REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.7° Constanța Lun., 22 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6798
28.7° Constanța Luni, 22 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6798
 

Noi date despre anturajul lui Vlad Pascu: tineri cu bani mulţi şi dosare la DIICOT

Noi date despre anturajul lui Vlad Pascu: tineri cu bani mulţi şi dosare la DIICOT

A.F. 20 septembrie 2023 | 20:02 4052

Apar noi date despre anturajul lui Vlad Pascu. Prietenii şoferului drogat, care a ucis doi tineri la 2 Mai, fac parte din familii înstărite, iar majoritatea dintre ei au dosare la DIICOT. Cei mai mulți dintre tinerii din anturajul lui Vlad Pascu provin din familii înstărite, dar în general dezorganizate, copiii crescuți de unul dintre părinți, copii cu mulți bani, copii cu spate.

Noi date despre anturajul lui Vlad Pascu: tineri cu bani multi si dosare la DIICOTVlad Pascu

Mama unuia dintre ei lucrează pentru statul român la o ambasadă, altă mamă este angajată la Parchetul Militar, o alta este o celebră profesoară și lista continuă.

Mulți dintre acești copii consumatori, ca și Vlad Pascu, ca și celebrul Tudor Duma zis "Maru", au avut dosare la DIICOT. Întrebarea la care nu a răspuns nimeni până acum este: cine este traficantul care aproviziona gașca lui Vlad Pascu?

"Și eu am consumat, în aceleași împrejurări, amfetamină și oxicodonă, care mie mi-a fost adusă la comanda mea de doctorul", a spus Vlad Pascu la audierile DIICOT.

Vlad Pascu le-a spus anchetatorilor cum și de la cine se aprovizionau cu droguri

"Doctorul" este singurul personaj misterios din scandalul drogurilor pentru beizadele, dar și cheia afacerii, se pare. Vlad Pascu le-a spus anchetatorilor cum și de la cine se aprovizionau.

Frații Constantin, cunoscuți sub numele de "Lopată" și "Ciprian", depozitau substanțele la ei acasă, în Sectorul 4.

"Lopată" a și fost condamnat în 2021 la 10 luni de închisoare cu suspendare pentru consum ilicit de droguri. Fratele lui a scăpat mai ușor. Două dosare pentru posesie de droguri a avut la DIICOT. Ambele au fost închise pe același principiu ca la Vlad Pascu și la "Maru", cel din urmă scăpând de șase dosare penale. De la frații Constantin, "Maru" cumpăra canabis cu 20 lei gramul pe care îl vindea la petreceri lui Vlad Pascu și prietenilor.

Prietenii lui Vlad Pascu: "O să scape uşor că el este milionar pe bune"

Între timp apar noi imagini cu Vlad Pascu filmate în Vama Veche, chiar înainte de accident. Acolo ar fi fost văzut cu trei dintre prietenii săi Rafa, Paco și Mudi, cazați la aceeași vilă. Unul dintre ei este fiul unei profesoare celebre, care este și influencer pentru tânăra generație.

Toți sunt consumatori de droguri, iar din discuțiile rămase în mediul online după accident, prietenii lui Vlad Pascu știau cine este el și știu cine sunt ei.

"Pascu ăla o să iasă. O să scape ușor. Vă zicem noi, pentru că ăla de e milionar pe bune. (...) O să-l trimită Poliția în America de Sud", spune băiatul unui înalt funcționar al statului român, detașat la o ambasadă.

Vorbim despre un prieten apropiat cu Vlad Pascu, filmat la o întâlnire cu gașca în timp ce bea detergent de vase.

"Pascu a făcut accident cu mine în prima zi. În aceeași maşină în care a omorât alea două persoane a făcut accident", îi spune acest tânăr unui altui băiat pe o postare live apărută în mediul online. 

Noi date despre anturajul lui Vlad Pascu: tineri cu bani multi si dosare la DIICOTTudor Duma zis "Maru"

Dosare DIICOT închise pe bandă rulantă pentru copii de bani gata

E o informație care a mai circulat în mediul online, dar care nu a fost niciodată confirmată. Tinerii din clip dispun de mulți bani, au părinți influenți și toți parcă au același tipar. Sunt prinși cu substanțe interzise, li se face dosar, sunt puși sub acuzare și apoi DIICOT renunță la urmărirea penală.

Este și cazul unui alt puști a cărui mamă este grefier la Parchetul Militar, cunoscut în cercul lui Vlad Pascu cu sub porecla de "Manevră". Tânărul are 23 de ani și, potrivit DIICOT, este cunoscut ca distribuitor de canabis, amfetamină și alte droguri de risc și mare risc. Două dosare a avut și "Manevră" la DIICOT.

Singurii arestați în scandalul drogurilor pentru beizadele sunt frații Constantin și "Maru".

"Nu mai ziceți bă, că io sunt traficant sau că plantez. Bă, io sunt entertainer, bă. Ce postez pe internet e de caterincă așa, e la mișto, sunt toate proxuri astea. Eu n-am droguri, n-am arme", spunea "Maru" într-o filmare, scrie antena3.ro.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tasu e traficant si nu ii fac nimic astia!! De unde a avut bani de 700 de alartamente ??
6
0
Daca era ceva nasol ieșeam in geaca roșie precum la ordonanța lui Dragnea.
3
2
Daca aveau dosare multe trebuia să fii în pârnaie...legile sunt doar pentru fraieri in Ro,șmecheri gen Pascu for ever liberi
10
0
Eu imi iau spaga de la astia mari si pe astia mici ii violez sa dau bine in rapoarte
5
1
politia este complice. te plimbi in zona de cluburi si traficantii iti ofera de toate, mai incolo specialii din MAI care asteapta sa-si iaaaaaaaaaaaa spaga dupa o zi de munca. Statul roman ofera protectie, numeste la conducere nestiutori, c***e, curveti iar vama merge brici. Nu face nimic cu jigodiile numite politic. Antifrauda Constanta urmareste sa nu fie prinsa. Nici salariile nu si le produc dar functioneaza ca firmele pe pierderi. Ciolacu covrigrarul poate are o idee, ce face cu aceasta structura ce produce pentru cine?? el stie si sa nu uite vama care este swaiter. mai vreti mai specialistilor in jaf public>>>
13
1
Printii acestor prieteni ai lui Pascu, nu au NUME? SAU LUCREAZA SUB ACOPERIRE?(A INSTITUTIILOR STATULUI).
15
1
si la constanta e la fel si nu se misca nimic… copii de bani gata se ingroapa in droguri si distrug si vietile altora
15
0
Pentru astia nu iese nimeni in strada? Doar coruptia ucide. Drogurile si restul nu. Turma de oi proaste ce sunteti. Pe camera cu voi.
11
1
Se drogau cu banii parintilor de bugetari, din taxe si impozite... Asta da Evaziune Fiscala cu oameni morti, tineri care aveau viitor omorati de drogalai. La moarte duce banul nemuncit , infulecat de la stat prin politic. Pacatele parintilor le platesc copii lor
12
2

REPLICA

LOTO

6/49
26274422417
5/49
28142710620
joker
1241143699