat prin comiterea celor 23 de fapte se ridică la aproximativ 370.000 lei. Cercetările au continuat și, pe 29.06.2015, au fost trimiși în judecată, la Judecătoria Constanța, Ungureanu Valentin, Laba Marinela, Ștefan Elena Cătălina, Păun Laurențiu, Dumitru Maria, Crețu Marian Gheorghe șu Nagy Krisztina Erzsebet. Pe 12.12.2016 au fost condamnați, decizia rămânând definitivă în martie 2017. Astfel, Krisztina Erzsebet Nagy a primit 4 ani cu executare dar încă este de negăsit. De precizat este faptul că ea a acționat și alături de alți indivizi, în Galați, fiin condamnată și acolo la 2 ani cu suspendare, decizie luată în septembrie 2016.

A fugit din țară înainte de a fi condamnată și acum s-a ales cu un alt dosar!

Prin urmare, când era cercetată într-un dosar și condamnată în altul, Krisztina era încă pe ”val” și dădea țepe pe bandă rulantă. Astfel, în urma cercetărilor în cazul comiterii unor infracțiuni de înșelăciune prin ,,Metoda Accidentul”, înregistrate cu autor necunoscut, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța i-au identificat pe Krisztina Erzsebet Nagy, în vârstă de 23 de ani, Ionel Șerban, în vârstă de 22 de ani și Daniela Constantina Dediu, în vârstă de 38 de ani din municipiul Galați, bănuiți de comiterea faptelor.

Astfel, în intervalul mai-iulie 2016, persoanele în cauză au constituit un grup infracțional organizat alături de alți doi bărbați, Răzvan Șerban, în vârstă de 28 de ani și Tiberius Virgil Nagy (soțul Krisztinei), în vârstă de 33 de ani, încarcerați în prezent în Penitenciarul Galați. Membrii grupului infracțional au inșelat un număr de opt femei, cu vârste cuprinse între 67 și 93 de ani, domiciliate pe raza municipiului Constanța, creând un prejudiciu total de 59.960 de lei. Polițiștii constănțeni au beneficiat de sprijinul Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor Constanța și al Brigăzii de Operațiuni Speciale Constanța. Menționăm că toți se află după gratii, ei ”picând” în urma unor flagranturi, mai puțin soția deținutului, care este fugită peste hotare.

Liliana CHIRU

Citește și: https://www.replicaonline.ro/detinutii-din-penitenciarul-galati-care-au-coordonat-escrocheriile-din-constanta-primeau-telefoane-mobile-cu-drona-226258/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai fura nu are afaceri fura si ei zic afacere
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614